bokumun emekli ve tahta kesici kralı, yine devre kesmiş..
VBTZ cezası daha yeni bitmişken , anlaşılan o ki yine yeni ceza aldırma peşinde hisseye.
ama merak etmesin bokumun emekli kralı, en geç 1 sene 4 ay sonra emekliliğini yaşayacak
Printable View
Borsanın düşmüş hali bile şu an 8 bin puan küsürler..
bokumun devre kesici tahtacı kralı , borsa 2021 yılından beri 1300 puanlardan 8 binlere giderken sen aynı şekilde çıktın mı ki şimdi düşüuorsun o kadar..
neyse emekli olmana şunun şurasında zaten 1 sene 4 ay kaldı.. belki 6 -8 ay .. sonuçta borsalar piyasalar her zaman geleceği sayın alır.. bazen 1 sene sonrasını baze 2 sene sonrasını bazen de abartarak 5 sene sonrasını bile satın alablirler piyasa oyuncuları.
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
evet nerede kalmıştık ..
demiştim ki 2025 yılına kadar her gün paylaşacağım bunları..
30F/K ? 60 Fk ? 100 Fk? 300 F/K mı ?
ya da
10 F/S mi , 20 F/S mi 30 F/S mi?
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Ek olarak , kront brüt kar marjı olarak yukardaki tüm hisselerden en az 2 -3 kat fazla brüt kar marjına sahiptir.
F/K ve F/S fiyatlamalarında brüt kar marjının büyüklüğü çok önemlidir.
30F/K ? 60 Fk ? 100 Fk? 300 F/K mı ?
ya da
10 F/S mi , 20 F/S mi 30 F/S mi?
Benden kurtuluşun yok Spek Bey, özellikle şu saaten sonra borsa 8 bin küsürleri görmüşken.. ve dolar kuru artık 50 lira olarak benim gözümdeyken. ( 2021 yılında borsa 1300 puan dolar da 7 liraydı).
2025 yılına kadar paylaşacağım bu hesapları bu forumda ..
şanslısın ki hiç bi sosyal medyada bu hesapları paylaşmıyorum. Ve de paylaşmayacağım sosyal medyada. Sadece bu forumda paylaşaacağım bilgi amaçlı.
benden kurrtuluşun 3 tane maddesi var.
1- ya erken emekli olacaksın (zaten her halukarda otomatik olarak kurtulacaksın 1 sene 4 ay beklersen )
2 Ya hisseyi gereken yere süreceksin
3- ya da, ben sonsuza kadar ölene kadar bekleyeceğim veya ben batana kadar bekleyeceğim bu hissede. Zira ben batmayı çoktannnn göze aldım.