Sayın ahme teb yeşilyurt özel bankacılık 18 diyor bu 19 u hangi şube veriyor acaba özelden yardımcı olabilirmisiniz
Printable View
Makas Garanti'de 0.015, Enpara'da 0.0065 yazılmış. 0.0085 farktan yola çıkarak hesapladım. Ancak uyarınızla fark ettim, ben TL karşılığı üzerinden hesaplamışım 46.000 TL üzerinden. Oysa 10.000 USD üzerinden hesaplamam gerekirdi. Doğru hesapla 85 TL fark çıkıyor. Uyarınız için teşekkürler.
USD kart borcunu dolar alarak ödüyorum, diğer türlü ekstreyi TL isteyip kur çevrimini bankaya bırakırsanız bankasına göre değişmekle birlikte genelde ortalama %3 civarı kur çevrim farkı alıyor, aşırı komisyon gidiyor.
Vakıfbank özel bankacılık yeşilköy e uğradım. 500bin tl için 32 gün 19.40 verdiler. Zorlasam daha yukarı alırdım. Müşteri kaçırmak istemiyorlardı. 90 günlük bağlayalım dediler ama faizlerin 20 lerin üstüne çıkmasını bekliyorum deyince güldüler :-) Sanırım onlarda bekliyor :-)
Ytd...
Bir arkadaş qnb finansbank yeşilköy e uğrayıp oran almamı istedi ancak diğer işlerim nedeniyle fırsatım olmadı. Kusra bakmasın. Haftaya beni ararlar :-) o zaman daha detaylı bilgi alırım. Ancak piyasanın biraz gerisinden geliyor diye düşünüyorum.
Son dönemde, türkiye nin altın stoğunda azalma haberleri yer alıyor çeşitli kaynaklarda. Dolara müdahale için satılıyor diye düşünüyorum. Sadece tahmin, ispat edemem.
Ytd.