Haber sitelerinden doğrulayabilirsiniz. Kendimin de almışlığı var...
Printable View
burada secimlerin yenılenecıgı belli oldugunda dolar fırladıgında KİMSE HALAY CEKMEDİ HERKEZ ÜLKESİNİN NASIL DEMOKRASİ DEN SAPTIRILDIGINI EKONOMİNİN MINA NASIL KOYULDUGUNUN ENDİŞESİNİ YAŞARKEN
HALAY CEKEN BİR GÜRUH VARDI SİZİN GİBİ ÜLKENİN NASIL MINA KOYDUK DİYE
ŞİMDİ GELİP BURDA KİMSEYE VATAN SEVERLİK ÖGRETMEYE KALKMA VATAN HAİNİ ARIYORSANIZ AYNAYA BAKIN
Seçimlerin yenilenmesi vs değil konu..En doğru seçimi yine halk yapacaktır. Mazbata kimin hakkıysa onun olacaktır.
Dolarla mal alıp mal sattım bende almadım yok tövbe kafasında değilim iş yapıyorsanız neden almayasınız ama dolar alın çıkacak kar yapacaksınıza gelmesin konu olay bu
Arkadaşım ben bu işin piri olmasam da işi biliyorum. Tek tek sana açıklarım uzun sürer. Sadece şunu söyleyim ilk 3 hafta düzgün mal vardı sonraki haftalar hem fiyat hem kalite yerlerde idi. Bildiğin bazı ürünler yoktu olanlarda çöptü.... Bu kadar söyleyim. Ben bir kez alışveri yaptım o da domates çok kötü değildi ama piyasanın alt kalite malıydı. Daha neler neler. Ben ki Geçen Bora abinin yazdığı anket yapsak ne kadar dindar bu siteye gelenler demişti. Ben şu aralar hastalıktan 5 vakit namaz aksıyor oruç vs vs tam YALANSIZ HARAMSIZ müslümanım. Ama bazılarından NEFRET ediyorum. SÜSLÜMANLARDAN...
usd/tl 5,997
şimdilik böyle.