İlk borsa yıllarında birlikte hisseleri tartıştığımız arkadaşlarım genelde sığ temettüyle işi olmayan bilançoda zarar mı kar mı var bakmazlardı. Kendine hayrı olmayan şirketlerin kaç fk da olduğu da çok umurlarında olmazdı. 6-7 yılın sonunda haklı olduklarına karar verdim. Çünkü bu 6 yıllık süreçte alıp sattıkları hisseler çok farklı fiyatlara gitti. Bense düzenli kar eden kurumsal temettü dağıtan şirketlere yatırım yaptım. Kazandımmı evet fakat ben 1 kazandıysam arkadaşlarım 10 kazandı. Bu yüzden benim de kimi zaman aklım karışıyor. Otokar da veya temettü de fazla mı ısrar ediyorum veya koç grubunda veya yatrm tarzımda. Otokar dan para kazandımmı evet ama otokar dışında alıp sattığım hisselerde daha kısa sürede daha fazla kazandım. Otokarı satmayı nerdeyse hiç aklıma getrmezdim fakat son zamanlarda ederi dediğim yeni zirveler geldiğinde sat gitsin diyorum kendime. Bu yasadıklarımdan dolayı da hisse soran biri olursa kesinlikle fk sı yüksek zarar ediyo çok gitti sığ spekülatif gibi olumsuz birsey demiyorum. Giden gidiyo karmı açıklamış zararmı açıklamış fk sı 1000 mi olmuş çok da önemli değil sanırım