EREGL - ISDMR çok ucuz kaldı. Kedi ciğer olayı.
Satanı pişman edip yuları sürebilirler. Vatandaş yan tahtalara alıştı burada da tavan oluyor imajı lazım.
Printable View
tamam mı bu kadar mı
Şirket ederleri kadar ortalıktaki para da önemli. Son dönemde herkes milyarder olmuş, ne yapacağını şaşıran büyük kumarbazlar var bence.
Ev ve arabada da ivme bitti deniyor.
çok Eskiden Benim bulunduğum şehirde her hafta sonu mutad asayiş kontrolleri yapılır ruhsatsız silahı külahı olanları toplarlar üstelik yatırırlardı ..şimdi bakıyorum ne aşayiş kontrolü ne trafik kontrolü hak getire.. ateşli silahla yaralama yapan bile denetimli serbestlikle dışarda ..olur şey değil ..Trafikte bile neler oluyor görüyoruz haberlerde vs.de hamile yaşlı demeyip çoluk çocukluya saldıranları silah çekenleri ateş edenleri ..Mümkünse 2 tane bulunduracaksın diğerinin tutukluk yapması ihtimaline ortalık o.çocuğu kaynıyor .. işin sırrı olmazsa olmazı adım başı silaha sarılma hafifmeşrepliği yapmadan ..son çare
Tepeyi bulduysanız bana da soyleyin:)
ISCTR'de SISE aktiflerde önemli bir yer tutuyor, Kavcıoğlu onu kısmi bölünme ile veya satarak elden çıkar kredi vs ver diyebilir bence.
Holding projesi hep vergi çok çıkıar diye erteleniyordu, yeni kanunlar ile daha kolay olabilir. Koç ve Sabancı sürekli bu tip hareketler yapıyor son dönemde.
sayın "berkimcans" Lineer Regression Parametresini seanslık peryot'ta mı kullanmayı daha mantıklı buldunuz ?
https://i.hizliresim.com/xbpmv03.png