100 milyon kere yazdım ben kendi keyfim için yazıyorum ..bu keyife ortak olmak isteyene de eyvallah ,başım gözüm üstünde yeri var...veeee fakat bu keyfi bozmak isteyene de öyle yaparım ki var yaaaa ...ispatlı zaten...
Printable View
100 milyon kere yazdım ben kendi keyfim için yazıyorum ..bu keyife ortak olmak isteyene de eyvallah ,başım gözüm üstünde yeri var...veeee fakat bu keyfi bozmak isteyene de öyle yaparım ki var yaaaa ...ispatlı zaten...
Ben kimseye spontane şaka yaptığım hiç görüldü mü?yok öyle şey ..ama şakayı severim ..adabıyla yapana..saygılı olana da bi şey demedim hiç bir zaman :)
Defalarca yazdım forumlar ciddi paylaşımların yanında muhabbet yeridir da ..Mekanımın adını da başta Finans ve sonra Muhabbet olarak seçtim ..dünya 2 gündür o da bugündür ..keyfinize bakın ya ..eğlenin ..ama dürüstçe ..saygılıca ..
Daha dün uzun zamandan sonra long oldum hemen 1000 point kazanç oldu ama almadım şimdide 1000 point zarardayım ..bunun bir bütün olarak bir önemi var mı? day-trader için belki ..ama ben day-trader değilim ki ..
Şimdi 5 dk grafik doyuma geldi fakat 30 dk lık daha yeni al verdi ..bakalım ne olacak ..
Çok kısır bir gece seansı oldu ..içtiğim rakı ve cigar yanıma kar kadı ..:kahkah:
Gene rakı çok oldu ya ..kafayı buldum :kahkah:
Fdow ve Fspx yeşil ..biz niye gene kırmızı yahu ..:kmk: