Tamamda Yüksek borçlanma ne olacak ?...450 milyar dolar dış borç,o kadarda iç borç,acil ödenmesi lazım olan 200 milyar dolar:notr:
Printable View
Çimentolar Afyonun yüzünden bugün satıcılı,ama onlar çıkarken bu uyuzlanıyordu,topikte vatandaşın biri 2 olacak diyordu,fantazi olsa bile oraya inmesini isterim fullemk için:evil:
EGCYO 0.12 seviyesinden bugün 0.94 tavanda:kmk:...namızsız beni 0.40 iken dökmüştü,maliyetim ise 0.14,bu hisse 3 guruptan oluşuyor,başındada Tan emicem var,izmirlidir,ufak bir tanışıklığım var,yarı İzmirli olduğum için,eskiden VARYO vardı,şimdi holding oldu,bana çok para kazandırmıştı zamanında,1.50 tl olan hisse 16 tl olmuştu,sonra peşi malum 0.10 krş,oda şimdi tavanda 0.57 ile,acaba tan emicem gömümü buldu,ABD ile ortaklığı vardı tarım için,virüs yüzünden gıdalar hep uçtu,sanırım bunlarda onun için uçtular,taş,toprak işine gireceğimize onlara yüklenseydik çoktan yolu doğrultmuştuk,çoğu %500 pirimli,bu daha %50 yapamadı.
Aynen bende öyle,dün stop koymuştum %50 70'e,bugün,67-69 arası ufaktan yükleme yaptık umutlu olduğum için,aşağıya inerse kayıbım yine olmaz,ortalama maliyet 2.35,tradeleri işin içine katarsak 2 altı sayılır,vatandaşın biri 2 olacak diye belirtmişti,biz çoktan tradelerlen oraya ulaştık:)...ytd.