Müdürüm orda bende annayamiyomki yucin le ne alıp veremiyonuz bura forum istiyen istediğini yazar çizer ya
Hoşlaşmiyosan engelle okuma abi Zorla mi
Printable View
Venüsün üstü battaniye altı şişhane abi. Plutoyu gezegenlikten çıkardılar artık cüce diyorlar. Amariga alet gönderdi kalp şekli var üstünde foto gönderdi alet.
Abi Allah inan melmekete her tür yardimci olsun
Durduk yere bi de greta çıktı
Greta Garbo :-))
Merkür yanık
Venüs garip
Mars tuhaf
Jüpiter halkalı
Uranüs Pluto Neptün uzak
Yerkure de kaynıyo
Seç beğen al
Seçmece
Fire hepimizin
Abi uğraşilmaz orda
Adam kendini çok iyi savunuyo
Yani millet bi nevi
Boşluğa saldırıyo
Gibi
Adam senin saldırı için kullandığın enerjinin onbinde biri enerji harcamiyo
Biraz Venüs gibi
Yıl günden kısa hesabı
Yani güneş etrafında bi sene 180 günde dönüyosa kendi etrafındaki turunu 190 günde tamamlıyo ya
Sen hamleyi hep boşa yapıyon tarz ı
Sen etrafını dolanem derkene o güneş etrafında dolanmis dönmüş sen gene kontrupey de kalıyon gari hesabı anniycaan
Abi Uranüs yan dönüyo, ona bi sözünüz yok mu?
https://resimyukle.xyz/i/SLV2H8
ona çarpar buna kafa atar
marduktur o piskopat
o diilde
sahibindende tüm mallar sözleşmiş
bana mesaj atıyo herhall
bi tanesi
satıyomusununuz die sormuş!
Neptün düz dönüyor diye uranüs yan dönüyor. İki aile ezelden beri kan davalı. Biri naparsa öbürü tersini yapar.
Venüs de bunların ihanetten doğan çocukları. Araya jupiteri sokup venüsü taaa güneşin oraya göndermişler. O da orda hepsinden ayrı ters yönde döner. Zati ondan 1 turu çok geç tamamlar. Akıntıya ters hareket ediyor zira
Bu arada o resmi yapan yanlış yapmış. Pek güvenme. O görseldeki venüsün dönme açısı 177 olamaz. 350 filan gözüküyor o.
Aşşa eğrik namlunun çağrışımı kinayeli die envantere almamışlar bunu,
80lerden sonna yatay mekanizmadan kıvrılanlar va
Emme nafile
Nele yapmış gavur yaw
Moruk müdürüm epey korkmus anlasilan.
Tavuk topici sakinleri iyi misiniz?
Toplanma alanlarini rant kapisi yapip imara actiklari icin olasi depremde eger sag kalmayi basarirsaniz buralarda toplanin ey İstanbullular.
https://i.resimyukle.xyz/G4y1RA.png
Yavu ben 99 da boyyuk deprende yataktan kalkmadim
Sallandı az ben uykuya devam istanbulda
Ertesi gün sabah herkez pijamayla sokakta ya dedim nooluyoz derkene (millet ürküp parkta yatmış meğersem) yola düşüp işe gittim
Baktim kimse yok. telefonlar zıplayıp ahize telefon govdeden ayrılmış bi dolu onları yerine kodum
bekledim kimse gelmiyo bende bastım döndüydum eve
bu depremi eccuk hissettim gibi az ama gidiklamadi dahi yav..
yani bundan ürken olmamıştır artık herild yani :-)
O yolladığın namlu bi işe yaramaz bence Nişan al ateş et ses çıkınca düşman da boş durmaz koşar gelir bulur vurur bi de ucuna susturucu takma lazım gelir o da maliyet
Çok geçmiş olsun alayınıza. Depremler olacak ki , dünya biriken stresi atacak. Caponyada olan depremlerin, san andreas fayında olan depremlerin 10 da 1 i bizde olsa.... rapbim muhafaza...
