Ek 9849Senin dediğini özetliyor 01.01.2015 is yatırım elindeki portföy 1.xx küsürken Sındı %33.xx
Printable View
Ek 9849Senin dediğini özetliyor 01.01.2015 is yatırım elindeki portföy 1.xx küsürken Sındı %33.xx
Yataşıda iş yatırım götürdü zaten ve sürekli hedef fiyat yükseltti. Yataş 2.5 -3 lira oduğunda alınırmı bu kağıt çok pahalı oldu %100 primli diyorduk. Şimdi keşke 3 den de 4 den de alsaymışık diyoruz :) şu anda emkelde 3 kr yukarı 5 kr aşağı hareketler göze batıyor. İnşallah bizimkide 2.5-3 den alsaymışık dedirtir.
Oyak YATIRIM DERKİ YIL SONUNDA 24 MILYON EURO KAR EURONUN NE KADAR ÖLDÜĞÜNÜ BILIYOSUNUZ EMKEL: EMKEL yılın ikinci çeyreğinde 1.2 milyon TL net kar
açıklarken geçtiğimiz yılın aynı ayında 1.1 milyon TL zarar ve ilk
çeyrekte ise 0.6 milyon TL zarar bulunmaktaydı. Şirketin FAVÖK rakamı
ise ikinci çeyrekte 2.5 milyon TL seviyesine yükselirken 2016 ikinci
çeyrekte 1 milyon TL’lik FAVÖK rakamı bulunmaktaydı. Böylelikle
şirketin FAVÖK marjı 2016 ikinci çeyrekteki %6.9 ve 2017 ilk
çeyrekteki %-4.2’ye göre artarak %13.8 seviyesine ulaşmış oldu.
EMKEL’in gelirlerindeki artış ise %30 seviyelerine ulaşarak güçlü
büyümesini sürdürdü. Şirket gelirlerin 2017 yılı sonunda 24 milyon
Euro seviyesine yükselmesini bekliyor.
Kar değil gelir diyor emkelci kardesim, sabırlı olucaz ucuk rakamlar konuşmyacapız, mümkün olduğunca veryansın edin :)
sanki yataş 1 milyar piyasa değeri olması gereken bir şirketmi pd/dd 8.14 olmuş. bu gidişle garanti bankasıyla ayı piyasa değeri olacak. :) peh balon giden gidiyor demekki kara mara bakmıyor. Ama bir düşüş trendine girerse herhalde emkel gibi bir 17 sene bu trendden çıkamaz.. Emkel artık 17 sene den sonra cezasını çekti artık yükselişe geçmeli.
Günaydın herkeslere ..bereketli ve bol kazançlı bir hafta olması duasıyla [emoji120]..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu döviz kurlarıyla ihracat gelirleri daha da artacaktır. Satışlarının yarısı ihracat olsa dövizde hazirandan beri artış ortada:) fark direkt kar :)
Way maşallah gözlerimiz yaşardı ne güzel gidiyorsun emkelcik [emoji33]
At hırsızı çete şuan için ortalarda yok.Tahtayı kendi haline bıraktılar.Merak etmeyin dönecekler.Sevdaları burda bitmez.Belki yarın belki yarındanda yakınnn.....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7a6d121e30.jpg
Bollingerin ağzı daralıyor. Parabolic Sar eğildi yakında alta değecek ve yukarı yönlü bir hareket olacaktır. Bence 1.63 te alta değer orta kanala 1.77 gibi yürür . Gecebilirse yeniden 2 li rakamlar ama bu sefer 2 li kapanislar olur
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...36e1589043.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede yabancı payı 16 ekimde %12 ye çıktı ve 17 ekimden itibarende düşmeye başladı ve 27 ekim cuma günü %8.37 ye kadar indi..Takasın en yüksege çıktığı 16 ekimde hisse 2010 nu gördü...Yani takasın zirve yaptığı günde hisse o gün 2010 nu gördü..Anlaşılan yabancı yada bıyıklı yabancı ile çıktı yine onun satışları ile düştü...alış tarihlerine ve fiyatlara baktığımızda maliyetler 1600 üzerinde ...Yani bu seviyeler....Ama hala yabancı alışa geçmedi....1600 lü seviyelerde tutunması önemlidir..(YTD)
Tahtaya ilk balta vuran arkadaş,tahtada satış yapan patron efendi oldu.Baktı 2 yi kıracak aman he kırmasın diye alalacele tahtaya pike yaptı.Sonrada ufak ufak yabancı gibi görünen kendi mallarından çıktı.Gelecek mutlaka tahtaya.180-200 arasından maliyet yapanların bezmesini bekliyor .Amma velakin kimseninde pes etmeye niyeti yok.O kedi buraya gelecek.....
