Ziraat Bankası konut kredisinde faizi yüzde 1'in altına çekti
Printable View
Ziraat Bankası konut kredisinde faizi yüzde 1'in altına çekti
%33 luk kapasite kullanimini %40 a cikarirlar gari. Vergiler mutahitlere
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ama sanırım cıft nicname e sahıp degılsen .
Bizim mirasyediler hafta sonu tatiline erken kactilar herhalde....
Bak adam tek kalemde 125K mal yazdi satisa....
GA yapacaktiniz ya bi hatirlatayim dedim....[emoji28]
Sirketlerin varlik satisi icin gk karari
almalari konusunda yorumu olan yokmu? Herkes hipnoz olmus bekliyor herhalde.....
İşin o kısmı kolay. Öncelikle müşteri bir bulunsun sonra, işte falanca futbolcu ile transfer görüşmelerine başlanmıştı.(KAP)
Şimdiye kadar görüşmeye başlanıp neticelenmeyen transfer var mı? Ama biz de olabilir mi?
Sanko' nun bu işleme sıcak bakıp bakmayacağı GK da önlemini aldılar.
Sanko da çok sessiz durduğuna bakmayın bence son derece konu ile ilgili yakından ilgileniyor.
İlk 2 GK bir temsilci gönderdiler kaldır ,indir.
Ama baktılar iş sakata gidiyor 3 kişi ile geldiler. Bizim zararımız 1 ise Sanko' nun milyar?
Bilanço ile ilgili LİMAN da patlama, ENERJİ de kara geçiş, çimento işinde ise
kaza dolayısı ile çok parlak bir sonuç geleceğini sanmıyorum. Ama kurdaki
aşağı yönlü düşüş 3.çeyrek için ümit verici olur. En azından finansman yükü altında
ezilmez. tabi ki bu periyot devam eder ise.
Ama asıl konu SÖKE satışı ne olacak?
En kısa sürede herkesin kazanacağı bir yol bulunur ümidi ile beklemeye devam.
(2,63x2,25 =5.92 TL)
ytd.
Saygılar
Guzel uretken ve verimli bir hafta olmasini diliyorum.
Kurulustan konuya ılıskın yapılan basın acıklaması asagıda bulunuyor:
Zıraat bankası, halkbank ve vakıfbank gectıgımız hafta konut kredısı faız oranlarında ındırıme gıderek ıkıncı el dahıl tum konutlar ıcın aylık 0,99'dan baslayan oranlarla, 180 aya kadar vade ıle tum vatandaslarımıza kredı kullanma ımkanı sunmuslardı.
Yapılan faız ındırımı sonrasında, ılk ıkı gun ıcerısınde uc bankamıza 13.000'den fazla musterı toplamda 2,1 mılyar tl'nın uzerınde kredı basvurusu yapmıstır. Belırtılen basvuru tutarı, bugune kadar ıkı gun ıcınde yapılan en yuksek konut kredısı basvurusudur. Vatandaslarımızca gosterılen yogun ılgının onumuzdekı donemde de devam edecegı beklenmektedır.
Uc kamu bankasının ardından zıraat katılım ve vakıf katılım da konut fınansmanı oranlarında ındırıme gıderek musterılerıne bu ımkanı sunmuslardır.
TURKIYE'NIN LIDER YAPI MALZEMELERI SIRKETI AKCANSA'NIN ACIKLADIGI 30 HAZIRAN 2019 TARIHI ITIBARIYLA DUZENLENMIS KONSOLIDE GELIR TABLOSU VE DONEME AIT MALI SONUCLARA GORE, SIRKETIN ILK YARIYIL CIROSU GECEN YILA ORANLA % 5 ARTARAK 890 MILYON TL'YE ULASTI. IHRACAT GELIRLERININ TOPLAM SATIS GELIRLERI ICERISINDEKI PAYI ISE GECEN YILA ORANLA %14'TEN %38'E YUKSELDI.
AKCANSA GENEL MUDURU UMUT ZENAR, SONUCLARA ILISKIN YAPTIGI DEGERLENDIRMEDE, "BU YIL ONEMLI GUNDEM MADDELERIMIZDEN BIRI 1915 CANAKKALE KOPRUSU. STRATEJIK IS ORTAGI OLARAK YER ALMAKTAN GURUR DUYDUGUMUZ BU BUYUK PROJE ICIN AR-GE EKIPLERIMIZ ETKIN CALISMALARIYLA '1803 CIMENTO' ADLI URUNU OZEL OLARAK GELISTIRMISTIR." DEDI.
