yarın ıcın pek sanmıyorum alabılecegını
Printable View
Bu bana göre de en uygun stratejilerden birisi. Böylece, lot başına 6,59 TL ile piyasada çok kazandırma şansı elde ederler.Diğer yönüyle Kentimize sermaye prim hasılatları elde edip bedelsiz potansiyelini de yükseltirler.
1 aylık rüçhan süresinin amacı ve hedefi ne ola ki, genelde 15 gün tercih edilirken? Kentimizin fiili lot sayısı bu kadar az miktarda iken, niye ki 30 gün?
YTD.
👍🤗🤣👍😅🥁 hayırlı olsun
Slm,
Rüçhan hakkı kullanımı 24.08.2020
Tek fiyat işlem ceza bitimi 29.08.2020
5 gün tek fiyat ceza üzerinden işlem yapacak.
31.08.2020 tarihinde ve sonrasında normal seans üzerinden işlem yapacak.
Hadi hayırlısı...
Herkese bol kazançlar...
Tek fiyat ruchanlari ilgilendirmiyor değil mi arkadaşlar
KUCUK BIR IPUCU DAHA VEREYIM KOTU NIYETLI OLMADIGIMIZ ANLASILMISTIR NEDE OLSA..
BU KARARI ALIP IMKB YE GONDERMEK BİR SAATLERINI ALMAZ....OZENLE KAPANISI BEKLEMISLERSATAN SATSIN AZ DAHA DIYE SANKI.
BU ARADA RUCHAN YENI ESKI BIRLESMESI TARIHI YAZIYOR KARARDA.NET OLARAK BELIRTMISLER..
Ödeme Tarihi (RÜÇHAN DIYE HESABINIZDA GORUNECEGI TARIHTIR)
26.08.2020 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
Kayıt Tarihi ( BU TARIHTE BIRSEY YAPMIYORSUNUZ ONLAR BAKIYOR KIMDE KAC TANE VAR HESABINIZA GECIRIYOR BIR GUN SONRA)
25.08.2020 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
kusuratları aracı kurumla halledeceksınız.yonlendırıyorlar.ben kusurat kalmasın dıye alıs yaptım bıraz daha.bolundugunde ...,12 tane oluyor.
Dedıgım gıbı aracı kurum yada bankanız halledecektır.cunku her aracı kurumun ya da bankanın uygulaması farklı..basıt ıs oraya kalsın yeterkı.onemlı olan az gıtsın hayallerımız
BU ARADA LOT ALTI DEDIGIMIZ HISSEDIR.1 LOT = 1000 HISSE.
ONA GORE O DA AYNI HESABA GIRER BOLUNUR CARPILIR TOPLANIR
Asıl sorum şu hesabta patam var ptesi sabahtan banka ile görüşüp rüçhan lara katıldığımı belirtim ptesi serbest marjda işlem yapabilecekmiyiz
İyi veya kötü rüçhan pazarının ilk gününe katılamamak şaibeli değilmi
Bölünmeye 6 gün var adamlar farkındaysanız cezanın bitmesine yakın bir sürecte bölünme yapacak.( düşüşe mani olmak için haber gönderirldim de diyebiliriz) kendi kafamda ılk gün serbest marjda kaçmak vardı.( kafamdaki rakama gelırsede revize olucam) rüchan tahtası kapanana kadar beklıyecegım. satarsamda kent ana kagıdını almaya calısacagım. oda olmadı allah bereket versın der keyfıme bakarım.
BÖLÜNME İLE ALAKALI
CUMA GÜÜNÜ ELİNDE KENT HİSSESİ OLAN HERKES BÖLÜNMEYE KATILIR PAZARTESİ GÜNÜ HERKESIN ELINDE KENT VE KENR OLARAKTAN 2 HİSSE OLACAKTIR. KENTR SERBEST MARJLA HAREKET EDECEKTİR. KENTR HİSSESİNİ TAHTADAKİ HAREKET KAPANANA KADAR SATARSANIZ BEDEL ÖDEMEZSİNİZ. 30 GÜNÜN SONUNDA(BENCE 15. GÜN TAHTA KAPANACAK) KENTR TUTANLAR LOT BAŞINA 7,59TL(YEDİ LİRA ELL İDOKUZ KURUŞ) PARA ÖDEYECEKTİR)
,
LÜTFEN SAÇMA SAPAN SORU SORMAYIN BÜTÜN SORULARINIZA ELİMDEN GELDİGİNCE CEVAP VERMEYE ÇALISIRIZ ANCAK GEÇMİŞ SAYFALARDA GÜZEL BİLGİLER VAR BOL KAZANÇLAR
İlk gün Rüçhan serbest marjda iken limitli emir girilir mi
Matriks Mobile da günlük takas görünmüyor alan satan kim
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah Eski DostumSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mavi daha 2-3 hafta önce bu hisse bu kadar etmez çıkın diyordun şimdi müdavimi olmuşsun hissenin .sende yokken kötü ,sende varken iyi,bu nasıl omurga diyeceğim de imurgan yok ki
Ne istiyorsun seni tanımam etmem
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marbas gedik almış başka alan yok ama mobile hatalı çünkü dün ve bugün alislarim var SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende de öyle SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alis tarafında 5400 lot var
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rüçhanlarda brüt takas olacak ama sürekli işlemde olacak.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burası bilgiçlik taslama yeri mi anlamadım, az yazarım ama forumu takip ederim. Kendi yaşadığım başka bir bedelli tecrübesini paylaştım.
Uygulanır gibi bir iddaam da yok düzgün bir şekilde ifade etmeye çalıştım ama egolar çok kabarmış. Bilgiçlik taslayana bilgiçlik taslayın, bana deil.