Gerçekten üzücü..
Kağıt endeksten bağımsız tekniğe göre işlem görüyor.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bari tekniği çalıştır o....ç......
martı gyo yu ibretle ve kısknaçlıkla izliyorum bi de bu mala bak
Bu aile şirketlerinin bir kısmında aynı durum var..Şirketlerin muhasebesinden tut da fiyat hareketlerine kadar kendileri ayarlarlar..Örneğin Gentaş a bak orda da adamlar istediği gibi yönlendiriyorlar..Küçük yatırımcı çok girdiğinde karı düşük gösterme hisseyi aşağı çekme küçük yatırımcıyı kovduktan sonra toplama karı yüksek gösterme yukarıdan satma vb. her türlü hareket kirliliği maalesef var..
ne adi hisse çıktı. 1,70 i geçince 2 ye gidiyor dedik geri geldi. oyun işiniz gücünüz.
bu kagıtta 6 ay ve üzeri kalanları takdir ediyorum vallahi
Bu başlığı şu anda 30 kişi okumaktadır. (7 üye ve 23 ziyaretçi) Stadyum gibi. Bu kadar KY olan hisse gitmez. Ne zamanki takip eden 1-2 kişi olur o zaman yükselir. ayrıca 1,42 den kısa zamanda buralara gelmiş hisse dikkatli olmak gerekir kar satışları gelirse şelale olabilir.
408 bin lot sattigi gun Aslinda herkes sirkete telefon acip kendince Bikac kelam etmeliydi.Hepimiz birlik Olup bi Guzel Gelmis gecmis defterleri karistirmak lazimdi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5546138137.jpg
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eee napıyoruz
hep zarar açıklayan şirketler bile güzel kar açıklıyorlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...12621cd0b5.jpg
Haydi artık 2 leri görmek istiyoruz
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi artık kır şu zincirlerini yavrum..fake değildir umarım bu çırpınışın[emoji120][emoji120][emoji120]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8041775236.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...83a6fb2508.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topicte yabancı takası ve maliyetlerini kaçtan aldıklarını geçen hafta yazdım...Maliyetllerinin buralarda olduğunu şayet verirlerse kendilerininde zarar edeceklerini yazmıştım...Bazıları bilgi yerine buraya küfür etmeye geliyor..Gerçekten bu tip kişilerle aynı topicte olmaktan sıkılıyorum..Kardeşim bilgin varsa yazarsın,yoksa da olanları okursun...Birileri de gelmiş bugün 1.63 e düşer ve ondan sonra çıkar sözde teknik biliyorum havasını yaratıyor..bir kere tekniği bilen biri öyle falvari yorum yapmaz ..Önce hisseyi düştüğü yerden dönüş sinyallerini görür ve öyle yazar ..diyelim ki hisse bugün 1630 a düşşseydi ve ordan dönseydi ben demedim mi diye caka satardı...Oysa iyi bir teknikçi hissede dönüş sinyallerini görünce o sinyallerin de hangi teknik rasyolar olduğunu yazar ve o teknik rasyoların sinyallerinide açıklar...Hissede çıkışın güçlenmesi için 1740 üstünde kapanışlar gerçekleşmeli...
Adamlar para kazanmanın yolunu buldu al 1.66 1.67 sat 1.72 1.73 niye götürsünki yukarıya gün sonu 1.67 1.68 kapanış görürsem şaşırmam
Teknik bilmediğimi daha öncede söyledim. Beni ciddiye almayın lütfen. Yükseliş yalancı gibi geldi 65 te aldığımida 72 den verdim. Hiç hisse yok bende şu anda. 63 e gelirse alacağım. Kendi saçma dusuncelerimdir
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın 1.8 bekliyorum.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugunku alis hacimli.Dusus bekleyenler Avcunu yalar.