Talat Paşa'yı konusunu bilmiyorum ancak bizim gizli servis MIT'in başından beri abd kontrolunde olduğunu biliyorum. CIA dan dandik bir adam MIT'e gelip emirler yağdırıp gidebiliyormuş. Dönem dönem CIA kontrolu değişebiliyordur, bazı dönemler artıyordur bazı partiler döneminde azalıyordur. Kazara abd'nin kontrol edemediği parti başa geçmişse kısa sürede gönderiliyorlar.
Aynı trump gibi. Adam kullanışlı aptal diye ses çıkarmadılar, bunu istediğimiz gibi kullanırız dediler. Adam başa geçince kendi kafasına göre işler yapmaya başlayıp ibrani kökenlileri birer birer kilit noktalardan atmaya başlayınca, ikinci seçimi kazanmasına hile ile engel oldular. abd seçimleri zamanında hile ye ait belirtileri yazmıştım.
Peki asala'yı onlarmı bitirdi.?
Şöyle açıklayayım. pkk'yı abd kurdu ve kullanıyor. pkk daki amaç güçlenmeye başlayan bölge ülkelerini aşağı çekmek. Aşağı çekilen bölge ülkesi, kaynaklarını kaybediyor, enerjisini pkk ya harcadığı için sanayiye harcayamıyor filan neticede muhtaç halde kalıyor gelişemiyor. Son 50 yılda bizim gerimizdeki ülkelerin çoğu bizi geçti.
pkk'yı abd kurdu ve bize saldırtıyor ama diğer yandan abd ne yapıyor.? 1980 li 90 lı yıllarda İHA larını veriyordu. O İHA larla biz pkk yı gözleyip saldırıyorduk. israil dende İHA kiralıyorduk.
Anormalliğe bakarmısınız, abd kendi kurup bize saldırttığı pkk yı gözetlememiz ve yok etmemiz için bize İHA veriyordu. Ama pkk yok olmadığı gibi git gide büyüyor güçleniyordu.
Bundan ne çıkarıyoruz.?
abd ve israilin pkk konusunda bize yaptığı yardım göstermelik. Kamuoyu için, halkı kandırmak için. "Bakın biz pkk yok edilsin diye size İHA sağlıyoruz, o zaman pkk yı biz kurmadık, bizim kurduğumuzu söyleyenler komplo teorisyenleri."
abd bunu söylüyordu, medyada pek çok abd den maaşlı uşak da "komplo teorisyenleri" diyebiliyordu. Bizim Medya osmanlıdan beridir TC kimlikli ibrani kökenlilerin elinde. O medya ile halkı yönlendiriyorlar. "komplo teorisyenleri" diye diye halk bunu benimsedi ve benim gibilere hep "komplo teorisyenleri" diyorlar. Yönlendirilmiş halka karşı lafımızın değeri olmuyor. Ama her olayı 10 - 15 yıl önceden yazıp söylüyorum, gerçekleşiyor. Yinede değerimiz olmuyor. O TV lerden konuşan abd uşaklarının peşinden gidiyor halk. Sebebi genetik yazmıştım.
"komplo teorisyenleri" diyebilmek için göstermelik yardım yapıyorlar. Biz ne zaman pkk yı yok ettik. İlki akp başa gelene kadar yani 2001 de pkk saldırıları sıfırlanmıştı. abd den bağımsız hareket edince pkk yı etkisizleştirmiştik. abd nin kurduğu parti akp başa geçince bir müddet sonra yeniden pkk saldırıları başladı ve günlük ölümler sıradanlaştı. Daha sonra tekrar ne zaman başarı kazandık ve pkk saldırıları çok azaldı. Kendi İHA ve SİHA larımızı kullanmaya başladığımızda.
