Printable View
ETF 'E basan basan Harika
TL de en ideal vade 1 gün gitmektir
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Müdür tecrübesini söyledi. Son sözü bana bıraktı.. tereyagsiz ev mi olur üstadim Son soz ne Olur karicigim Mi 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by aydinc %19cular %1.6nin peşinde koşa dursun Bugün 5.53ten alanlar yarın 5.64 civarı satıp %2 kazanacak 5,5220 den aldık [emoji85][emoji85][emoji85] Almadan teyit ettik Allah’tan webse Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis 5,5220 den aldık [emoji85][emoji85][emoji85] Almadan teyit ettik Allah’tan webse Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir Ben almadim diye cikiyor bu meret Millette fedden dolayi zannediyor...
Alıntı: Originally Posted by Webster Son soz ne Olur karicigim Mi Sen o olayi kacirdin demekki. Banka mudurunden bahsediyor
Sene seksenlerde civi oyunu vardi bilen bilir O zamanda civiyi bir atardim hedefin en yakin 2m uzagina duserdi
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben almadim diye cikiyor bu meret Millette fedden dolayi zannediyor... Metak etme sabah 5.55..tekrar indirebiliriz dedi