herkese günaydın... Bereketli kazançlar olsun...
Çelik çomak hocam ozkgy ve cemaş ile ilgili düşünceniz nedir son durumları ile ilgili olarak?
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
herkese günaydın... Bereketli kazançlar olsun...
Çelik çomak hocam ozkgy ve cemaş ile ilgili düşünceniz nedir son durumları ile ilgili olarak?
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın. Bugün para piyasası kurulunun toplantısı var. Beklenen faiz ne kadar olacak ? Benim beklenti 275 yada 300 . Bu artış borsaya etkisi nasıl olur ???
Mebes hocam sizlere ve arkadaşlarada günaydın.Piyasa tarafından ekonominin yeni yönetimine epey bir kredi vermiş oldu fiyatlar bunu gösterdi.Normalde piyasa beklentisi 450 -475 puan gelse dahi bir kar satışı gelmeli bende öyle düşünüyordum.Ama geleceğe ilişkinyeni politikaların sinyalı güçlü bir şekilde notların içinde görülürse (ki görme ihtimalini şahsen bekliyorum ki tümüyle mallandım)o beklenen kar satışları zayıf kalabilir .Kesinlikle YTD...
Esma hanım, teşekkürler. Geçen hafta ve dünkü alımlar borsada çok iyi idi . Bugün biraz savrulsakta . Borsa bu kadar alımdan sonra düşüş olmaz. Yada çok düşüş olmaz . Bankalar bence öncü olacak . Endeks basta garanti bankası öncülüğünde ,bankalara göre hareket eder diye düşünüyorum. Arkadaşlar bilgilendirme yaparsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Teşekkürler...
Ulas hakkinda yorum yapabilecek varmi