Seçimden sonra şelale yapacak olsa 1 haftadır aşağı basmazdı.
Ben yukarı yönlü hareketi bekliyorum.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Seçimden sonra şelale yapacak olsa 1 haftadır aşağı basmazdı.
Ben yukarı yönlü hareketi bekliyorum.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben garan tahtasına ne zaman girsem önce aklımı aldılar sonra paramı aldılar. Yorum yapamam yapsam da zaten kendim ne yapmışım ki benim yorumumla ne olsun :) Çok pis zopaladılar ******** günün en düşüğünden short en yükseğinden long filan olmuşluğum var bazı tahtalar bazı insanlara gelmiyor.
Boynuzlu öyle değil onda da tam tersi çok ekmek yedim şöyle tahtaya bakınca anlarım niyetini :) Kısa vade her şey mümkün ama uzunda bankalarımız çok aşırı ucuz üzücü gerçekten.
dolar
haftalık
sanki tepe yapıyor sonra düşecek ve borsa çıkacak gibi.
ama şu ihtimalde var buradan 8 e doğru düşmesi ve sonra 8.60 ta tepe yapması gibi.
çünkü borsalarda bu çıkışın ardından ikinci dibi bekliyorum.
https://i.hizliresim.com/oorErd.png
bu durumda
dolara iki ardışık darbe gerekiyor.
birincisi bir swap anlaşması. yada bir şekilde para bulma...buralarda
ikincisi sağlam faiz artışı gibi.....8.60 larda
merkez bankasının kasası boş olduğu sürece dolar ve gram altın düşmez..1.5 yılda nasılki 150 milyar dolar satılıp yapay bir ekonomi düzeni yaratıldıysa şimdi tersten gidecek..yani 150 milyar dolarlık bir baskı dolar yükseldikçe azalacak..merkez bankasının kasası dolarla dolana kadar yükseliş durmaz..bunun için faiz %30 -40 mı olur..yoksa dolar 20 lira mı olur bilemeyiz..ama kasa boşken düşüş beklemek saflıktan öte bişey olur..kasada mangır yoksa lafla peynir gemisi yürümez..
dowun 28-29 yapmadan düşmesi sistemimde bir yere uymuyor.
ama bilinmez tabiki.