Sn Atakan alan satan hangi kurum
Printable View
2.5 neredesin kendimizi hazırladık bekliyoruz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yavaş gelir sabırlı ol
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak hergün ölmektense birkere ölelim diye uğraşıyorum yetti artık nolduda bukadar düşüyor yani pes diyorum en dandik hisseleri bile geçti
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 18961 ilk 10 araci kurum
Ek 18962 bu da sondakika satışlar
Hayırlı olsun gedik alıcıysa dahada aşağı gidecek demektir gediğin olduğu hiçbir tahta iflah olmamıştır olmazda nezaman gedik buralardan toz olur ozaman çıkar bu hisse
Hayır tarihte 3.19 görmeyen yerden 803 bin lot satışı tek kalemde kim verdi.niye verdi.verdiyse kim karşıladı.ne kadar ilginç durumlar oluyor.tepkiyi ne zaman vericek .ölü gibi
Yukari gitmez ama 3 un asagisina da inmez saniyorum, ytd.
Satıcı HSBC yatırım 600 bin lot dan fazla alıcı yatırım finans 398 bin lot ...Toplu satış toplu alış ... Sağ cep sol cep hikayesi ..... Grafiği bozdular ama sağlık olsun... Sakin sakin izlemeye devam... Yatırım tavsiyesi değildir ...!
Hep sanmaz dediğimiz rakamlara geldi ortak umutlu değilim açıkcası
Bu hissede grafiğin işlemediğini zamanla sende göreceksin ortak dikkat edersen bu hissede eski olanlar bike grafik paylaşımını bıraktı neden sence?
Fiyat ne olur tahmin yürütmek güç.....orta vade için Takas ve grafiğin iyi olduğunu düşünüyorum ... Kısa vade için grafik bozdu bugünkü hareketiyle... Sıkıntı yok sakin sakin izleyelim bakalım... Yatırım tavsiyesi değildir ..::
Valla aynı gemideyiz el mahkum zaten biz senelerce izliyoruz zaten böyle giderse izlemeyede dewam edicez
http://ekonomi.haber7.com/ekonomi/ha...e-cok-hain-var
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
uzun zaman sonra dün 3,26'dan tadımlık aldık bakalım, koyalım kenara dursun bakarız ilerde ne olacak haline. ytd.
Dün İbrahim yumaklının tvnette olan programı akşam tekrarını izledim.
Orada bir cümle kurdu.
Yurtiçinde yeni bir üretim tesisi kurmak için fizibilite yapılıyormuş. Raporlar çıkınca açıklayacaklarmış.
Bu adam bu faiz oranlarıyla yatırım yapılmaz dediğinde faizler yıllıkta %13 %14 dü.
Şu ortamda %20 olmuş faizle yeni bir üretim tesisi kurmaktan bahsediyor.
Ne yapmaya çalışıyorlar çözemedim.
3 olmuş iki olmuş farketmiyor,maliyet 7 lira ustu olunca. Azar azar aliyorum para buldukça üç yıl 5 yıl daha beklerim farzet iflas ettim diye kabul ettim artik.
1 milyona tavana yapışır.yok mu babayiğit?kafayı kırdım [emoji16]
Ortak pes yani napmaya çalıştığını anlamadınmı bir düşün
Ortak en geç 2020 tarım yılı olacak meraketme vaktimiz var zaten bekliyelim görelim
Selam.Genel takas atabilirmisiniz.
Şirketi arayıp soruyorum neden böyle diye, 3 yildir bir hisse hergun düşse ki diye, adam irana ambargo var bizim yapacağımız birşey yok, bizde bilmiyoruz ne den düştüğünü ,gibi tuhaf cevaplar veriyor, birileri bunları siyasi olarak getirip oraya koymuş maaş alsin diye sanırım, hicbir alakaları yok yoneticilikle, sanırım cengiz holdinge pazar açıyorlar Gübretasi bitirerek, 24 hazirana az kaldi, biz bu ikdidar gitmeden paramızı kurtaramayız. Görünen o. Uzerimize düşeni yapmak sırası bizde .
Satılırsa Hektaş alsa herkes kurtulur.;))
Merill 315 den aldigini 3,09 dan veriyor, sürekli günlerdir üstten aliyor 40 elli bin lot sonra aldığı lotlarla baskiliayip düşürüyor, acaba düştükçe aşağıdan milyon lotmu alırım sanıyor, veya abd finans kuruluşu olduğu icin feto ile anlaşmalı olarak morel bozmak mi amacı, bana kasıtlı hareket ediyor gibi geliyor, secimden önce milleti ikdidara düşman etmek içinde olabilir, bugün ve dun garantibankasindan 35 milyon hisse satti, en düşük fiyattan, Endeks e büyük etki ediyor garanti biliyorsunuz.niyetleri 24 hazirana kadar düşürüp ya farklı ellerden hisse toplamak,yada hükümeti düşürmek seçimde.
Ve pisss bir gübre kokusu heryere yayılır.Allah sizi ne yapmasin emi.ytd
Ha gayret 2 liraya degdirin bugün hadi az daha gayret
Rahat olun 2.50 ye dokunacak
https://i.hizliresim.com/5yRWaz.jpg
8 ile 10 milyon lot U olanlarda seyrediyor bunu, bütün lot lar tek elde toplu, endeksi kullanıp düşürüyorlar, aldatmaca sadece, adamın 8 ile 10 milyon loru var ve bunu en az 5 lira üstünde aldı, kilini kiprdatmiyor, seyrediyor, 5 lira üstünde milyon lot alan istese 500 bin lotla rahat %20 çıkartır.ama ne hikmetse oda izliyor.
Beyler dün İbonun söylediği yurtiçinde yeni bir tesis kurmak için yaptıkları fizibilite hazırlıkları hakkında fikri olan varmı?
Küçük ibo mu
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2020 yılında emtia rallisi var
Benim fikrim var ortak gider ve zarar göstermek için bir bahanemiz var demek istiyor değerli müdürümüz
satışlar iyi kar yok
bu satanların maliyeti kaç kardeşim?
Dediğim gibi bu saatten sonra ancak param oldukça alırım, geçen gün 1500 lot 3,25 den almıştım,bugün de 2500 lot aldım 3,09 a, düşerse haftaya alıma devam ederim,50 bin lira tekrar tamamlamak kafamdaki lot sayisi.sonrada farzet çorak tarlaya yatırım yaptım sayip atarim dursun 5 on yıl, ne zaman cani isterse çıkmayı o zaman satarım, emekli ikramiyesi gibi düşündüm artik.
Seçime kadar düştükçe alicam azar azar, alim kademelerim, 3,08 altında her iki kademede bir 1000 lot bakalım nerede duracağız gübrede bende
Ortak nereden alırsan zarar dahada aşağı geliyor dibi yok gibi