Şırıl şırıl şırıl su sesi kıtır kıtır kıtır para sesi ve cıvıl cıvıl cıvıl kadın sesini sevmeyen yoktur
Printable View
Şırıl şırıl şırıl su sesi kıtır kıtır kıtır para sesi ve cıvıl cıvıl cıvıl kadın sesini sevmeyen yoktur
15 tl ye benden anca BaBaVA ' yı alır ...
müzik son ses bangır bangır
ağzı bozuk şarkılar tuttum sana biraz ağır
haydi haydi saldır saldır
gül gibi uyuyan yılanı uyandırdın
GARANTİ bildin beni havalandın !
yürek yemiş sanki mübarek
neyine güvendin bbvacığım
adın bensiz buralarda
etkisiz eleman !, sıfır aldın
yavrum kaldır kollarını
teslim ol etrafın sarılı
Badem sporun elinde her zaman cisim var bokurt .
bu yüzden maliyet ve stoplosslu bizim oyunlar .
bu bilanço dönemi hikaye bankalardı ,
piyasa çelikleri kımıldatmıyor çünkü ilk çeyrek verilerini görmek istiyor ,
onların yerine kuşu kullandılar , koç şirketleri derken artık bilançosu iyi beklenen tahtalarla oyunu döndürebildikleri kadar döndürücekler benim beklentim bu hafta tepenin üzerine çıkamazsa alçalan tepelerle düzeltme yataya bağlar yaz tatili
Yoncayı kullanarak piyasaya üzüm yabrağını yediriyor olmalı, Üzümün yabrağını sevmiyen yok.
Seni sevmiyen ölsün pala :he:
Hergün para dağıtıyorlar burda ye memedim ye
arkadaşlar..... saatlik macd hala al vermedi.... günlük macd stokastik net satta.... alım için acele etmeyin.... günün sonuna daha saatler var... Öğleden sonra basabilirler... yada bugün hafif artı kapatıp yarın gümletebilirler... göstergeler öyle diyo :)
Kemal sende bende anlıyoruz bu işten... :)
sen işin çapaksız tarafını görüyorusun...
hisse bendede var... %200 büymüş banamı büyüdü bunun hisseye ne faydası var...
adam 6 ay önce 1,20 dolar verdiği hisseye gelinen noktada 1,00 dolar veriyor millet bayram havasında...
özsermaye karlılığı enflasyonist ortamda daha bir mana kazanır...
%200 lük kar artışı hisseye yansımıyorsa beni ilgilindirmez...
o artmış bu çıkmış hisse 1 dolar ederi herşeyi 1 dolar işte...
Cuma günü düşüşü yakalayamayana, şort açmaya fırsatı olmuyana, bugün pala emmimiz şu dakka itibayıynan 2795 den şort açmaya fırsat veriyor olmalı, çok anlayışlı palamız var yahu