k bey 1.2 yıl öncede hissede idin yeniden hisseye giriş yaptınmı...........
Printable View
Qnbfb gibi haysiyetli ol tavanda kal
Borsada fiyat yoktur,trend vardır.
Trend varsa fiyat önemsizdir.
Bedelli onaylandı
Bedelli hayırlı olur inşallah ama bugünkü hareketlere pek aklım ermedi yine her zaman olduğu gibi.
Neyine aklın ermedi dostum? Hiç piyasayı takip etmiyor musunuz?
İhlasta katmerde kilerde ve şimdi de karfurun bedellisinde küçük yatırımcının eline nasıl verdiler hiç görmedin mi?
Bunca $erefsizlikten sonra bedelliye katılacak küçük yatırımcı nereden bulacaklar? Suydular insanların paralarını çaldılar.
Tabana gitmediğe şaşırdım ben. Ben olsam bölünmeden önce kaçardım. Zaten onay da geldi.
1. 2 gün önce bedellinin cazibesine kapılmadan hissede kara geçinçe atlamak gerekir tahminimce 3.5 tavan olur diye yazmıştım olmadı beklenti erken bitti. bedelliler ky için iyi degildir ne hikmetse son aylarda bu işi birileri tersine döndürdü parayıda onlar vurdu kalanlarda sürünüyor demek ki yine eskiye döndük kalanlara iyi kazançlarla ayrılam dilegi ile........
bunun yılbasına kadar ya halka acıklığı yuzde 5 e çıkarmsa yada acık kısmın pıyasa değerini 750 milyon du sanırım yükserltme hikayesi var yoksa gözaltı pazara düşecek . ben o durum netleşene kadar burdayım. bedelli ekstra bir durum oldu. birde dün tavandan alanlara noldu birden. var bi işlerr belli. görmek lazım :wu:
Lan saat 5 30 gibi bıraktım 75 lerdeydi. Işlem 450 460 bin falandi . Kapanış 69 nedir . Sonrasinda 30 bin civarı işlemle buraya düşürmüşler. Yağma yok . Ne kadar düşürürsen düşür. Ben malımı 100 liradan aşağı vermem. Bilemedin 95 . Pazarlik payı bu kadar. Ciddi alıcılar arasın. Yoksa rahatsiz etmeyin
Arkadaşlar benim bildiğim tebliğ de yuzde 5 zorunlu değil, alt pazarlara alınabilecektir diyor, burdan zorunluluk cıkmıyor, tabi borsa istanbul ne yapar orasını bılemem,
bu soyledıklerım yatırım tavsıyesı değildir
Muallaklık bende değil o tebliği yayınlayan borsa istanbulda , ilgili yerlere mail atabılrsınız, cunku kelime açık *alınabilecektir* diyor, zorunluluk yok, bunun dışında kalkınma bankası kendini yıldız pazara atmak ister mi mi, onu bilmiyorum, onların takdiri artık
Yatırım tavsiyesi değildir
Şirketler uyarılmış ve ancak şartlari yerine getirirlerse geri alınabileceğini belirtilmis
Günaydın.Kağıt KALKINMAMAKTA kararlı(!)
Süzüle süzüle dibe gidiyor.Gelde yorum yap böylesine ne yaptığı belli olmayan bir kamu kağıdı için.
Genel düşüşü gördümü fırsatı hiç kaçırmaz . Hemen endeksi 3 katlar. Adilikte bir numara
Hadi bakalım yasaklar belli oldu. Korku bitti. Senin artik 100 verme zamanin gelmedimi. Yarınki trene binersin inşallah
Sanırım bedellı olayını yanlış anlayanlar var. Yarın bedellinın ilk günü ancak 16/12/2020 ye kadar isteyenler malını tahtadan satıp bedelliye katılmayabılir.. Ama bır kısım yatırımcı bugun son gun sanıp sattıkça sattılar malını..
Bölünme tarihi ayın 16'sı mı?...
Bir Hisse çıkacağına bu kadar dip yapar mı?..
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha yeni farkettim bölünmüş...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
R nin Hisseye çevrilmesinde R+1/0.80 doğru mu
Acep Kent olurmu ?,çünkü çok sığ hisse,0.92 ne demek,% 1bile değil halka açıklık oranı:notr:...ytd.
