Bir nevi.Ama markette biri karpuz kabuğuna basıp düştü diye markete de 5 milyon dolar ceza yazabiliyor mahkeme :yes:
Printable View
Muvaazalı kambiyo işlemlerinde Hazine müsteşarlığına tam soruşturma yetkisi verildi. Bu yetki 2008 yılında kaldırılmıştı. Hazine Müsteşarlığına verilen yetki geniş kapsamlı olarak düzenlendi. Şöyle ki Türk ticaret kanunu ve bankacılık kanunları hükümlerine göre uygulanan hükümler Hazine Müsteşarlığının soruşturması sırasında geçerli olmayacak.
Dokundurmamışlar bile :)
https://i.resimyukle.xyz/BcKWc8.png
New York'ta Hakan Atilla Duruşması Başladı
ABD nin İran'a karşı uyguladığı yaptırımları delme, bankacılık sahtekarlığı ve
bunlarla ilintili suçlardan New York 'ta tutuklu olarak yargılanan eski Halkbank
Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'ya verilecek cezanın belirleneceği
dava duruşması Türkiye saati ile 17:00'de başladı.
Davaya bakan Yargıç Richard Berman, duruşma salonuna girdikten sonra, dava ile ilgili
üstünde görüşülmesi gereken bir çok konu olduğunu, duruşmanın bir ya da iki
saati aşabileceğini söyledi. Mahkemeye takım elbise ile gelen Hakan Atilla'nın
karar davasını eşi Burçin Atilla da izliyor.
-DHA-
Tayyip Londra da soylentiye gore Kibris ta odunler verilecek zaten Ege deki adalari coktan gozden cikardilar bunu herkes biliyor simdi sira Kibris ta
Baska ne odunler verildi ve neden Ingiliz Gazeteleri Tayyip in kesin cb olacagini iddia ediyor artik sasirtrmiyor beni. Pazarliklar yapildi bizim adimiza odunler verildi ve karsiliginda bizimki cb ligi garantiledi gibi geliyor bana
olan bize oluyor bizim borclarimiz artiyor
Zorlunun da kredi yapılandırma talebi olduğu söyleniyor.
Ama seçimden sonraya ertelendi diye duydum.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.