bu işle ilgilenen avukat bulmanız gerekir... her avukatın işi değil... belediye para verdi ve siz aldınız mı ?
Printable View
Arsalar buyuk ve zamanla Cankiri sehir merkezinde kalmislar.
Bizim pay dusuktu biz ilgilenmedik..
Hissedarlar bir araya gelip anlasip, bu cakal muteahhitlerden birisine vermediler, bu nedenle oyle kaldi, artik insaat sektorundeki kriz nedeni ile ilgilenen, arayip soran da yok.
Bu arada imar plani degisti, komsu parsellerle parsel birlestirmesine gittiler, kasten iyice icinden cikilmaz bir hale getirdiler, isi kat karsiligi onlara vermekten baska care birakmadilar hissedarlara.
Buradan sunu anladim ki senin elinde iken yillarca beklersin, degerlenir, degerlenince birisi goz koyar ve sana yedirmez.
Bu nedenle bu isi yapmak isteyenin yerel yonetimlerle arasi iyi ve her daim iclerinde adami olacak yoksa cok riskli..
Syg,
böyle karışık arsa belediye işleri , mirasçılar mirasçıları bulma falan ortak hareket etttiren vekalet alan i angara'da bu konuda deneyimli avukatlar var... gerçi her yerde vardır da benim bildiğim angara' da ... isim kesinlikle veremem... arayıp bulabilirsiniz... son senelerdeki böyle belediye davalarına bakan avukatlardan angara merkezli olanlardan bulursunuz umarım
iski havzasında arsa alıp da kakalanmayan da vardır... servetinin kaynağı gri ve daha koyu renkler olup da ilerde tanışıklık nüfusunu da kullanarak , ilgili yerlerdeki kişilerin ceplerini bol bol margarinleyip .... kooperatif falan da kurar bunlar neyse anlayan anladı
Var boyle kisiler biliyorum zaten bu tip kisilere is ciksin diye yapiyorlar yerel yonetimler ki herkes coplensin.
Memlekette hak hukuk adalet yok kim kime sigdirabilirse, kim kimin malina cokebilirse duzeni oldugundan gayet normal, siradan bu tip islerin olmasi.
Avukatlar da iktidar partisinden oluyorlar hep ne hikmetse..
Neyse ben koyverdim isin ucunu, benim payim 1/8 idi bu nedenle umurumda bile degil buyuk hissedarlar dusunsunler...
Ama guzel tecrube oldu, cok sey ogrendim.
Syg,