Müdürüm bugün kendimi yalınız başıma doğaya attım bozkırın bağrına. Harika hissediyorum. Gel yedek çadırım var
Gece 1-2 vahiy gelir belki.
Sen de yazıp yazıp siliyon müdürüm
Millet guceniyo ben napiyim
Yoksa beğendiydim ama sildim
Yine de gel bir gün. Ömür uzun daha. Müdürüm.
Olmadı ben de gelirim
Olur abi ne zaman istersen
Hatta fikir :
Hava sogusun
Alalim cadirlari
Oralet amirin orlarda izmit e yakin iznik vs var
Kuralim kampi
Bi pakette cigara
Paylasip icip duman cekip cigere dagilalim
Mangal vs tabiki ...yapma lazim
Ama kar dussun Az usuyelim
Anisi kalsin uzun sure
Bana uyar. Yedi göller de olur. Doğa harikası
Dumana söz veremem. İçer isem başlarım zira. Kar ayrı bir güzellik katar. Katar , abu dabi, Kuveyt, Umman... böyle gider müdürüm.
Mangal iyi olur o soğukta ... ahşap bir ev, olmadı çadır, oralet , sen ve ben. Çok romantik olur Müdürüm. Oralet sezen cumhur önal gibi bir kaç güzel laf ettimi gece ateşin başında ..
Çikolata renkli sanatçımız eksik bir tek.
Koray amirim köye yerleşmişti, yakındaysa onun köye gider bahçede çadır kurarız. Çadır derken gerçek çadır haa, pantolana kurulandan değil. :-) O iş bizi bozar.
3 erkek çadırda dedikodu olur yav. Moruk müdürüm TLC ya da Cnn de vahşi doğada hayatta kalma programlarını hatim etmiş biri, kuru bir dal, bir isviçre çakısı, 8 tane meşe palamudu ve çam kozalaklarından 1.5 yoğurtlu iskender bile yapabilir. ahahaha
Bravo Yedigöller en güzel yer
Oraya karar kilalim şimdiden zaten bi arkadas vardı eski zaman soğuk bi gün bende daha ekipman yok bunun çadırda bi kenarda. Yedigöller de yani. Uyuduyduk adamda hayret ettiydi yok denecek kadan az malzemeyle Amaan dedim yat uyu sabah kalk. Korhan diye bi arkadas. İnanmayanla konustururumda o da inanamadiydi :-)
Ben kendime güveniyorum , orda içerim tutun sonra gene bırakırım naapiym ya.
:-)))) abi buyuk laf etmiyim
Bi egitimimde yok da
Çok ekstrem şartta hayatta ben kalamazsam pek başka kalanda zor çıkar. Yada şike yaparsa çıkar.
Koray müdürün köy uzak marmaraya biz gidemeyiz de kamp a o gelirse buyursun tabi
Aman abi tam soğuk girmeden yapalım Kampı
Ben doğuştan ayımsi bi tipimde soğuktan kimse kırılmasin ya. İnsanlara da yazık...
moruk simdi dunyadaki kiriz beklenenin cok otesinde
greta thunberg daha ergenlige adim atmamis biri yani 18 alti oldugundan ergen degil
toplum ergen ve naif kelimelerini yanlis kullaniyo gercek ve dogru manalari benim bildigim . cogunluk hata yapiyo diye taklit etme zorunda degiliz
greta 18 yas alti diye. dokunulmazligi var. zate soros la foto var. soros vakfindanda burslu imis soylentiye gore muhtemel dogrudurda
eger soros ve/veya soroscu taife :-) bu kizi kullaniyosalar tabi ispat yokta her gun boyle inanilmaz guc ile devlet baskanlari united nations vb ulu orta ufacik kizcagiz boyle kukruyosa.. insan dusunmuyo da degil ya hani :-))
gene de gene amacina ulasamaz ki. nerde ulasiyon bosa laf salatasi. yok kanada iki milyar agac dikmeliymus vs kanada da saysan 70 milyar agac zate vardir..:-(( ekili dikili
ama vehamet gosterge boyutu icin ornek
feci yav
Abi şimdi ramazan da şükür iftarlik alcak para var ama genede sadece bi ufak yerdeysem iftar çadırına giderim orda şükür yiyip kalktiktan sonra. Ya dedim yıllar sonra bi Üsküdar da gideyim yani büyük şehirde o uzun sıraya filan girmem abi ben demedim girdim ottum sahile deniz kenarı ye kalk filanda. Kimse organizasyonu düşünmüyo nerde pişiyo kaç tonluk tencere lazım nakil sonra temizlik vs.