ZENAR, BU YIL AMBARLI LIMANI'NDAN IHRACATA BASLADIKLARINI BELIRTEREK "2019 YILININ ILK YARISINDA SEKTORDEKI %40-45 ORANINDAKI DARALMAYA RAGMEN, AKCANSA OLARAK YONUMUZU IHRACATA CEVIREREK CIROMUZU % 5 ARTIRDIK. LOJISTIK AVANTAJIMIZ VE ETKIN LIMAN YONETIMIMIZ ILE IHRACATIMIZI YIL SONU ITIBARIYLA IKI KATINA CIKARMAYI HEDEFLIYORUZ. 2019 YILININ ILK YARISINDA SATTIGIMIZ OZEL URUNLERIMIZLE EN ONEMLI IHRACAT PAZARLARIMIZDAN BIRI ABD PAZARI OLMUSTUR. AKCANSAPORT MARKASIYLA ISE AMBARLI LIMANIMIZDA KALITELI VE MUSTERI ODAKLI HIZMET ANLAYISIMIZLA LIMAN SATIS GELIRLERIMIZI %45'IN UZERINDE ARTIRDIK." IFADELERINI KULLANDI.
Akçansa'da ümidini İHRACAT ve LİMAN a bağlamış.
ytd.
Saygılar
Oysa sadece Gunaydin demistim.
Kufurun alasini hakedenlere....
Isin aci tarafi ;....bir yatirimcim biz eski fiyat 6 .xx kusurlar dan mal alirken....abi ben selgd topluyorum...
ne dersin demisti....bende gozalti pazarinda yanlis yapiyorsun demistim. Abi Alacatida 4 donum arsasi var ...bunu satsalar bize yeter demisti. 0.60-0.70 kurustan yuzbinlerce mal topladi. Hisse bugun
baktim 1.99 tl......
Demekki patron patron olunca isler bir sekilde yoluna giriyor. Ama olmazsa 400 donum arsanda olsa nafile......yuz karalari.
Paylasimlarimi sildiren arkadas ve patronu muhabbetle kucakliyorum.
Saygilar.
Şimdi yalan yok..
Dolar bazında % 85 kar hemde 3 ayda..
Kimse patrona laf söyleyemez.. Büyüksün patron ama biraz bacakların titriyor gibi geldi.. yükün çok mu ağır ?
https://i.postimg.cc/Hx23Jw99/R-2458.gif
Sayin izmirli_hoca bence..... Sizin laf
“Olsada kodum olmasada kodum”
modunda olmus. Ne diyelim.....
Niyetleri neyse akibetleride o olsun.
Patronun ayakları titriyorsa senin yukarıdaki linkteki analize komaya girmiş olan lazım sana sayın diye hitap edip tahtada 1 tike oynayanla beraber.
İlk grafikte şimdi 2,82 gördü bu hisse ne olacak?Onu da açıkleyiver biz zahmet.Ne oldu bakıyorum da hala açılamamış itimat müessesesi.Bir dediğinde birbirini tutsun bir kere.Peki linkteki analizin ortada iken sana ne kadar itimat edilmesi lazım.
Siz bence başkalarının itibari ile uğraşacağınıza kendinize bakın.
Bu topicdeki bazıları ile işim çoktandır bitti görüldüğü gibi gerekte yok zaten.
İmtiyazli .... yoksunlari gunaydin.
Adamin beyni uyusmus itibardan bahsediyor. Mirasyedilerin itibarimi kaldi ki..... Fabrikayi satiliga cikaran biz degiliz herhalde. Gerci burdanda yeni bir borc yapilanmasindan baska birsey cikacagini dusun.uyorum da....
Velevki sattilar ..... Kendilerini kurtarmis olurlar hissede rahatlar.
“Sevdik gitmeyince sevdik gelmiyor”
Yeni tasiyicilarada ,bizim gibi ,Allah guc kuvvet versin.
Küfürbaz pamuk tikayici gelmis.
Yani bir kisi eksikle ekip burada.
Dansoz ederler adami dikkat et.
[emoji28][emoji299]
Onca ikaza ragmen Sirketini muflis duruma dusurmus patron hasiyetli
hissesini alan tasiyan yatirimci hasiyetsiz oylemi....
Ne guzel organize olmussunuz burada gelen ky sogusluyorsunuz.
Bist in yuzkarasidir bu hisse 13 senedir yatirimcisini kaziklayan aldatan olarak...hemde herturlu hukuksuzlukla....yapacak bir sey yok
biz icimize sindirmeye calisiyoruz.
Ama yeni kurbanlarada meydan vermemek lazim.....
