Asıl kıyaslamak istediğim Ödenmiş Sermayesi ile Özsermayesi idi. Afyon'da özsermaye şu anda ödenmiş sermayeye göre epey düşük kalmış görünüyor. Bana göre özsermayesini artırdığı anda bu hisse çok farklı yerlere gidebilir diye düşünüyorum.
Printable View
Tahtada at koşturan A1'in kimin malını sattığını, kime mal aldığını tespit etmek zor.
Tahtada son iki günde kararlı alıcı Garanti, kararlı satıcı A1. Fakat işin enteresan tarafı 4 Mayısta 2 milyonla alıcıların başında da A1 var.
Ne olup bittiğini anlamak mümkün değil.
5 ve 6 Mayıs pastalarında çok enteresan bir şey var: Ata Yatırım 5 Mayısta 13,17 ile 844 bin mal alıyor, 6 Mayısta 2,70'ten 892 bin satıyor.
Kalan paylar, 2,70'ten yarım günde alıcı buldu. Bu fiyatın altında ana tahtada mal alınabildiği bir günde bunu izah etmek de mümkün değil.
Kısacası burası absürd bir tahta.
Bindik bir alamate...
Alıntı yapamıyorum, 2,70 kalanlar alındı, halbuki daha aşağı fiyat görüldü neden daha aşağı alınmadı derken, sorunun cevabı kalan payların alış fiyatı ortalamsı 2,70 belki daha alttan ve üstten de alanlar olmuştur.
Bence bütün yorumların özü, şirket sermeyesini 4 katladı, bunun büyük bölümü dışarıdan yani havadan gelen para, bunun elbette hisse fiyatına yansıması olacaktır, nokta.