Ne oldu ulaş amca ne tarafa gidiyon bi bak hele bu yana.
Printable View
Ne oldu ulaş amca ne tarafa gidiyon bi bak hele bu yana.
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/mM6W5y.jpg
Otel satışı kar ını ne yaptılar,temettü olayı ne zaman olacak.
temettü vermeyeceğini açıkladı, kasadaki parayla diğer otelin çatısını falan onartacaklarmış, geri kalan para da muhtemelen fon a aktarıldı.
geçen sene bu zamanlar kap ta haberi mevcut.
Geçen sene bu zamanlar bu senenin kârından mı temettü vermeyecegini açıkladı. Hahaha
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan atıyon mantıklı ol boyle mi gelecek 0.50 ye
arkadaşım senin kafan mı güzel? ben bu senenin karından bahsetmiş miyim?
burada 1 senedir güzelleme yapan ben değilim dön bir bak.
al bu da kap
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/664537
Alıntı:
Şirketimiz 01.01.2017-31.12.2017 faaliyet döneminde Sermaye Piyasası Kurulunun II-14.1 sayılı tebliğine göre hazırlanan konsolide olmayan finansal tablolarımıza göre 16.137.927,-TL(onaltımilyonyüzotuzyedibindokuzyüzyirmiyedi) dönem karı ve Vergi Usul Kanunları uyarınca hazırlanan yasal kayıtlardaki finansal tablolarımıza göre 16.308.490,-TL(onaltımilyonüçyüzsekizbindörtyüzdoksan) dönem karı elde etmiştir.
Şirketimizin yasal kayıtlarında bulunan dönem karından kanunen geçmiş yıllar zararlarının mahsup edilmesine,
Sözkonusu dönemde elde edilen kardan genel kanuni yedek akçe ayrıldıktan sonra kalan karın Geçmiş Yıl Karları hesabında Şirket bünyesinde bırakılmasına,
Kar dağıtımı yapılmamasına,
Kar dağıtımı yapılmamasına ilişkin hususun 2017 yılına ait genel kurul toplantısında ortakların bilgisine ve genel kurulun onayına sunulmasına oybirliği ile karar verilmiştir.
01.03.2018 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında yönetim kurulunun Şirketin yasal kayıtlarında bulunan dönem karından kanunen geçmiş yıllar zararlarının mahsup edilmesi,Sözkonusu dönemde elde edilen kardan genel kanuni yedek akçe ayrıldıktan sonra kalan karın Geçmiş Yıl Karları hesabında Şirket bünyesinde bırakılması,Kar dağıtımı yapılmaması önerisi kabul edilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/668419
0.50 kim söylediyse git ona söyle. benim şahsi fikrim hala daha dip görülmediği yönünde bunuda daha önce kendimce açıkladım. 0.50 diye birşeyi ben yazmadım. ama benim dip noktam da 0.94 değil. ister 0.70 beklerim ister 0.10 beklerim. hiç bir zamanda burada fiyat verip milleti aldatmadım. asıl uçacak kaçacak diyene(birde dönüp aynada kendine) bak.Alıntı:
Hali hazırda kiracı tarafından yapılacak olan çatı katı tadilatına ve otel tadilatına şirket menfaatleri de düşünülerek onay verilmesine ve bu amaçla Uçsa Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Ltd. Şti. (kiracı) ile 09.01.2017 tarihli kira sözleşmesine ek bir sözleşme imzalanmasına,
Tadilat madilat işleri yapılsın bakalım bu yaz turist daha fazla gelir kardan bize de bir şeyler düşer
Hali hazırda kiracı tarafından yapılacak olan çatı katı tadilatına ve otel tadilatına şirket menfaatleri de düşünülerek onay verilmesine ve bu amaçla Uçsa Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret İthalat İhracat Ltd. Şti. (kiracı) ile 09.01.2017 tarihli kira sözleşmesine ek bir sözleşme imzalanmasına.. Tamam işte bu senenin kârına dokunulmuyor kiradan düşülmüş, yapılmış çatı işi.. Bu seneki kârı ile ilgili bir açıklama yok. Temettü verebilir yâni.. ya da bedelsiz..
Neresi yanlış bakalım söylesenize :D Tobo çalışmazsa iptal olacak çalışırsa misler gibi tobo olmuş olacak. Düşerse iptal ya da yanlış çıkarsa tobo doğru yani. Böylesi formasyonlar (obo ve tobo) süresi uzun olduklarında çalışırlarsa etkisi bir o kadar da sağlam olur. Demedi demeyin. Olmazsa size yükselen üçgen de verebilirim bu arada yetmediyse bu ya da bullish flag (bayrak).
