HEKTS
hareketli başladı gerçekten açılışta emin olamadım güzelde bir alım fiyatı vardı. Tebrik ederim bol kazançlar essolcan bey
Printable View
Herkese bol kazançlı bir diliyorum. Çok uzatmadan derdimi anlatmak isterim. Burada yeni olduğumu söylemiştim. Aynı zamanda borsada da yeni ve bilinçsiz bir kişiyim. Öğrenmek için okuyor ve dinliyorum. Ancak henüz alfabeyi öğreniyor gibiyim. Bu süreçte forumda bir süredir takip ettiğim ve güven veren isimlerin önerilerini ve takip ettiği listeleri takip ederek kazanmaya çalışıyorum. Tabi ki tamamen kendi insiyatifim dahilinde. Uyguladığım bu metodu güçlendirmek için ne yapmalıyım. vakit ayırıp cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle paranız yatırım için ayrılmış, bütçenizden soyutlanmış olması gerekiyor. Bu parayı yok kabul ederek al-sat yapmalısınız. Vadenizi ve yatırım şeklinizi kendiniz seçmelisiniz.kısa 3 ay -orta 6-8 ay -uzun 12-15 ay. Borsa aleminde son 3-5 yılda üstadlar, hüstadlar, hocalar türedi aldı başını gitti. Hisse alırken kazandırır, alttan almak tabirini duymuşsunuzdur, giriş yeri çok önemlidir. Hisse alırken teknik analiz, temel analiz, takas analizi, gündem, iç ve dış politika, bir miktar da sağdan soldan duyum dediğimiz farazi haberler duyarız, işte tüm bunları karma yaparak bir yol bulmalısınız. Panik işlem hataya sebep olur ve zarar ettirir.
Benim küçük yatırımcı olarak bildiklerim bunlar. Eklemek isteyen olursa yazabilir.
Ancaaaak yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
VKGYO 3.76 la takibe aldım.YTD.