terörist bir devlet laser silahıyla yapıyor olabilir. mermi parçası ve benzeri delil de olmaz bu durumda...
laser silahı linki.
Printable View
terörist bir devlet laser silahıyla yapıyor olabilir. mermi parçası ve benzeri delil de olmaz bu durumda...
laser silahı linki.
Böyle bir şeyi ben de duydum. Sanırım %50 ile başkan seçilmek tahmin edilenden daha zor oluyor.
Halbuki eski sistemde %40 oy ile 15-20 sene ciddi krizler atlatmak pahasına da olsa iktidar olmak mümkün olabiliyordu.
Sanırım bunu tartışıyorlar.
Sistem çok sıkışırsa ve AKP MHP birlikteliğinde koalisyonun da ötesinde dezavantajlı duruma geldiğini hissederse bu durum ciddi ciddi sorgulanmaya başlayabilir.
Zira şu anda aslında AKP başkanlık sisteminin tüm kurgulamalarına rağmen geçmişe göre kaybettiği bazı oyun alanları olduğunu hissediyor olabilir.
Hayırlısı diyelim.
Bahçeli önümüzlerdeki günlerde çıkıp, bu İstanbul seçimi yapılamaz, sandık kurulları aynı, suç duyurusu yapılanlar var, seçim iptal edilmeli diye beyanat vermesin sakın.
T.C'nin siyaseti Kürdistanların görüldüğü yerde yokedilmesi olmalı iken Akapenin siyaseti, "Kürdistan seçmece" olmuş... PKK/hdp Kürdistanına karşıymışız, Molla Barzani Kürdistanının yanındaymışız!
Kürdistan şehitleri için yapılan saygı duruşuna katılmışız İstanbul seçiminde Kürt seçmene gülücükler göndermişiz! Yüzümüz de hiç kızarmamış...
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem...urusu-5115757/Alıntı:
Dışişleri Bakanı, Erbile giderek Kürt Bölgesel Yönetiminin yeni başkanı Neçirvan Barzaninin yemin töreninde yer aldı. Çavuşoğlu, törende Kürdistan şehitleri için yapılan saygı duruşuna da katıldı.
Mutlaka daha önce tecrübe edenlerimiz olmuştur ama bende paylaşmak istedim. Geçen aylarda Bank of America kredi kartı göndermişti. Yıllık ücret yok, $2200 dolar da limit koymuşlar. Not olarak da şunları eklemişler ilk 18 ay harcamalarınız için herhangi bir gecikme faizi vs. yok 0 faiz. Yani bugün $100 dolarlık birşey al 18 ay sonra öde yine $100 dolar. İlk $500 harcamaya da $200 cash back verecez demişler. Türkiyedeki kredi kartı tecrübelerimden sonra inanamadım. Denedim, 3 ay önce yaptığım harcamayı yeni ödedim bir kuruş fark yok, ayrıca $200 hesabım geçirmişler. Şaka gibi.. en azından benim için