https://s3.us-east-1.amazonaws.com/r...t/oVPd3035.png
31.01.2022 akd si.
Printable View
https://s3.us-east-1.amazonaws.com/r...t/oVPd3035.png
31.01.2022 akd si.
Bu cuma gunude ihlasin MORUKLARI na ky lanet okuyordur.
Ahmet Mücahid Ören (d. 28 Nisan 1972, İstanbul[1]), Türk iş adamı. İhlas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı ve genel müdürüdür.
Enver Ören ve Dilvin Ören'in tek çocuğu olarak 28 Nisan 1972'de dünyaya gelmiştir.[1] 1993'te Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ayşe Nazlı ve Ahmet Faruk isminde 2 çocuğu vardır. 1998 yılında İhlas Holding CEO'luğuna atanmıştır. İhlas Yayın Holding'in kurulmasında büyük etkisi olmuş, bir dönem TGRT genel müdürlüğü yapmıştır.
2001 yılında BDDK tarafından yönetimine el konulan İhlas Finans'ın yönetim kurulu başkanıydı. Yönetime el konulmasının ardından ABD'ye gitmiş ve ABD vatandaşı olmuştur.[2]
Babası Enver Ören'in vefatı üzerine 25 Şubat 2013'te alınan kararla İhlas Holding'in başına geçmiştir.
2008'den beri haber spikeri Aslıhan Yeltekin Ören'le evlidir. Biri kız ve biri erkek 2 çocuğu vardır.
Anlatıldığına göre hangi görevlerde bulunduğuna bakılırsa şaibelerle,hilelerle dolu karanlık geçmişinde yaptığı usulsüz kanunsuz işler nazari dikkate alınırsa nasıl bir tehlikeli hırsız,dolandırıcı,soyguncu olduğunu insanların hak ve hukuklarını gasp ettiğini pekala anlamış oluruz..Bana yol arkadaşını ve sana kimler destek veriyor kol kanat geriyor onları söyle sana kim olduğunu söyleyeyim..Müslüman bir insan,ülkesini seven bir insan Amerikalılara TGRT'yi satıp Türkiye'yi sırtından hançerlermi ..Adamlar Tgrt'yi satın aldılar o gün bu gün Türkiye'ye bu tv'den resmen her kötülüğü yapıyorlar ahlaki değerlerimizi,örf ve adetlerimizi dahada önemli inançlarımızı yerle bir ettiler saygın aile diye kıymetli müessese kalmadı artık parça parça olduk vs.vb..bunlara kim sebep Enver oğlu Mücahit Ören yani o Türkiye 'de din tacirliği kisvesi altında kanunsuz,usulsüz işler çevirip , hainlik yapıp sonrada vatandaşı olduğu ülkeye kaçan şahıs çaldıklarını Allah yemeye nasip etmesin..Şimdilerde hala çalmaya,soyguna devam ediyor spk nezaretinde ve şefkatli gözetiminde..Ben bu konuda ne mi yapıyorum? Alçalan insanların, yükselen değerlerinden UZAK duruyorum...Devleti yönetenler,Spk,Bist,mücahit vb. hepsi aynı tavanın balıkları kimi kime şikayet edeceksin.. Allah biz mazlum ve mağdurların ahını Mücahit Ören'nin yanına koymasın , yanıma kar kaldı diye sevinmesin..inşallah..Adam marifetmiş gibi birde gelmiş burada iblisin çeteresini yayınlıyor..Ytd..
Ne oldu beğenemedinmi ağanın evladının başarı dolu geçmişini.Hem ağanın evladının karısı aslihan yenge obamadan fotoğraf bilem çektirmiş.Birde aslihan yengeyle ağanın evladının resimlerine bir bakın ne kadar güzel aile resimleri göreceksiniz.Belliki aslihan yenge seviyor yanağından opüyor.Ağanın evladı da gururlu bir şekilde poz veriyor Maaşallah.
Bu senet yıllardır bezdirmiş herkesi.
Haklı olarak herkes saydırıyor.
Ama finansal tablolarına kimse bakmıyor.
9 aylıklarda şirketin borcu sıfır sayılır.
Hasılat, esas faaliyet karı, net kar ciddi miktarda artmış. Ki 12 aylık daha da iyi gelecek.
Ve senet şu anda dolar bazlı diplerde.
Tüm bunları da gözönüne almak gerekir diye düşünüyorum.
Yeni dedikodu.Geçen zamanlarda aslıhan yengenin kredi kartının ödemesinin aşgarisi mi yatmamış her neyse,ağanın evladı çok kızmış.Haklı tabi.Adam amerikada çalışıyormiki.Ağa çalışmış sistemi kurmuş,yöneticilere birakmış.Yazıklar olsun ağanın evladına bile eksik yapılmış.
Rahmetli zeki iş adamı olduğu kadar geleceğide görmüş,olumsuzluklara karşı tedbir almış.Yarın ben yokken holdingin başına bir sıkıntı gelirse ki evladını tanıyordu,evladım amerikaya yerleşsin,mazallah alacaklılar evladımı dağa falan kaldırırlar,neme lazım,sikinti halinde gitsin amerikada şeyini kurtarsın demiş..
Syn batirimci, finansal tabloların çok iyi olduğunu yazıyorsun bu konuda iyi niyetli olduğunu karamsar olmadığını anlıyorum ancak aklımıza takılan soru neden bu iyimser tablo fiyatlara yansımıyor tam otuz yıldır böyle sıkıntı nedir acaba..Şimdiden teşekkür ederim..