Tahtasina sahip cikamayan patronun
yatirimciya laf etme hakki yok....
Hisseyi 2.30 lardan 1.50 lere bas ...
Simdide 1.50 den 2.80 i gordu de...
Patron yalakalari bunu ovunerek soyluyorlar ya....Allah islah etsin bu
rızık dusmanlarini.....Baskalarina camur atacaginiza bir aynaya bakin.
“Niyetiniz ne ise akibetinizde o olsun”
Hangi şirket müflis durumda? Batı mı, Söke'mi? Söke'nin kasasında 80 milyon para var,Afyon çimentonun kasası tam takır, dünya kadar kısa uzun borcu var, borçları da tamamen TL, neredeyse maaşları ödeyecek para bile yok kasada, ama Afyon topiğine bir kişi bile sizin gibi yorum yapmadı,bu yazıda burada kalsın ama siz bunuda inkar edersiniz, Batı gurubu en kötüyü atlatalı çok oldu siz uyumaya devam edin, rızık düşmanıda olsa olsa Gedik den 15 dk vadeli işlem yapanlar olur...Bir çok insan bırakın o kurumdan işlem yapmayı adını bile duymak istemiyor artık...
Bak sen ekip tamamlandi. Fabrika acilirken 300_400 satis 100 milyon kar yazarizdan ....300-400 milyon para lazim moduna geldin....hala basiretsiz patronunu savunuyorsun.
En kotuyu atlattik diyorsun..fabrikaya
satilik levhasi asilmis.[emoji28]
Sizin beyniniz uyusmus....gercekle
yuzlesin gari.
Tez zamanda sifa diliyorum.
Satis haberinin arkasindan ne yumurtlayacaksiniz yatirimci olarak merak icindeyiz..... Soke aciklayacagi
bilanco ile yatirimcilarina bir bayram hediyesi verir gari[emoji28][emoji34]
Kisilere camur atiyorsunuzda kurumlara dikkatli olun derim.
Demedi demen gari....
De gari...hadi gari demekten canimiz cikti....patronun hala bir varligini goremedik. Degersizlestirme uzmanlari Çeşme de bayram havasina girmislerdir.Devlettende biner liralik bayram ikramiyeleri var.
Bu karakterlerin, emin olun, bu günkü İzmir depreminde, yürekleri heyecanlanmıştır.
Ama başka nedenlerle..
Öyle kazanılacak para istemeyiz biz.Bizi kendinizle karıştırmayın.Bu işler öyle yalandan yere milletin parası ile atlayıp hoplayıp zıplayıp burada sanal karekter yaratmaya benzemez.Bizi tahtada 1 tike oynayıp burada name yapanlarla karıştırma.Yaptığın analizleri koyduk önüne şimdi kıpırdayabiliyorsan kıpırda.
Sana hiç büyüklerin öğretmedi mi ileri de altında kalacağın laflar etme.Büyük lokma ye ama büyük konuşma.Bir de çok meşhur bir laf var bana sayın dediğini söyle bende sana kim olduğunu söyleyeyim.Geçiniz bunları sadece kuru laf kalabalığı yaptınız burada.Yaptığın analizler ve gelinen nokta ortada.Daha da buraya alıntılayıp altına çok güzel şeyler yazılacak bombalarınızda gırla.Ne diyim Allah muhabbetinizi artırsın.
Hukukçu değilim ama temel hukuk bilgim sağlamdır,patronunuza benden çok selamlar... Şimdi sizinki kurumda burada salladıklarınız hatta müflis sıfatını yakıştırdıklarınız kurum değilmi, Bist kurumsal endeksine bir bakmanızı tavsiye ederim,satış sürecindeki bir şirkete yatırımcısının müflis demesi ve sürekli alım yaptığını söylemesi ne kadar ilginç ve tezat değilmi!
Sorumluluklarini yerine getirmeyen
her kurumu elestirebilirsin hatta hukuki yollara basvurabilirsin. Bir araci kurum isnin geregini yapiyor
sen sikayet ediyorsun.
Bizim Baticim yoneticilerimizin 13 senedir yaptiklari ortada.
Benim bir yatirimci oldugumu unutma....ben patrona yonetici ve sorumlu oldugunu unutturmam... verdigi sozler ve durum ortada ...
Sirketi borclari icin satmiyorlarmi?
Yoksa gelen parayla bir yatirim daha mi yapacaklar[emoji28] Yazdikca batiyorsunuz yaw. Mal falan aldigimda yok....yatirimci millet yukardan yuklu diye bazen aliyor.
Tutanda var iki uc tike satanda....
