bitmiş işte 30 yıl önce nüfus 60 milyonsa şimdi 82 kusur milyon nüfustaki artış %30 a yakın buğday üretimi aynı seviyede bitmek için ne gerekiyor üretimin %20 düşmesi mi yerinde sayınca bitmemiş mi oluyor
Printable View
Bu haber yalan...Alıntı:
#SonDakika Ermenistan Savunma Bakanlığı: Türkiye’ye ait bir F-16, bir SU-25 uçağımızı düşürdü.
Bakınız yalanlandı bile...Böyle huberlerle ters köşeye yatırırlar, elindeki malı alıverirler. Viop pozisyonunu kapattırırlar.Alıntı:
Habertürk TV
@HaberturkTV
·
2d
SON DAKİKA! "TÜRKİYE ERMENİ UÇAĞINI VURMADI" // ERMENİSTAN "TÜRK F-16, UÇAĞIMIZI DÜŞÜRDÜ, PİLOT ÖLDÜ" DEMİŞTİ
:)))))))))))))))))))))))))))))))Alıntı:
ADEM AYAN
@ademayan66
·
44sn
İçine ettiniz, şimdi borsa toparlasa ne olur ki
hisselerin %70'in de set bozuldu. Düşenler kalkmakta zorluk çekiyor. Hatta kalkamıyor
Bir haber teyit edilmeden neden servisine izin verilir ki Özellikle de böyle bir haber
Tekrarlıyorum
EĞER bu haber yalansa Allah belanızı versin
Bu vatendaş videolar çeken, yüksek takipçisi olan, hocam denilen biri. Nasıl ters köşeye yatırdılar bak...
Ulla huberin yalan olduğu belli. Bütün iş haber takibi...
Ben de nüfusa baktım 1980 de 44 milyon 1990 da 54 şu anda sanırım suriyeliler dışında 83 milyonuz ,üretimi siz yazmışsınız,daha ne olsun ,bence bitmiş olay.Şeker fabrikaları neden satıldı,neden şeker üretimi bitirilmek isteniyor.Neden yerli tohum kullanmamız yasak.Siz soner yalçının saklı seçilmişler isimli kitabını okuyun,cidden çok üzücü şeyler yapıldı.Hem hayvancılık hem tarım devlet eliyle bitirildi.
Bir de madem makarna üretiminde dünya birincisiyiz mantıklı olan buğday üretimine de abanıp sıfır ithalatla bir haltı da biz dünyaya satabilmeliydik.Yahu buğdaydan bahsediyoruz ,bu araba motoru ,uçak parçası ,buzdolabı kompresörü değil ki dümdük buğday işte en azından o konuda ithalata bağımlı olmamayı becermeliydik.Sonra kore neden böyle oldu biz niye böyleyiz falan,boş işler boş laflar tabi.
https://i.resimyukle.xyz/fVMTLU.jpg
1934 yılı, Taksim Stadında Seyirciler...Nereden nereye.