Printable View
Alıntı: Originally Posted by exxcalibur Niye gazladı yine bu..... Reis tutuyordu zaten doları
Alıntı: Originally Posted by exxcalibur Niye gazladı yine bu..... Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. bağzı oteller boş deyolardı turizm gelsin ithalat kısılsın ezan dinmesin olabilir.
Ebemizi belledi...
Dedim, "arkadaslar biz birsey yaptik mı?" Yapmaz olur musun? .iktin eyledin viran
Alıntı: Originally Posted by exxcalibur Niye gazladı yine bu..... Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Faizi 5 yerine 2-3 artacağı söyleniyordu, birileri bunun gerçek olduğunu teyit etmiş gibi duruyor.
Alıntı: Originally Posted by tcspirit Faizi 5 yerine 2-3 artacağı söyleniyordu, birileri bunun gerçek olduğunu teyit etmiş gibi duruyor. Kim, nasıl bekler 500 puan artış ben hayret ediyorum gerçekten.
Alıntı: Originally Posted by Batman bağzı oteller boş deyolardı turizm gelsin ithalat kısılsın ezan dinmesin olabilir. Bunada şükür, ya ezanınız sussaydı. Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Batman bağzı oteller boş deyolardı turizm gelsin ithalat kısılsın ezan dinmesin olabilir. Ben otomobillerede kallavi bi ötv artışı bekliyorum