Bu rus amerika tayfası, kavgalarını sınırda yapacaklarına neden komşunun bahçesinde yaparlar... :he:
Koca alaska doğu sibirya var. Orada birbirinize ne atacaksınız atın.. Dert mi başka ?
Printable View
Bu rus amerika tayfası, kavgalarını sınırda yapacaklarına neden komşunun bahçesinde yaparlar... :he:
Koca alaska doğu sibirya var. Orada birbirinize ne atacaksınız atın.. Dert mi başka ?
Bu ali babacan ile ahmet davudoğlu ne kdr şeyler arkadaş, ulan sanki 16 sene akp de doğu berincek görev yaptı. Bugünden hiç payları yokmuş gibi birde akp ye vuruyorlar. İnsan çekilir köşesine de vicdan azabından kanser fln olur mk. Yok hala biz ülkeyi kurtaracağız, sizede oy vereceklere de ne bileyim...
Noldu Ukraklar vurdukca kizmaya mi basladin yoksa???
izmut buna ne diyorsun? Global Havacilik ETFleri de ayni. Hep Ruskilerden mi nemalandi kuslar yani?
https://i.ibb.co/Fzj6s72/djusar-Untitled-2.jpg
Yazınızın bir kısmını beni ilgilendirmediğinden kesmek zorunda kaldım.
Bana göre aslında olay dediğiniz gibi. Ama siz döviz yatırımcısı iseniz, aynı silahı borsa için kullanmaz mısınız? Olan biten bu gibi.
Ayrıca doların düşmesini bekleyerek ekonominin düzeleceğine inanmak bir aymazlıktır. Durduğu yerde dursun yeter.
Dolar düştü. Enflasyon tam gaz. Maliyetler ne olur? İhracat biter ve Ülke olarak batarsın.
Her şey kendi halinde olsa piyasa düzelecekte, böyyük ekonomistlerimiz izin vermiyor.
Son söz :Tehdit olduğundan kamu bankaları MIR sisteminden çıkmaz. Çıkarsa bankalar için iyi olur.
En iyisini Abdullatif Şener yaptı,onları zamanında bir mok sandı ayrıldı gitti...bu ikisinide zamanında çk eleştirdik gr güvenmiyorum,biri işide yaramaz çocuklar dedi,diğeri bebecan bizi ispanyaya kesti müslümanlar müslümanlığını Türkiyede yaşıyamıyor diye,molla madımak davasından bilirim,meralide susurluk ve tele kulaktan bilirim,ne bileyim bu oraklık yürüsün,yürürse yine çekişmeler olur Ecevite yapılanlar gibi,CHP'ye bu ülke insanlar güvenmiyor dinsiz partisi diye ve Atatürkçü çizgiden gittiği için,sanki Atatürk onların Ebesini zikti:plc:
Tehdit ediyorlar. Ne yapacaksin cikmayip? Halk Bankasini durumu ortada. Butun dunyaya emsal yapiyorlar onu. Simdi 2 banka daha eklenmis olarak. Adamlar ciddi. Rusya ile is yapiorsan benim dolarimi kullanma diyorlar. Adil mi, degil.
Ama 47 ulke yaptirim yapiyor. Dunya kadar zarar yazip sirketlerini cektiler. Daha yeni Equinoru koydular 1.2 milyar dolarlik varligini Rosfnet'e 1 dolara satti. Yedirirler mi senin bundan nemalanmana?
Ayrica oteki kismi niye ilgilendirmiyor acaba. Degisimin gelecegine, ulkeye de sermaye piyasalarina pozitif yansiyacagina inanmiyor musunuz?