XU100 yatayda 3 yada 4 ay sıkıntılı olabilir geçen sene eylül aralık ayı sonu gibi.paylaşımlarınız için teşekkürler.
Printable View
XU100 yatayda 3 yada 4 ay sıkıntılı olabilir geçen sene eylül aralık ayı sonu gibi.paylaşımlarınız için teşekkürler.
Bu bilançoyla tavan yapması lazım. Hatta 3 gün kapalı gişe oynar diye düşünüyorum. Bilançomuz hayırlı olsun.
Bantaş'ın 2024 yılı 6 aylık konsolide olmayan net karı 122.045.554 TL (2023/6 aylık: 69.952.741 TL)
Bilanco hayirli olsun, çoğunluğu faizden geliyor ama kasaya giriyor sonuçta. 120 tllerden 85 tlya dusen 18 lt teneke fiyatlari ciroyu olumsuz etkiledi ayrica uretim adetleri de düşmüş. Ama su ortamda 2 tavan hakediyor bence de. 13 tl uzeri kalirsa daha umutlu olurum ama piyasa kaldirip kaldirip veriyor hisseleri.. Piyasa toparlarsa artik 2025 yatirim falan beklentileri de satin almaya başlamalı. 3. ceyrek ilk ceyrege benzer bir bilanco gelir muhtemelen. eylulde strecleme ve bonbon kapak hatti bildirimleri gelir.
Yol haritam orta vade 16 lara dokunup duzeltmeyle 12 -13 lere salmasi ve x2.5 yapıp usd bazli zirvelerden satis yemesi. Du bekelim nolcek!!
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni yatırım hayırlı olsun. Guzel bir hikaye uretir tahtaci burdan heralde.
İste klasik Bntas. 1 ay icinde SPK ya basvurur. Sonrasinda 1 ayda onaylanan da var 7 ayda onaylananda. Onaylamayacaksa olay iyice uzayabilir zaten.
Sag taraftan fisildayan; şirket bedelli açıkladı lotlari toplamak icin çakallık yapiyorlar, kabul edilmeyecegini biliyorlar maksat uzatip lot toplamak 3-5 ay daha sonra sürerler yukarı diyor
Solumdan fisildayan; Adamlar sermayeyi güçlü tutmaya borcsuz risksiz yatırım yapmaya çalışıyor kotu düşünme diyor.
Sonuçta uzun vadeciler icin sıkıntı olmaz ama kisa da tahtaya dusen lot miktarina gore hareket eder. Benim beklentim değişmedi zirvesine doğru yaklasip 13 lere donmesi ve sonra yukarı yeni zirvelere yoblenmesi
bu şirketin sahipleri maalesef iyi niyetli değil o yüzden ucuz olmasına rağmen sinek avlıyor...