Enişte, bekle sen bekle zaman sana bi kayacak ne olduğunu sen bile anlayamayacaksin. Nasıl olsa ciddiye almayacak ama biz yapalım uyarimizi:) ytd
Printable View
Enişte, bekle sen bekle zaman sana bi kayacak ne olduğunu sen bile anlayamayacaksin. Nasıl olsa ciddiye almayacak ama biz yapalım uyarimizi:) ytd
Komiklik mi yaptı şimdi bu kodugumun..
Komiklige devam ediyor kodugumun
Enişte biseyler karıştırıyor ama eline yüzüne bulaştıracak gibi görünüyor:)
Acemice hareketler. Ulan dün tavana vurmuşsun ne diye 9 puan geriye basarsın amk
3 haneli rakamlara atman lazım kendini enişte. Buralarda sana yazık oluyir:)
Bol sazanlar avlar diliyorum enişte:)
Ytd
Enişte sende endexle beraber sapitmissin. Senin ne işin olur endeksle 3 yildir hirzina gegcmissin zaten hissenin. Bi kulak arkasi birakmissin.Ters hareket edeceksin böyle furumlarda yukarı sürecektir. En basit kuralı bile bilmiyorsun.yazzikk:)
Haziran 22 de konya 900 ken bu 45 tl di. Geçsemmi diye düşünmüştüm ama.konya da kalmıştım. Kısa.da.bu daha iyi gitti. O zan için bir.pismanlik olmuştu icimde. Sonra konya 3000 lerde iken bu 115 gibi bilseydi bir.miklata geçtim ama niyeti bozuk.gorup tekrar konyaya döndüm. Iyikide dönmusum. Sonrası malumunuz önce 1 e 100 simdi 120 oldu sanırım. Bunlar daha 3 sene önceye kadar ekuriydi. Hatta karton %25 daha yüksekti. bedelsizi düşelimgenede fark inanilmaz. Kartin battida bizim haberimiz mi yok acaba diye kendome sormadan ediyirim.:).