Tamam Dow da pozitif açayım size elinizdekini satarsiniz hafta sonu rahat uyursunuz artık.
Printable View
Tamam Dow da pozitif açayım size elinizdekini satarsiniz hafta sonu rahat uyursunuz artık.
Benim abiler ellerindeki o bosalti yarısını.
sadece hedge ettim ben 10000 lot değerinde kontratla attığım taşa değmedi kendi açımdan zaten uyarı da geldi tahta ağusto vade vadelisini arkadaşım taşıyormuş.!!:bravo:
endeks işlem yapmıyorum ama kardemir vs hisse bazlı spot özellikle bim ttkom tuprş spot hisselerim sevgilerini iletiyor size..:))))
yangınlar ardında birşey aramaya gerek yok.
nedeni basit.
küreselciler zaten dünya nufusunun azalmasını istiyor çünkü kaynaklar zaten yeterli olmayacak gelecekte.
yani orman yangınları küreselcilerin isteyeceği son şey olur. onlar insanları öldürmek toplu katliamı göze alarak daha yaşanabilir bir dünya istiyor ormanların yanması hali ile işlerine gelmez.
ancak bu dünyanın kendi sıcaklığı artış olayı var yani dünyadaki 1.5 derece sıcaklığın artması bazı ülke konumlarına göre 10 derece artması olarak yansıyor. şuan ortalaması 3 derece diye bilim insanları anlatmıştı. ve sürekli yükseliyor.
uzmanın biri 4 derece olursa gelecek 50 senede olması bekleniyor. görülmemiş sıcaklıklar olur bazı kıtalar kurur vb gibi açıklamalarda bulundu
6 derece de dinozorlar bile görmedi diyor.
gidişat o yönde.
elon seneler önce boşuna söylememiş olsa gerek bu dünya su alıyor bu gemi batacak diye.
"yıldızlar arası" diye bir film var. seneler önce sapına kadar teorilerle birlikte şifreli anlatmışlar işlemişler konuyu.
https://i.hizliresim.com/egbf8nl.png şuan dolar bazlı 100 günlük hareketli ortalamanın üstünde 1,78-1,80 aralığını geçti 1,84 e kadar birşey gözükmüyor oda güncel kur ile spotta 1569 seviyesine denk geliyor. Bugun kısadan uzuna döndüğüm pozisyon duruyor. Sabah thyao almıştım tepki beklediğim için onları biraz para yapınca gönderdim. Genel olarak sabretme sorunum var sabredemiyorum . Pozisyondan erken ayrılıyorum.Bu arada 1-2 dolar yüzünden ons altın satamadığıma üzüldüm.