Originally Posted by
temel analiz 1
15 Temmuz 2016 sonrası, hem Doğan Grubunun hemde Mipazın makus talihi değişmiş, vergi cezalarıyla, imar iptalleriyle, arazilere el koymayla devam eden zulmün yerine, el üstünde tutulan bir Grup haline gelmiştir...
Dolar 2.75 iken 1 milyar dolar civarı nakit ödenerek, basın ve TV den çıkartılmış adeta DOĞAN a milli piyango vurmuştur.
18 yıl sonra, ilk olarak 19 Nisan da hemde yeşil alan için m2 başına Mipaz lehine 590 TL tazminat kararı çıktı, mahkemeden...
İkinci olarak da 25 Şubat da İdare Mahkemesinden Mipaz lehine karar çıktı, ve kıytırık uyduruk imar iptal edildi, yeni imarın yolu açıldı...
Mipaz arazilerinde nihai hedefimiz nedir:
Üzerine konut/ticaret ünitelerinin yapılmasıdır....
Cumhurbaşkanımız 7 aralık 2019 tarihinde Doğan 60. yıl resepsiyonuna misafir olmuştur. Bu tüm kamuoyu için bir gösterge, bir işarettir...Bir mesajdır..
Nihai hedefimizin gerçekleşmesi yolunda çok önemlidir... Daha önceki zamanlarda yılbaşı resepsiyonlarına Doğan sığıntı olarak katılır, RTE nin elini sıkmak için fırsat kovalardı... 7 Aralık da ise Cumhurbaşkanımız DOĞAN ın bir nevi ayağına gitti. Niye: 15 Temmuz un vefa borcu...
Şahsi fikrim, arazimiz üzerinde konut/ticaret projesi yolunda adım adım ilerliyoruz... Bu aşamaya ulaştığımızda hisse fiyatı çok yukarılarda olacak ve bende çok zengin olacağım....
Dün neden bunları yazmadım:
Çünki çok yukardan açabilirdi ve yeni gireceklere ve mevcut hissedarlara yukardan mal verilmiş olurdu. Bu nedenle piyasayı görmek istedim.
Asla yatırım tavsiyesi değildir