Şimdi bu bacak kadar kız
Gidiyo annatiyo 500 bin kişiye hitabet
Koskoca justin trudeau ya fırça atıyo...
http://m.hurriyet.com.tr/galeri-ikli...rdi-41339578/1
Bunnar hep bi . Organize işler sarmalı be.
Ne yani basit bi charity kuruluş değil heralde
Arka plandaki o
Dev yapı
Orda sırf sahne yapimi ses ve müzik sistemi vs tüm parasını çıkartıp ko sa yardım kuruluşu yetmez. Yettiremez.
Yani üst topikte yazıyorlar
Yok kız
İklimci doğacı iyi bi insan filan falan :-))))
Maykil Ceksın denen yavruyu da biraz bele kullandiydilar ama neyse adam merhum şimdi yorum eyi meyi neyim olmaz..
4 tane yuvaladı TS tıslaya tıslaya beşiktaş cimnastik bombastik siper kulübüne. Ne diyon bu işe Müdürüm.
amirim bilmiyomku sikor a bahmadıydım eyi oldu burdan dediğin
atamayana atarlar deyecem çok bildik olacak
fitboldan çok çakozlamam da
teknik adam diyolar --- virtüöz --- yani asıl işi yapan kişi ---- mutfakta pazarda parkta oturakta her yerde o.
bizim meşhur fatih terim le mustafa denizli yi pek tutmadım da
bildiğim en sağlam adam
bir. Hagi
2. bunun mevkidaş ve yurttaşı çavuşesku nun kuzeni nadja komaneçi nin elti si var ya bi adam fatih terim geldi de ondan sonra gittiydi dağıtık saçlı, esas efsane herif o .
diğer teknik adamlar fosarya, bu coğrafya dan gelmiş geçen . jupp derwall de dahil o fosarya ekibine.
yani teknik adam oynatır, topçu da golü atar veya yir.
o ka
baskette öyle değil saha ufak, futbolda saha çok geniş ve çok insan var sahada zibilyon kadan. teknik adam iyi olmalı. daha doğrusu masörüne dek teknik kadro
kristof daum u da çok tutarım
akşamdan çektiyse
o gün uyurgezer gezer :-) gözleri kıpkırnızıdır genelde ekseriyet yani :-)
Hagi , biraz köylü çocuğuydu (hal hareket tavır vs) tutunamadı
diğeri de cincon u çok başarıya taşıdı da, terim geldi onu iteledi gitme zorunda kaldı
vs
o dayı nın ismi şimdi aklıma geldi
Lucescu
mircea lucescu
bi de ilie denen bi adam vardı onun esamesi okunmuyodu
at koşar baht kazanır
teknik adam oynatır kulup kazanır
insanlar çalışır insanlar kazanmaz patron kazanır :-)
mircea lucescu
george hagi
iyi teknik adamlar
top hakimiyetli topçular
pupescu
ilie
atkinson (eski nam ı ile at kesen bey kardeşimiz)
iyi stoperler
rumenigge yi dakka 1 de sakatlayan sağ bek, recep
bunları bilirim
bi de sarı fırtına metin
lefter de yunan maçında yunana hat trick yapıp dolu gol atmış
atıcen tabi len, bizim takımda oynuyosan, farkmaz kökenin mökenin
ama gelmiş geçmiş en fırsatçı futbolcu da tartışmasız mişel platini dir.
bi de
armando diyego maradonnaaaaaaaaaaaaaa
malvidas argentinas -- falkland takım adaları tam takım kuru bakım arjantinindir.
Müdürüm çok afedersin, fatih terimin zihnimde uyandırdığı imaj hep şu:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...32640bcd3f.jpg