Oyu zaten 19-29 arası,su sıralar 29 üstüne çıkamıyorlar,zaten çıksa erken seçimi açıklarlardı
Printable View
Rte ye seçim kazandıran beyin takımı yok artık onun yerine olmayanlar var dolayısıyla seçimi kazanması mümkün değil.
Ülkenin düzlüğü çıkması için içerdeki nüfusun azalması gerekir. On milyon yabancı varsa on milyon kişi vergi vermeden kayıt dışı yaşayıp beleş sosyal imkanlardan faydalanıyor demektir
Anlıyorum, çok dertlisiniz, dertliyiz ! Ammmaaa kendi kendimize konuşarak bu işler düzelmiyor. Buradakiler zaten her şeyin farkında olan bilinçli kitle. Önemli olan varoşlarda yaşayan tanıdıklarınızın, dokunduklarınızın aydınlatılmasıdır.
Ayrıca , tüm önemli noktalar ölümüne tapanlarca tutulmuşken sandıkların bir önemi kalmamıştır. Sanmayın ki , sandıklardan gerçek çıkacak !! Oy pusulası ihalesi ton ( kğ ) üzerinden yapmışlar. Misal ; her seçim bölgesinde 2 gün önceden hazırlanmış içi oy dolu sandıklar yerleştirilirse, akşam oylar sayılırken her sandık kurulunda kavga çıkararak, elektrikleri keserek vb. işlerle polis- jandarma müdahalesi yapılarak Ooo arada hooop gerçek sandıkların yerine önceden hazırlanan sandıklar konuşursa..... sa sa sa sa ..
İşte her türlü hinliğin olabileceği düşünülerek seçim- sandık güvenliği muhalefet tarafından sağlanmadıkça tüm çabalar nafile.
Mehmet Ali çelebi gibi birine bu seçim güvenliği işi bırakılırsa sonuç bellidir. Hiç kimse işin angarya tarafına yanaşmıyor. Hep lah*****n yaprağına talip oluyorlar. Hele şimdi birde 6 benzeşmez olunca işler çok daha zor. Kocaman '' tecrübeli '' siyasetçiler bile gazetecilerin olta sorularıyla birbirine düşüyorlar. O nedenle benim hiç ümidim yok. Sadece ALLAH bizi kurtarırsa sonumuz aydınlık olacak gibi. ALLAH büyüktür. Milletin bekası için belki 65 yaş üzeri siyasetçileri yanına alarak ahiret sefasına yönlendirebilir. Kimbilir , ben bu konuda çok ümitliyim.