Printable View
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Aldım verdim öyle yaptım böyle yaptım diyenler akşamq ekstreleri hazırlayın kontrole gelecekler 300bin kıçkmızda dolanıp duruyor başkan, ekstrede neki:(
Alıntı: Originally Posted by işçi74 https://x.com/hersaat1replik/status/...z2dMA1Ejw&s=19 :kahkah: sıçmaya götür demedi iyiki.. bune yawww :he:
Alıntı: Originally Posted by işçi74 300bin kıçkmızda dolanıp duruyor başkan, ekstrede neki:( başganın ekistreyi neden istediğini anladım. kar yapanlardan yüzde 5 komisyon alıcak :whistling:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt başganın ekistreyi neden istediğini anladım. kar yapanlardan yüzde 5 komisyon alıcak :whistling: kaybedersek zararın % 95ini karşılayacak mı :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK kaybedersek zararın % 95ini karşılayacak mı :oleyo: Suyuniçindekiler ile ekistrede zarar yazanlara dokunmuycak, icci abinin korkmasına gerek yok. Ama sende panik gördüm, çok tırtıklıyon ellam :he:
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Suyuniçindekiler ile ekistrede zarar yazanlara dokunmuycak, icci abinin korkmasına gerek yok. Ama sende panik gördüm, çok tırtıklıyon ellam :he: görmüyon mu elimize verduler... :halay:
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri Ortalık durulsun bir deneme daha yapalım.. Bedri dayı....Altın ons a bir bakar mısın....Grafiği ne anlatıyor kısa bir yorumunu alsam....
Alıntı: Originally Posted by EMLAK görmüyon mu elimize verduler... :halay: Dert ettiğin şeye bak yahu Sende eline verenlerin eline verirsin, ödeşirsin :) Ücgen biçiminde birbirimize takalım :yahoo: