Yok arkadaş, dünyanın konuşacağı müjde ancak 10 kuruş ediyormuş. Halbuki 2 lira edecek çok şey var ama işlerine gelmiyor.
Printable View
Yok arkadaş, dünyanın konuşacağı müjde ancak 10 kuruş ediyormuş. Halbuki 2 lira edecek çok şey var ama işlerine gelmiyor.
"Karadeniz'de, Zonguldak'ın 175km açığında doğalgaz rezervi bulunmuştur.
Üretim ve ticarileşmesi seneler alacak olsa bile, %95 dışa bağımlı olduğumuz bu enerji kaynağında üretime geçilecek olması sevindiricidir."
https://cumhuriyet.com.tr/haber/chpl...ikladi-1759702
Kullanimi seneler alacakmis.
Mujdeyi yarin verecek, eger bugun faiz en az 400 baz puan artmazsa, yazik olur bu borsaya..:)
Savaşlar yok artık istilalar parayla yapılıyor , kime anlatacaksın.
Sevgili , pek kıymetli kayınbabama , 1.4 passatın , 1.6 torostan güçlü olduğunu anlatamıyorum amkjdjks, 1.6 daha büyük olduğu için daha güçlüymüş.
Ben bunu nasıl anlatayım, dolar artınca her yerden kazık girdiğini nasıl anlatayım, eşyanın tabiatına aykırı.
Ayrica aciklamayi yaparken, " ben oyle inaniyorum..! " dedi.
Yarin, hadi len..! diyen olursa, ben oyle inanmistim..! diyecek..:)
Güya kapitülasyonları kaldırdık amkjfkdkd, adamlar Deli Dumrul köprü kurmuşlar, geçenden de geçmeyenden de bac kesiyorlar hemi de dolarla . Ve adamlar bunu müjde diye yedirip alkış aldı , oy aldı .
Karadeniz'in suyu boşalıp petrolle dolsa para yeter mi bu zihniyete .
Bu arada Alamanya'yı ve Çin 'i aşıyı insanlar üzerinde denemek üzere ülkemize çağırıyormuşuz.
Aşı bulduk diyerek bizi kobay faresi yapacaklar herhalde.