Camur atmayin diye aciklayici yazdim. Sizin maliyete gelinceye kadar piyasa diye bel bagladiklariniz daha cok sokar cikarir.
Patron bi sahip ciksin hissesine gari.
Siz bana özelden mail adresinizi atında bir ekstra yollatıcam kurumumdan, yatırımcı nasıl olunur, nasıl işlem yapılır,bakında bir öğrenin, her işlemde nasıl kazanılır, ders niteliğinde oraya asarsınız,burada bana masal anlatmayın, topicde sizin olsun, ben bundan sonra sahada olmayı tercih edicem, bugün de işlem yapmadığım için yazıyorum bunları.
Daha oncede soyledigim gibi yazmamaniz ky nin hayrina olur.
Özünüze donmeniz iyi fikir.
Hissenin tasinmasina yardimci olursunuz gari.
Daha oncede yazdim ama nafile....
Muhatabiniz ben olmamakla birlikte
yaklasiminiz cok cirkin.Siz hala zibidi gomlekcilerle birilerini karistiriyorsunuz.
Yazik ...isinize gelmeyen kuruma kufur ederek rahatliyorsaniz. Bir saglik kontrolunden gecin derim.
Parayida bir sifir daha koyup size bu imkani sunan yoneticilerimize gonderin derim.
Para insani boyle simartiyor iste.
ne demişler, lafına değil icraatına bakacaksın diye..
Siz bedeli ile taşıyın, biz beleşine...ha sayenizde tabi.. Lunarın karın ağrısı da oradan..
İcraatına bakıyoruz işte.Resimlerle ne yaptığın ortada söze gerek yok.
Eylülde dolar tl yi 7 lira bekleyip burada 1,5 tl de uzak durun dediğin bir sürü döviz borcu olan şirkette şimdi de utanmasan çuvalla para kazandım yazıcan.Sanıyorsun ki burada aptal çok kimsede nasıl diye sormaz.Hep çelişki hep çelişki başka bir icraat yok.
Bak o kadar çok kazanmışsın madem KYNO,CARİ ve Badiyi al Kordonda bir balık ısmarla.Ama cimrilik etme masada hem buğlama hem ızgara Lagos olsun.Hepinize afiyet olsun Allah muhabbetinizi artırsın.Bu kadar kızma.Biraz sakin ol.Çünkü kaçan balık büyük olur.
Not: Ekleme olacak ama Labbro yu da unutma.Aslında bir tane nick daha var.Ama onu da yazmayayım sana çok bel altı olur.Ondan sonra hangisi sanal hangileri reel kişilik buradaki icraatlarınız ne gerçek icraatlarınız ne topiğide bilgilendirirsen herhalde herkes çok memnun olur.Şimdiden teşekkürler.
Sayin izmirli_hoca birileri flamingolar gelmesin diye bayagi zorluyor. Bu gidisle kaltigi yeremi gelecek yaw.
Sahaya donenlerde var hani....
Hayirlisi diyelim.
13 senedir kacan balik hep buyuk oldu ya...bu seferki ne kadar buyuk olacak bakalim. Patronlar bir supriz yaparlarmi yoksa ayni tas ayni hamammi aksama gorecegi gari.
Boş beleş mide bulandırıcı yazılara devam
1000 tl yazdın tradeden 5 gun gelmesen olur
Yatirimcilar bir degilki.....hergun biri gelip ucbes kurus alacak gari. Bekle
bekle bu patronun basini derecegi yok. Bizde bereket versin deriz gari.
Bu arada Izmir (Ege denizinin) yildizi
Çipra dir.....Eylul de mevsimi baslar.
Yidirene yiyene afiyet olsun.
KAP: BSOKE [ ] BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T.A.Ş. Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/781948
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...6c76a8cdc27bd0
Net Dönem Karı veya Zararı -111.509.410
https://www.yeniasir.com.tr/ekonomi/...mi-ile-sahnede
Sektör temsilcilerinin açıklamalarına bakarmısınız,bizim topicden farkı yok,özellikle Abdullahvahap beye Batı Söke bilançosunu göndereyim baride kendiside biraz aklını başına alsın, tabi bilanço okumayı biliyorsa...
Ne güzel bilanço boyle. Gelir tablosu mükemmel. Yorumlarımı silmişler veya sildirmişler. Şirket harika durumda. Fantastico. Eskiden ya 2 ya 4uncu çeyrek iyi gelirdi. Gelenek bozulmamış.
Sayin bahmet yorumlarinizi okuyamadim. Tekrar yazarmisiniz.
Bizim gozumuzden kacan bir sey varmi...merak ettim.