Bu zaten vardı, her işlem yapandan isteniyordu. 100 dolar limit getirdiler ....
Printable View
Aslında durum biraz farklı sn akcay
Tüm işlemlere zorunluluk gelmiş idi
şimdi 100 dolar üstüne çıkarıldı
yanı önceki yumuşadı
Değişen yer aşağıda var
"Aynı tebliğin 20'inci maddesinin 6'ncı fıkrasında yer alan 'tüm işlemlerde' ibaresi yerine '100 ABD Doları ve/veya karşılığı Türk Lirası tutarını aşan işlemler için' ibaresi getirildi. Böylelikle döviz işlemlerinde uygulanan kimlik tespiti esnetilerek, 100 dolar ve üzeri işlemler için uygulanacak."
Aklı olan yurt dışına. Malesef. Hata ettik ülkemize inandık güvendik o da şimdi bize s...git diyor gitmek zorunda kalacağız malesef.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu boktan gidişin iyi yanı bunlara artık kimse oy vermez. Basiretleri bağlandı siyaseten kendi ayaklarına sıkıyorlar, hatta ayaklarına değil kafalarına sıkıyorlar. Nice yakınım vardı a.k.p. ni savunan benden beter muhalif oldular.
Katılıyorum izliyorum ben...M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onların hepsi basit bir vaade bakar.. çok çabuk tav olacak grup var..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinde ki malın değerini bilmek lazım herşey olur bu altın hisse araba telefon vs vsM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.