Sayın cb konuşuyor... Niye düştü diye bakarken denk geldim
Printable View
Sayın cb konuşuyor... Niye düştü diye bakarken denk geldim
yatıp yuvarlanın diyor sayın cb. miillet kıraathanesi diyor. oralarda çay simit kek diyor.
bizim istanbul finans merkezi ağır patladı galiba.
yetiş katar. komple satalımda rahatlayalım bizde yatıp yuvarlanalım. herşeyi satalım banka gyo myo sigorta satalım ya. yuvarlnmak istiyorum bende bıktım.
https://odatv.com/alarm-zilleri-caliyor-08111831.html
göstergeler duruldu gibi...hafta sonu beklentilerinide düşünerek tekrar aranıza katıldım artık %51 pozitif olarak yorum yapma hakkını kazandım...daha önceki göstergeler duruldu diye girdiğimde 100kademe aşşağıya kadar kademe kademe alış imkanı yaratmıştı :) bakalım bu sefer burdan aşşa gidecekmi yoksa sattığı hisseyi arttırmama izin vermeyip azmı para kazandıracak :) 7.2 ilk part alımımı yaptım :)
bu arada %1 lik taşıma duygusallık hakkımı kullanarak bir izlenim paylaşayım...sanayi ve hizmet sektörü hisselerinden çıkışlar söz konusu....sanırım 2019 yılı için daralmayı herkes kabul etmiş olsa gerek ki çıkışlar var...peki bu çıkanlar türkiyede kalmak istiyorsa faiz dışında borsada hangi enstrumana yatırım yapmak ister...bankalar genelde olumluyu erken alıp olumsuzu erken satma gibi bir öncülük rolüne sahipler...bilindiği üzere daralmayı agustosa dek zaten satmıştı bankalar acaba 2019dada 2020 muhtemel tekrar büyümeyi yada iyileşmeyi önceden satın alma ihtimali bankalara ivme kazandırırmı yaşayıp göreceğiz...özelllikle kısa vadeli hikayesi durulan thy ve aselsandan çıkışları takip etmekte fayda var...
Aynen öyle gözüküyor, devamı gelir inşallah...
Devir, bankaların devri...
https://i.postimg.cc/Pqrm4Dv4/halkb.jpg
Sonumuz benzemesin...
bu arada abd tarafında trump ın seçim mevzuları bitti sonuç olarak işine odaklanacaktır artık...dünya konusundaki işi bir kenara bizim özelimizdeki işi yani ambargo iran ve pyd suriye konuları...ambargo konusunu soğumaya bırakacaklar o ortada 6 5 ay sonra konuşulmaya başlanır...kısa vadede pyd konusu sanırım gündeme gelebilir; bu arada pkklılar ile pyd lileri ayırma algısı var abd de; c.b. tarafından kalın aracılığı ile yapılan açıklamalarda görülüyor ki 11kasım paris görüşmesi öncesinde gine pazarlığı kızıştırma söz konusu :) bakalım halkbank konusu dahilinde bu pazarlık nasıl bir sonuc verecek...atillanın gönderilmesi olurmu bilmem lakin ofak konusu bizim ana konumuz...görüldüğü üzere diğer tüm konu ve söylemlere tahta yeterli tepkiyi değeri vermiyor...gibi
Çok sağlam duruyor bu gün Ağalar ya iyi gidecek yada feykbatiyo akşam vcakacak bize
Bilanço kötü gelse bari, iyi gelenlerin hali duman...