O yüzden vade sounda büyük hareket olabilir özellikle hisselerde, o kadar malı bir anda vermek zor mecburen vade sonu uzlaşmaya götürürler.
Printable View
Saat 14, Bist toplam hacim 86 Milyar TL
BIST'de katsayılar düşer ise hacim korkunç azalır. Esas olay gün içi dönüyor ve az para ile çok iş yapılıyor.
Biraz daha açıklayabilir misiniz. Yani yk ile alakası nedir. Bütün bankalar gidiyor şu anda, iki tanesi de tavan, yk sıfırda. Bunun sebebi nedir, neden yk ayrışıyor? yani borsa bir günlük değil ama diğerleri tavan yaparken alacağını alacaksın sonuçta dikine çıkıyoruz ne olacağı belli değil. Ben cesaret edip pozisyon açıyorum uzaya giden bankaları alanlar para kazanıyor. Şu anda Akbnk marj %4 ün üzerinde yk %2 gün içinde %1 de gördü, nedir burada amaç? arbitrajla alakasını çözemedim ayrışmanın, akbnk neden gidiyor?
Memedabi nin bankadı tavanda ama vakvak bir türlü tavana kitleyemedi,enteresan
Bence YKBNK yem olarak kullanılıyor bir kaç gündür, ister istemez geride kalana giriyorsun, birileri de oradan satıp diğer hisseyi alıyor, akşam da iskontolu geri iade ediyorlar. Büyük para hisse kiralayıp bir kaç gün devam ediyor. Bu YKBNK'ın gideceği yok diye satınca onlar alıp pozisyonunu kapatıyor bence.