Alkim bizimle aynı ürünleri üretiyor
Printable View
Alkim bizimle aynı ürünleri üretiyor
Sayın filozof bir haber mi var
Günaydın arkadaşlar
benim locaya kimseyi oturtmayın bi koşu alış veriş yapıp geleyim ,sizlere emanet
Alkime satış gelir gelmez bizede geldi sabah bunu söyleyecektim
Tavanda 100 bin lot bekleyen vardı saatlerdir
kırk yılda bir hise toplayalım dedik şansa bak!
patladı tum yukselenler maalesef
Arkadaşlar iner çıkar umrumda değil. Ben geleceğine yatırım yaptım. Kesinlikle YTD
http://share.matriksdata.com/share.a...05141346399520
bu ne len açılır açılmaz bir daha devre kesti
Katılıyorum.Bilanco yeni yatirimlar ne getirecek ona bakalim :)
Bu başlığı şu anda 51 kişi okumaktadır. (14 üye ve 37 ziyaretçi)
Böyle küçük bir hisse için kötü bir gösterge
Vay be sinema salonunu darmadağın etmişsiniz ne loca kalmış nede koltuk ,neyseki sevindiren gelişme 11,07 den 406,745 lot işlem görmüş bu çok güzel bir işlem dolaşımdaki lot sayısının neredeyse %10 u buradan alan beyler tabana verecek değiller herhalde ,genelde kaç gündür aşırı yükselen kağıtlara satış gelince toplu hareket edilmiş anlaşılan ,kaçın çığ geliyor misali bizim Türk yatırımcısının tipik hareket tarzıdır bu ürkmeye görsün sapı samanı birbirine karıştırır.dün en az otuz kağıt tavandı bu günde bunlar taban yiyince borsayıda geri çekti ancak kanatimce bu geçecektir birazdan sapta samanda kendi değerine gelecektir ,ben sabırla bekleyeceğim çıkınca iyiydide şimdimi kötü oldu borsa bu ben kendi değerlendirmeme ve beklentime bakarım istediği kadar taban olsun
TABAN ımız hayırlı olsun. Allah bir daha göstermesin
Bir ata sözü vardır ;giden ata kamçı vurulmaz ,atların dört çeşit yürüyüşü var rahvan,tırıs,dörtnal,yorga bizim at tırıs gidiyordu ,tırıs yürüyüş atın binici üzerinde en rahat ettiği yürüyüştür,ancak en sarsıntılı yürüyüştür atın üzerinde durmasını bilemeyeni yere düşürür,anlaşılan bizim binici tırısa dayanamadı yıkıldı.eeee yürüyüşünü ve huyunu bilmediğin ata binmeyeceksin ,amannnnn bana ne ya bana göre vız gelsin tırıs gitsin
Takas atabilir misiniz?
Son tabanımız olsun inşallah :)
durduk yere boşuna ihtar almamışız onu anladım
aklımada geldi bunlar durduk yere aramaz
ama inadına almaya devam kasımda aşk başkadır
her zaman yeni oyuncular iyidir taze kan
bu sayede kağıt el değiştiriyor birazda alan spek götürsün
bilançoyu geciktirsende düşükte göndersen bundan sonra ne yapacan bakalım
.................
Sevgili Horasanlı Allah gönlüne göre versin
kop ,kop eğleniyormuyuz gençler eller havaya ,bizim köylüler galiba ACSEL almışlar
https://www.youtube.com/watch?v=gDcl...rt_radio=1&t=7
böyle anlarda ve günlerde böyle takılırım
son sayfa neden gözükmüyor
https://www.youtube.com/watch?v=K8eogxyGJKY
eski oyuncularımıza gelsin
404. sayfa sorunlu
cash nedir anlamadım?
tamam abi duzeldi..
Sayın Horasanlı abi iyiki bu forumda varsınız,
panik anında da sakin olum diyerek destek oldunuz,
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben elendim arkadaşlar, benim yüreğim dayanmaz böyle bir tavan bir taban sonra birdaha tavanlara. kalanlara bol kazançlar.
[QUOTE=borsa1453;4437008]Sayın Horasanlı abi iyiki bu forumda varsınız,
panik anında da sakin olum diyerek destek oldunuz,
Yıllar bazen bir şeyler öğretiyor, tekrar tavana gideceğini biliyordum daha doğrusu öyle olacağına inanıyordum ama o panik anında tekrar tavan yapacak diye yazamıyorsun işte çünkü yönlendirmeye girer suç teşkil eder,nereden tahmin ediyordum derseniz önceki yazılarımda bunun ip ucu var
Son 2 saatte ne oldu biri açıklasın :) şirketin gunluk işlem rekoru kırıldı herhalde.