Yukarıdan longları okuttum dayucum....şükür.......Tekrar gümüş de şort açtım......
Printable View
ben sattım ama genele kıyasla daha kuvvetli, dün tavana yakın kapamış bugün bu saate kadar hala artıda gaziniyor.. 710-715 gelirse alırım tekrar..
bugün deprem konseptini koydular vitrine, çimentolar demirciler vs ama ekgyo onlar gibi değil, mesela çimentocularda hacim artışı zor, zaten tam kapasitede çoğu, kar marjları ise devlet zoruyla kesilmek zorunda.. oysa ekgyo için söz konusu olan hacim büyümesi, bütün inşa ihaleleri onun üstünden geçecek
Altın tekrar 2000+ demiş tekrar. Buralarda tutunursa işin rengi değişir gibi.
Pala bugün uyutacak bizi anlaşıldı. 5 e kadar indir bindir
yapı kredi işlemlerini inceledim
geçen pazartesi agresif kaldırdığı ilk gün açık poz sayısı azalmış, yani short kapamış yk.. salı alışı ise yeni long açışı, sonraki 2 günde bu aldıklarını satmış, long kapamış nitekim aps düşmüş her iki günde de.. dünkü alışı ise yeni long, aps artmış
tabii yeni long açmaya devam edebilir, dünkü gibi olabilir, bu da bi ihtimal.. amma velakin daha büyük ihtimal aldıklarını satmaya çalışması yani long kapama eğiliminde olması.. bu nedenle vadelinin aşağı yapma ihtimalini daha yüksek görüyorum.. spot pastası da dünkü gibi değil, yüklü bofa alışı söz konusu olamayacak gibi..
Yapıkredi vadelide makas açıyor
Makas açılınca arbitrajcı iş ve tacirler vadeliyi shortlayıp spotu alıyor
Öbür gün yapıkredi longlarını kapatmaya başlıyor iş ve tacir spotu satıp vadelideki shortlarını reverse ediyor.
Dün Bofa bu denklemde spotta net alıcıydı viopta pozisyonu yoktu. Bugün ortada görünmeyince gidemiyoruz
Ahanda benim şortlar kar yazmaya başladı, kesin bişii olu milleti şort çuvalına doldurup fışkırttırır.
Çok zalımsın pala
sen adamı mercedesle sulu dereye götürür susuz getirirsin