Neyse uzatmayayım. asala çok açıkki, pkk dan önce abd nin bize saldırttığı örgüt. Zaten ermeniler 100 yıldır güçlü ülkelerce kullanılıyorlar. paşinyan gibi liderleri üç beş milyon dolara satın alıp zavallı ermeni halkını kullanıyorlar. asalayı ermenistan devletinin kurmasınada imkan yok. Azeri savaşındada gördükki ermenistan batılı devletlerce saldırtıldı. Ondan öncede yine Rus kontrolundeydi. asala'yı abd veya israil sayesinde yok etmemize imkan yok. İnfaz kararını kim aldı ise onun başarısıdır ve o ismi büyük ihtimalle bilmiyoruzdur. Büyük ihtimallede kısa sürede devletten atılmıştır veya pasif göreve getirilmiştir. 1950 den beridir hangi siyasetçilerin ismi aklımızda ise o siyasetçi abd uşağıdır. Asıl kahramanların isimlerini bilmeyiz. Örneğin bugün İHA ve SİHA ları uçurmamızı sağlayan fabrikaları kuranların isimlerini bilmeyiz. Ama abd ye iyi hizmet eden adanan menderes özal gibilerin isimleri her yerdedir.
Başka örnek, Türkiyeden her yıl onlarca ton uyuşturucu geçer. Bizim emniyet sistemi ise her yıl bir kaç yüz kile uyuşturucu yakalayarak göstermelik iş yapar. Bizim emniyet sistemi gerçekten istese bir yıl içinde ülkede gram uyuşturucu bırakmaz ve kaçakçılığı sıfıra indirir.
Çeşitli aptalca sebeplerle uyuşturucu trafiğine göz yumuyorlar ve göstermelik yakalamalar yapıyorlar.
israil'in veya abd nin bize gerçekçi bir yardım yapmasına imkan yok. Kamuoyuna iyi görünmek için göstermelik yardımdır.
---
Büyükerşen gibi birini bir parti başına geçirmezler. Geçse büyüyemez. Bizim siyasi partiler tamamen hırsızlık örgütü gibi çalışıyorlar. Buna devlet çanak tuttu. Siyasi partileri paraya boğdu ve o paraya ulaşmak isteyen her kes hücum etti. Partiyi ele geçirmiş olanlarda o para ve güç kontrollerinden çıkmasın diye siyaseti çok paralı kişilerin işi haline getirdi. ANA PARTİLERDE Herkesin ödeyemeyeceği büyük paralarla vekil veya belediye başkanı oluyorsunuz. O parayı çıkarmak içinde büyük soygunlara girişiyorsunuz. Siyaset devlet desteği ile zengin ve hırsız işi haline getirildi. tayyip gibi fakirlikten gelip başa geçenlerin arkasında abd vardı o sebeple başa geçebildiler.
Mesela Tunceli Belediye başkanı Maçoğlu. Hırsız değil. Şirketlere yaptırılan asfalt işlerini belediye yapmaya başladı ve görüldüki 9 TL ye yapılan işin daha kalitelisi 3 TL ye yapılabiliyormuş.
Belediyenin ihalelerle yaptırdığı işleri ESKİDEN OLDUĞU GİBİ belediye kendisi yapmaya başlamış ve harcamalar üçte iki oranında azalmış.
Peki bu neyi gösteriyor.? 3 TL lik iş, belediye başkanınca belli bir firmaya 9 TL ye yaptırılıyor. 6 TL fazladan veriliyor. Peki o 6 TL ne oluyor. Belediye başkanı ve ihaleyi alan firma tarafından paylaşılıyor. Tunceli de bu açıkça ortaya çıktı. Kör olanlar bile görebilir hale geldi.
Peki Maçoğlu yükselebilecekmi.? Adam hırsız değil, kendi halkını soymuyor. Yükselebilecekmi? Bu ülkenin başına geçebilecekmi.? Hayır. Orada kalacak.
Partideki Hırsızlarla kol kola yürümezsen, onlara pay vereceğini hissettirmezsen, seni partiden atarlar. Yükselemezsin. Büyükerşen ve Maçoğlu'nun durumları farklı. Oraya gelmeleri chp veya tkp sayesinde değil. Mecbur kaldı bu iki parti o iki kişiyi partiye almaya. Halk o iki kişiyi biliyor ve hangi partide olurlarsa o partiye oy veriyorlar. Hali ile chp ve tkp o kişileri partide tutmasa o şehri alamayacaklar. Bu 2 temiz adam o sebeple belediye başkanılar. Ayrıca Maçoğlu hakkında detay biliyorum ama Büyükerşen hakkında detay bilmiyorum. Detay bilmediğim için biraz teorik ve yüzeysel yazdım.
Belli ölçüde yanılma apyım olabilir.
Çok yazdım, syntax düzeltip işime bakayım.