varmı taze oran bonocu
syg,
Printable View
Tepkinizi koyun dolar alın mesela..
Ayın 12.sinde de şu rahip midir peder midir onu da bıraksınlar da şu dolar daha da geri gelsin...Bizde dolarlamıza kavuşalım.Bakalım bu sefer dolarize olabilecek miyim???Faiz lobisi,benim gibi bir sadık askerini kaybedecek mi,göreceğiz..:oleyo:
Doların bu denli düşmesi, bankaların bu denli coşmasının mantığı nedir acaba? Bizim göremediğimiz birşeyler mi var?
Geçen hafta iktisatçı bir profesörün makalesinde okumuştum YEP açıklandıktan sonra kaleme almış 'Yep'te önümüzdeki 12 ayda bulunması gerekli 220 milyar dolara ilişkin bir önlem açıklama varmı nereden bulunacak bu para'? diye...Sahi bu kadar dolar nereden bulunacak..Hem dolar hem faiz vaziyet böyleyken buralarda kalır mı?Ha birde enflasyon var tabii..
dolardaki düşüş % 2'yi aştı, 6,16 civarlarında.
rubleye bakıyorum, ondaki düşüş % 1'e yakın.
parite yükseliyor, eur +0,50%
demek ki dolardaki düşüş bize özel değil.
biz volatil olduğumuz için yukarı ve aşağı global hareketlerde hareket boyumuz diğerlerine göre çok daha yüksek
Var tabi ki. Bizler borsada hem çok küçük hem de kör şekilde işlem yapan insanlarız. Bizim haber vs ile para kazanmamız imkansızdır kazanırsak da şans olur.
KY disiplinli olacak, orta uzun vadeci olacak, ucuz malı habere bakmadan kademeli alacak başka türlü kaybetmek kesindir.
Vakif ve halk düşürürse bizde oraya gitmeyiz bu hafta bilanco haftası diğerlerinde düşüş olmaz.
Yuji 29.5-30.5 almisti nerde düşüş.
Bugün alındı
Tabloyu da güncelledim: http://www.hisse.net/topluluk/showth...86#post2664286
Faizlerde düşüş var..
Kimse troll mrol yaftalamasın
Geçen haftaki oranlar yerlerde..
Aktif 33 bono oranı devam ediyor 31.30 mk mt ye sormuştum.
Geçen gunde yazdim...faizlere guven olmaz..dusmani cok olur...yatir faize yat asagi devri basladi diyen basin yayin kurumlarida buna çanak tutuyor...kimse bedavadan aylarca ekmek yedirmez...kış gelmeden odununu komurunu bulan deposunu uzun tutsun...merkezin 6.5 puanlik faiz artisina guvenip dahada artabilir deyip yan yatmasin...guvenmesin..!!
inşaatçı adam 150.000 e mal eder 600.000 e satar..
Kimse bişi demez..
Bu ne fahiş kazanç denmez..
Owww iyi tüccar ne yapalım piyasa fiyatı böyle denir..
Mevduat çı 15 yerine 20 kazanmaya başlasa
vayyy "......"
toplaşıp sopalaya sopalaya öldürürler..
Çok haklısın..
sermayeyi elinde tutanı kimse sevmez..
kadınlarda..:oleyo:
Faizler miniminiminimum 2 sene % 30 + seyredecektir. Eksiği yok fazlası vardır ve olacaktır.
Pardon 47 leri kanırdığını göreceğiz de ben ortalama belirttim % 30 civarı diyerek
Ben de istikrar sağlanabilmesi için bunun böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Ama bu kadar sabredip edemeyecekleri konusunda şüpheliyim. Böyle bir durumda süreç tekrar başa saracağından Arjantin vari bir döngüye girmek te olası.
Arjantin vari bir döngüye girmek istemiyorsak bürokrat ve politikacı en az 2 yıl sabredecek.
Finansbank odeobank Halkbank burgan ile görüştüm.
faizlerde gevşeme var .evet ama ne oldu ki?
biraz daha gevşesin. Ortam da her şey olumluya geçiyor havası oluşsun. Ben ufak ufak o sattığım dövizleri yerine koyayım.
önemli değil şu an faizin gevşemesi dolarda aşağı geliyor.
bu arada 1M+
burgan O/N 24.50
odeobank o/n 26.50
Bende bugün vakıf ile görüştüm; cuma o/n 24 veren banka 21 fazla veremem dedi 32 güne 24 dedi. vaktim yoktu taşıyamadım. inanmak istemedim ancak şoktayım :vk: yarın başka denizlere yol alalım
*Çarşamba Fedin faiz artisi var.
*Haftaya Çarşamba enflasyon açıklaması var .
Dolar ve enflasyon ikilisindeki yukselis faizi nasıl düşürecek?
Kasım sonuna kalmadan milletin paralarını elinden kapma çalışmaları erken başlamış.paranızı ucuza kaptırmayın.yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın Webster, bugün açılacaktı burgan dijital hesabınız, bı gelişme var mı?
TPP'nda bugün geçen oranlar bu düşüşü onaylamıyor gibi.
Saygılar...
burgan 100k temdit için 28, odea 27.5 verdi. garanti 28 lerden 23 e düşürmüş. bir de garanti leasing bono ihracı varmış ki evlere şenlik.. 44 gün, mevduat eşleniği 22.91.
-ABD Dışişleri Bakanı Pompeo: Rahip Brunson bu ay serbest bırakılabilir
doların çıkışı durulur ise faizler aşağıya gelmeye başlar.
yıl sonuna kadar 28 lerde 3 kere bağlasak kardır ..20 gün önce 20 ile bağlıyorduk.28 i beğenmez olduk ....ama aylık olunca kandırdı ..yüzde 5 ile yüzde 3 bi fark yok diye..birde bu bankalar harbi işini biliyor ..o/n yi bilerek yüksek tuttular ki millete 32 gün bağlatmadılar..biz yemleyelimde bunları o/n ile... herkes 30 dan 29 dan baglarsa nice olur halimiz dediler ..bu yaşimda bu krizde bir daha öğrendim ne o/n ne uzun 32 gün en iyisiymiş..
Tam da iyi seviyelere geliyor derken papaz hikayesi ile gevşeme kaçınılmaz. Fırsat bu fırsat deyip verdikleri 625 puanın bir kısmını alırlar, stopaj indirim olayını da uzatmazlar
Aktif bugün nkolay bonoda hep kısa valörlü bono verdi. Al-sat yapalım derken 200 günlük bono 24 güne düştü. Tekrar uzun vade bağlayamazsak 2-3 puan gidecek gibi. Bilinçli olarak kısa olanı veriyor sistem belki 10 defa denemişimdir.