Bunda 50 hesapları yapıyorum,biraz R aldık,ama tehlikeli,toplamda 20 k aldık,zaten aldıklarımızı yarıntası postalıyoruz bir kısımını 38 gönderdik,R 30maliyetli 31 genç işi yarısını gönderdik,çünkü tehlikeli 26 gösterdiği için,şimdi durum bundan ibaret...Zamanında 3.50 olan hisseyi kaçırmıştık,önceki bölünmede 14 olmuştu,oradan toplayıp 17-18 postalayıp farkı kapatmıştık,peşi 70 üstü:vk:...3 tl olan hisse 70 tl,inanılmaz gibi,üstelik bölünmeleride eklersek 150 yapar:p,adamı resmen ihya ederdi tam 40 kat 3.5'a göre:(
İyi pazarlar hepinize.Bedelliyede girdik hayırlısıyla.Ümidim yok KALKINAMAYAN kağıttan ama ne yaparsınız maliyet tatsız.Yinede yeni haftada iyi şeyler umalım.Hoş bedelli süresi bitene kadar pek hareket olmayacağını hatta geriye sayacağını düşünüyorum ama umut fakirin ekmeği diyelim ve izleyelim.
Günaydın.Hayat hergün yeniden başlar.Bizde umutla KALKINAMAYAN kağıdın açılışdaki rakamına umutla bakıyoruz ama o bildiğini okuyor.Mutlaka dönecek ,dönecek ama zamanını kestiremiyorum doğrusu.
Valla buna yatirdigim parayı tamamen kaybetmiş gibi degerlendiriyorum. Vadesiz hesaba yatmış para gibi dursun bakalım uzun bir süre.
1 adet rüchan hissesi alsam örneğin 9 Aralık kapanış fiyatı ile 27,78 TL den rüchan alsam ilave olarak sadece 88,23529 TL mi? Ödeyeceğim. Hatam var mı? Bana maliyeti 28,66 TL mi? Oluyor.
Yardımcı olur musunuz.
İyi akşamlar.Banka görevlisi tahta yapıcısının ne yaptığını bir türlü anlamadığım dalaveralarını izliyoruz gün boyu.Bıktırdılar tek kelimeyle.Ama beklemekten başka çarem yok maalesef..Bedelliyede katıldım laf olsun diye.16.sından sonraki hareketi görmeden ayrılmak yok.
günaydın KALKINAMAYAN kağıdın ortakları.Gerçekten sabah sabah kızmamak mümkün değil.Kaç günlerdir sürekli ekside açılırmı allahaşkına.Bu kadar sorun varken endeks bile sürekli artı açılırken TAHTACI EFENDİ rezil kağıdı satmamı istiyorsun ama satmıyorum.Varmı diyeceğin.SEni ve seni yönlendirenleride kınıyorum.
bolmbergciler yuzde 5 olacakmı dıye sormuşlar yetkili yetkisizlere . kapta açıklanır böyle şeyler demişler. vakit geliyor. illaki bir seyler olacak. olmamış olsa bile birseyler olmus olabilir :) falan filan...
Günaydın.Rüçhan haklarımızda geldi.Avrupa birliğinden korkulan yaptırımlar gelmedi ama TRUMP efendi giderayak Türkiye'ye tedbir paketini imzalamış.Yine ortalık karışacak herhalde.Buna rağmen siz siz olun KALKINAMAYAN kağıdı hareketlendirin biraz spek dostlar.
Yok Nilufer değil de seçimlerde bir akpli sözcü vardi. Hiçbirşey olmamış olsa bile birşeyler olmuş olabilir diyordu. Ona bağladık. Çünkü hiçbirşey olmamış olsa bile birşeyler olacak olabilir modundayiz. Olmak zorunda . Koskoca devlet bankası hemde sermayesi 1.6 milyara cikarmisken borsanın en dip pazarında işlem yaptirilmaz herhalde. Eğer bu duruma düşerse. Itibardan tasarruf olmaz diyen cumhurbaskanligina sikayet edecem. Koskoca devlet bankasinin itibarı yerin dibine sokuluyor diye.
Günaydın.HİSSEDAR01 kardeşim olan bitene gerçekten borsa tekniği açısından yorum yapmak zor . son yorumunuzdaki ifadelerinize aynen katılıyorum.Bir kere işlem görülen pazar öncelikle can sıkıcı.Hep kamu kağıdı olmasına ve bedelli konusuna güvenerek bu rezil kağıtta kalıp birde rüçhan hakkımı kullandım . Ne varki hiçbir müsbet beklentimde kalmadı gibi.
15 günde pazarda kalma şartlarını yerine getirir mi onu bekleriz olmadı yeni yilda vedalasiriz. Ama benim ümidimi kesmedim. Halka aciklik yuzde 5 olmaz kisa sürede. O yüzden piyasa değerine oynar spek. Yoksa oyuncağı elinden alınmış gibi olur. Alt pazarda işlem kisitli olacak. Tokatlayacak ky yi nerden bulacak. Var bi ümit işte. Bekleyelim görelim
siyasi zihniyetle buralarda yorum yapan şahsiyetsiz şahıslar, çok ciddiye alınmıyorsunuz...bilginize....