Bunun cevabını kimse veremez
bir tane sakkalı solcu gözüken bir medya patronu var ,adı Soner Yalçın...bir tane güya ekonomistin gönderdiği yazıyı medyasına koymuş..
Altılı masa ekonomi vaat ve hedefleri: “Andersen’den masallarâ€
30 Ocak 2023’te 6’lı Masanın Müsamere Grubu tarafından açıklanan Ortak Politikalar Mutabakat Metni Ekonomi Hedefleri ile “Mutabık Değilimâ€
https://www.odatv4.com/guncel/altili...asallar-269157
sonra bakıyorsun bu HARİKA yazıyı döşüyen kim , meğersem ekonomi bakanlığında işe gidip gelen bir brokrat ...
zaten herkes biliyor Bu Soner Yalçın'ı... menfaatsiz yaralı parmağa işemez,örnek mi ? İsraili sürekli öven ,ülkesini savunan Flistinlilere
terorist diyen ,sözde Türkiye aşığı Rafael Sadi'nin harika yazılarını sitesinde yer verir ,başka bir şey demeye lüzüm var mı ?
BİST de "piston aşağı" formasyonu mu var?
Sn Pilavlı sizin İş-C ler duruyor mu?
Menkul kıymet tesisine ilişkin aylik hesaplamalar her ayin son cuma gunu hesaplanır .x bank %50 oranini bu ay tutturduysa yuksek orani geri çeker .
Şubat sonuna doğru mevduat içindeki tl / yp oranina gore tekrar artıracaktır.
Hayır. 12 Aralık'ta buraya öngörümü yazmıştım yılsonu zirvede bitirilir sonra verirler borsayı diye. Kendi öngörüme uyarak 29 Aralık'ta akbank ve isc lerimi sattım, uzun vadeli tuttuğum eregli dışında hissem kalmadı.
İyi iş yapmışım. Geri almaya niyetim var, takipteyim, düşüş biraz daha acılı hale gelsin toplamaya başlayacağım kademeli olarak seçime kadar. Seçime epey bir portföyle girmeyi planlıyorum.
Ben bankalari pek bırakmam, sağlam, karlı,büyük şirketler, temettüleri pek birşeye benzemez ama ralli oldu muydu bayrak taşırlar.
Dolarda ters köşe oldum ama, kuru bu kadar bastıracaklarını zannetmiyordum. Merkez bankasıyla inatlaşıyorum şu an, onlar kuru tuttukça ben katmerli alıyorum, bakalım kim daha fazla dayanacak.
Batılı ülkeler terör istihbarati nedeniyle konsolosluk kapatıp vatandaşlarını uyarıyor birkaç gündür. Borsa da sertleşerek düşüyor. Borsadaki balinalar istihbarat örgütlerinin bildiğini bilir. Seçim arefesi zaten.. Herkes kendi yorumunu yapsın.
Merhaba arkidişler,
Sıcacık aldığım ABD Doları mevduat oranı aşağıdaki gibidir.
Burger: %0,25
KKM yapılmıyor denildi.
Garanti, YKB ve Akbank için dövizden dönüşümlü KKM yapıldığı bilgisi forumdaşlardan gelmişti. Ben de genel olarak KKM ile ilgili başka bilgi öğrenirsem paylaşacağım.
Hepinize selamlar
YKB e-mevduat 250K TL %29