Pozisyon aliyor pozisyon aldiriyorlar bir demec enaz 1 milyar hatta duruma gore 5-10 milyar dolar suan .ne yone olacak bence yukari olmasi mantikli
Printable View
ABD'yi fetöcü olmakla suçlarsan, bedelini ödemeyi de göze aldın demektir..
Tabi zig-zag olmayacak..
Dostum Trump deyip, arkasında senin...*****..demeyeceksin...
Dosdoğru inandığın yolda gideceksin..
Onlar fetöcü ise..sende lafının arkasında durup doların 6 TL ye çıkmasına razı olacaksın..
Mertçe, karakterli duruş sergileyip,batıp gideceksin..
Dusuk acti derken kac bekliyordunuz.
Dun en fazla 1000 -1500 puan bekleniyordu.
Ben 4-5 bin bekkiyordum gayet beklentide açtı.
1000 puan bekleyenler dusuk acti diyor :s
Bem yanlis mi hesapliyorum 128400 den 124 e vurdu sabah
çatıdan atınca kurtulacakmısın?
ateistler inançsız olduklarından neden mezarları vardır onu anlamıyorum, çiçekle falan gidenleri var bu ateistlerin mezarına, yahu yoktun varolma nedenini bilmyor bu atesitler neden mezarı var böyle bir yaratığın ? tamam inananların mezarını anlıyorum ama ateistinkini anlmıyorum, inanmayan birinin mezrımı olurmuş, ölünce ölmüştür yani doğunca nasıl yoktan doğduysa bir hiçlikten geldiyse ölünce neden cesedi kıymetli oluyor? yaşamaya devam etmiyor sonuçta, bedenini ne yapacak, inananlara ölülerinizi gömün denmiş törende yapılıyor duada okunuyor gömülüyor, veya bazı inançlarda yakılıyor vs..inanmayan ateiste kim bedenini göm demiş, farklı bişey yapsın illa mezarımı olması lazım?
saatliklerde tepki
ben açmadım sell
gece gördüğümü paylaştım eski postlarda
Galip Ağa'dan 3 puan aldım, zararın bir kısmını telafi ettik.
dedigim gibi sert olmasi lazim
cok bekledigim gibi sert olmadi belki bundan sonra
Dolarin geceki gibi ciddi telas bari atip, sonra meseleye yumusama vb gelmeden hicbirsey olmamis gibi tipis tipis dustugu bir durum hatirlamiyorum. Dusecekse bile tekrar sinir harbi olur. Keske de sorul dusse ve biraz nefes alsak ama bence daha artci baslamadi - ki olursa artci oldugundan da nasil emin olursun, zor.
Murat Ülker Ağa'dan da bir iki puan almaya çalışacağım.
Şimdi soğukkanlı bir şekilde piyasalara bakarsak, yabancı borsalar ew 3.5 dalgasını bitirmek üzere. Dow 23200 civarında 3.5 biter gibi görünüyor. Sonra 20500+-1000 lik 4. dalga gelir. Sonrasında 23200 rakamının biraz üzerinde 5. dalga tamamlanır. Bu süre içinde küresel kriz beklemem (en fazla 6 ay içinde süreç tamamlanabilir). Küresel kriz başlamadan U100 de 70 bin altı yoktur. Satışlar bir yerde dengelenir, tepki başlar. U100 de 105 üzeri görülmesi gerekir. Küresel kriz başladığında 70 bin rakamını bu kez direnç olarak görürüz.
Bu nedenle, nereden bulursan sat zamanı henüz gelmedi.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
124-124200 aşağı yukarı bu seviyeler tepkinin son bulacağı yerler bence shortlara ileve için fırsat verilen yerler, sabah poz ve yön için karamsar piyasa vardı o yüzden beklemek mantıklıydı, ama kimseye tavsiye değildir
Erken sıvışmışız şükür.
Elhamdürillah
126.800 üst band
Türkcell günü artıda kapatacak [emoji23] hemde yüzde 2 attıda. Şu endekste gelde deli olma [emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
124500 burası önemli olacak yukarı geçerse işler değişebilir.ben az miktar 124500 satışları yazdım.y.t.d
122.600 den kapattığım shortları ordan birde long oldum dayı şimdi ab itibariyle 124.325 den palanın kucağına verdim abow bereketli gündü poz flat
Yukarıda yazdıklarım yaklaşık 20 gündür tekrarladığım düşüncelerimdir. 3-5 bin puanlık hareketlerle kesinlikle değişmez. Bu nedenle elim açık, yapacaklarım ve yaptıklarım açık.
5.dalga tamamlanıncaya kadar short, düşüşlerde, satılanların yarısı kadar short kapama. Bu kadar basit.
Bi türlü aynı telden çalamıyoruz bu kağıtla. Düşmesini beklerim yükselir yükselmesini beklerim yüzde 2 çıkan endekste yüzde iki düşer [emoji23] hafta sonu türkcell satım varantıyla girdim ama yüzde 3 düşen endekste bu kağıt düşmüyo [emoji23] haber falanda yok aksine bu kurla 4.5g ihalesinin paralarını nasıl ödeyecek olumsuz etkilemesi gerekirken adamlar alıyor. Aristonun iblisle baş etme yöntemlerini bana bi anlatması lazım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar zaten gebelik..bu hafta 101 de ikili dip çalışması devam eder..vize geyiği bitince yeni zirvelere yol alma zamanı..
Hangi yeni Z(ı)rva bu :)
1. seans
https://i.hizliresim.com/nJM2aV.png
Basın toplantısı ıptal olmus cumhurbaskanın herhalde dayanam bısey soylerım dedı pıyasayı yerle bır etmeyım dedı
Ew de 3.5 ve 5 zirveleri. Kimi ew ciye göre 3.5 bitti, sadece 5 zirvesi kaldı, kimine göre de 5 bitti, eğer etiket sökmezlerse. Yurtdışı borsalarına bakarsak orada yeni zirveler görünecek, burası da nasiplenir bir miktar.
Bence dikkatli olun. Piyasalar dalga geçmeye gelmez.
Topikte yazanlara hayranım, hem oku, hem yaz hem de piyasada al-sat yap. Pala bile sizinle baş edemez :bravo:
Türkcell 4.5g ihalesine ödeyeceği 1.62 milyar eurodan şu anda ne kadar ödedi bilen varmı acaba. Şu anki kurla yaklaşık 300 milyon tl kur zararı var ihaleyi aldığı tarih baz alınırsa. İlginç bambaşka bir beklenti var demekki bu endekste bırakmadılar. Halbuki en önde koşması lazımdı. 3 kademe kaldı 12.80 de stoplayacağım. Bütün moralimi alt üst ettin türkcell
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi