yanarım yanarım
en dibi ve en tepeyi yakalayıp işlem yapanlar
ben demiştim diyerek attıkları grafikleri gösterenler
şu arabalardan birini aldım diye resim atamıyorlar ya O'na yanarım.
Gazoz kapayla vermiyorlardır tabi :yes:
Printable View
şifreyi bir günlüğüne ver 600-1000 tl arası komisyon üretecek işlem yapayım en fulunü kullan :he: şaka şaka kendi hesaplarımla zor başediyorum.
https://i.resimyukle.xyz/a4cVVH.png
İyi fikir aslında.
Gerçi sana güvenrim de bu robotlara pek güvenim yok.
Sen hatırlamazsın.
bigün bir salınıma girdi vadeli.
saniyeler içinde 5 erbinler, 10 binler havada uçuşuyor.
lakin 3-4 kademede oluyor tüm işlemler.
meğer bi robotu sıkıştırmışlar köşeye, almışlar parasını.
ertesi gün sahibi geldi.
200-300 bin lira filan uçmuş üç, dört kademede.
Dikkatli olun dediydi.
https://i.resimyukle.xyz/7Ufd1W.png
resimledim senin için PUT opsiyonlarda 152 üstüne kotasyon açılmamış,
Call opsiyonlarda ise fiyat çok uzak olduğundan ölü sayılır.
uzlaşması 2 tl gibi ama kotasyon ver desen 18 - 20 tl altına vermezler.
18-20 tl getiri için 1280 tl teminat bağlayacak karşı taraf. üstüne geçmezse edeceği kar 15-18 tl arası. üstüne geçecek olursa zarar sınırsız.
spot 160.400 olduğunda sen ise 20 tlyi 40 tl yapmış olursun %100
160,600 de %200
160,800 de %300
161,000 da %400 üstüne doğru sen hesapla :he: giden sadece 20 tl. olur getiri sozsuz bu işlem alım yaparsan geçerli.
Alım yaptığında varant gibi düşün.
varantta yapamadığın SATIM işlemini yaparsan DOÇE ve İŞ in yerine geçmiş kotasyoncu/ihraçcı sen olursun. :yes:
syn. bear bull.... cuma günü tradeall da öğleden sonra zamanı tam bilmiyorum seans sonuna kadar 6 dakika geriden işlem yapıldı..
ör. saat 17 .oo ...... tradeall da 16. 44 deki işlemler gösteriliyordu... seans bitene kadar böyle devam etti...
fotosunu çekip akyatırım danışmanına attım.. diğer sistemlerde böyle sıkıntı yaşandımı yada yaşanıyormu öğrenmek istedim...
Haftasonu kuşlu sitede gezdim
Bu sene tüm portföyü en az 3-4 katlamayan borsada işlem yapıyorum demesin diyenler önüme düşüyor sürekli .
Yılbaşında 115 bin şimdi 115 bin ama örneğin 250 bin var ise 750 bin olmadıysa beceriksizin diye aşağılayanlar ego patlaması yaşayanlar var.
Fon kur o zaman para yatıralım o zaman diyorsun cevap yok [emoji85][emoji85][emoji85]
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir