Döçe 1 lot ilave 40558 lot
Printable View
Lanet kağıt seni aldığım güne yazıklar olsun
Kağıt sıkışmıştı yukarı ihtimali daha yüksekti ama iyice aşşağı kırdı.bilançonun durumu vahim demekki.şimdi bilançoda 15-16 miliyon zarar yazsa kimse nerden çıktı bu zarar diye sormaz.bu ortamda.kurt pusulu havayı sever.tam mrshl nın arayıp bulamadığı şey.umarım yılbaşına kadar buralarda sürünmez.durum hiç iç açıcı görünmüyor.
Bir kaç gün daha sabır deyip bekliyecem kendi adıma sonra sı kol bacak keserim.zarar sa zarar.gider bankalara dalarım.bankaların gidecek halen çok yeri var çook.
Saygılar sevgiler.
Yatırım tavsiyesi olarak görmeyin siz genede.
Ben anlamadım bu işi bu boya yapmak çok zor bir olay mı nedir bunun hammaddesi karıştır suyla yap nedir bu kadar zarar yavvv:plc:
https://urun.gittigidiyor.com/yapi-m...oyar-378317442
Bir kutu boya 500 lira peh peh pehhh
Marshall dan yılın ürünü marshall maximum
kağıdı bu seviyeden vermek isteyen kaç kişi var spek efendi.
iki gündür emiyorum iliğini. Daha da emeceğim. Sana 1 kuruş bile kazandırmayacağım.
Verdikçe topluyorum..
Orta ve uzun vade bekleyemeyecek uzak dursun bence..
Desteklerden önce de yeni alım yapılmamalı.
buralardan sert ama pek sert bir yukarı yapmalı yada orta uzun vadede süründürmeye devam eder diye düşünüyorum..
Akzo Nobel iflas etmediğine göre sıkıntı yok
Anlaşıldı Vehbinin kerakkesi
Borsada en son hangi şirket konkordato ilan etti?
Bu kağıt için konuşacak bir şey kalmadı sanırım.
[QUOTE=NKN;2768531]korkma batmaz :-)
şirketin hiç finansal borcu yok , niye bu kadar düştü anlamsız gibi!
bugün mrshl dedik hayırlı olsun.tüm hissedarlara bol kazançlar.
Vallahi ne yazılsa boş.
Bu kriz baş gösterince bizim cmbtn 24 leri gordu. Mrshl 50 lerde tas gıbı durdu. Nasıl bu krızde cıkmadınız hala anlamıyorum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimdi ikiside 28
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bugün c.betonları verdik yerine boyaları aldık.sert hareketler yaptığı için yatay hareket etsin de sonra alırım anlayışında olmadım.betonun altına düşünce anında alım yaptım.bu hafta 9 aylık bilanço gelecek kallavi bir zarar rakamı göreceğiz.muhtemelen krizden kaynaklı değil yatırım ve arge çalışmaları olacaktır.
Bu şirketin zarar açıklamasında ki en büyük etken nerdeyse cirosunun yarısına ulaşan pazarlama satış ve genel yönetim giderleri v.s adı altındaki zırvalardır ve bu yıllardır böyledir! Yanlışlık varsa düzeltin...
Aslında düşüş kap açıklamasında belliydi. 12 temmuz galiba açıklamasında 1 600 000 bin nominal satış yapılacağını belirtmişti. Yetki verdikleri Satışı yapan kişiyi araştırın. Ayrıca 1 600 bin nominal şu ankinin ortalama yüzde kırkı .siz düşünün ayrıca takaslara. Bakarsınız 2 aracı kurum takası çok minumum seviyeye gelmiş. Takas değişimi var. Benim düşünceme göre eninde sonunda çok yüksej seviyelere gelecektir
https://i.hizliresim.com/dB1rnZ.png
kol tamam sıra bacakta !
Sonra omuz geliyor :kahkah:
Akzo ile ilgili bir haber olmadığı sürece bu piyasada bu mali veriler ile çok iyimser olmamak lazım. 3. çeyrek zararın boyutuna göre millet bakacak ama anlaşılan hiç beklenti yok, ilgi az. Ytd
Bu arada herşeye zam geldi (boya:kmk: hariç) %30 - %40 MRSHL yine bilançoda derki reklam giderleri % 40 arttı zarar arap kızın kolu bacağıda kurtarmaz .
27.80 cehenneme kadar yolu var gibi... ytd
SPK Cimer Maliye bakanlığı çok yazdık ama sonuç alamadık maalesef
Akzo Nobel Hollandadaki genel merkezine mail atalım belki onlar bu gidişata bir dur derler ne dersiniz
Ben anlamıyorum sermayesi yabancı olup böyle yatırımcısını aptal yerine koyan hisse yok , Goodyear Fmızp Doco aklıma gelen bunlar mesela bu hisseler düzenli kar temettü neyse sürekli yatırımcısı ile paylaşıyor bir bizim Akzo Nobel ve Marshall !
Yazdıkça vuruyor zulmüne bak