Formasyon süresi 100günü geçiyor. Formasyon düz bir boyunda oluştuğu için bana sağlam alıcılı hissi verdi. Boyun çizgisi: 1.23. Baş: 0.95. Çalışırsa hedef: 1.51 civarı. Daha yüksek ya da düşük her zaman olabilir. Yüksek kazanç sevenler yani hissede olanlar stop koymalı formasyonun çalışmaması halinde. Ayrıca, hissedeki risk oranının yüksek olduğu düşünüldüğünde ilgi çekici hedeflere de sahip olabilir. Temel olarak iyi bir hisseye benziyor. C grubu olduğu için kredili işleme izin verilmiyor olması tek taraflı kazanç sağlayabilir sadece. Yani, sadece çıkışa oynayabiliyorsunuz. Neyse, takibimde ilginç bir hisse. Yakın zamanda yönü belli olur. Sağlıcakla kalın. ytd.
Ee ne olacak simdi 1.50 diyen arkadaş bence daha makul 0.50 yi hedef gösteren sahtekar
Sn. anothername53 forumdaş, bahsettiğiniz formasyon bizi 09 Temmuz 2018 tarihinde bıraktığı GAP i kapatmaya kadar götürür mü ? ne dersiniz ? ( bu arada KAP ta yazmayan veya şirketin internet sayfasındaki haberlerde de yazmayan olayları uydurup TADİLAT PARASINI SANKİ ULAŞLAR ÖDEYECEKMİŞ GİBİ YAZIP bunun da üzerine TEKNİK BİLGİSİ ÇOK YÜKSEKMİŞ GİBİ YOOK OBO TOBO DİYEN vatandaşın foyasını ortayan çıkardığınız için kendim ve Sn. ZAFKANKA adına teşekkür etmek isterim)
Tabiiki sayın hkn71, bahsettiğiniz boşluğu kapatmak gibi bir amaca da hizmet edebilir. Sizinle benzer şeyi düşünüyoruz. Zamanla göreceğiz. Grafik güzel duruyor şuanda. Ayrıca, bu hisseyi açığa satış olmadan 50 kuruşa getirmeleri zor gibi görünüyor. Kendi şahsi görüşüm. ytd.
hala 50 kuruş diyor. neyse bekleyen bekler beklemeyen beklemez banane. kıçımdan haber de uydurmuyorum. 10 lira olacakmış ulaş son gün 20 mart. daha da yazmam
normalde oturup konuşuruz tartışırız ama üslup yanlış. zaten burası forum sitesi. ben kimseye ne alın ne satın diye tavsiyede bulunuyorum. yeri geliyor en yakın arkadaşıma bile bir hisse tavsiyesinde bulunurken çekiniyorum burada hiç söylemem. banane sizin batmanızdan zengin olmanızdan. üslup önemli üslup. grafik dersi verecek kadar bilgim yok ama o grafiğe tekrar bakın.
hadi eyvallah
hahahha yok yav 20 lira olacak ucacak kacacak oyle boyle degil fezaya cıkacak ...yok kar etmimmis yok kasada parası varmıs mıs yok oteli bilmem neymis . alyag ya da bazı birimlerini sattıklarında 3-4 lira olcacak diyorlardı ve sirketin icini bosattılar bugun nereye dustugu belli....ulas ın ne farkı var alyag dan kasada parası varda noluyor kar ediyor da noluyor hep fos hep fosssss ..snkron gibi sirket 1 liradan 10 gunde 3 lira olmus sizin neyin hesabını yapyorsuuz madem o kadar olumlu aylardır niye 1.26 gecemiyor ...0.50 de bekliyorum ...cıkamayan duser o kadarrrrr hadi byeeee :kahkah:
Bence ulaş fırlayacak oku çok gerDi füze rampaya yanaştı fr:plc: d ikkat dikkat
IBC tahtanın içine ediyor. Ne aldığı belli ne sattığı. Burda sana ekmek yok! Çektir git!
Ulan madem grafik bilgin yok ders verecek durumun yok dürüt me orandan burandan
Niye göre 0 .50 olacak yazin aydınlatın vatandaşı seni bilmem ama diğer sahtekar tahta yapıcı mi acaba diye düşünmüyor degilim.. Bu uslupla big yazardı birde.. asıl onun üslubunu begenmiyorum sizde ona çanak tutmayin ozaman kagit 1.32 yi görüyor o zaman piyasa da yok yazmaz 3 kademe düşünce ortaya çıkıyor şarlatan
Yha gercekten yildirip sökülün diyorlar. 1.1xx lardan topluyorum uygun fiyattan açıkladığı 9 aylik kârdan çatıymış tadilatmis harcaması yok. Kağıdı taşımayan niye yazar ki anlamış değilim birde vatandaşa adres gosteriliyor snkrn diye. Almış snkrn gitsen verecek kucağına
lan takoz
emin ol burada çoğu kişiden daha fazla teknik bilgim var. kimseye eğitim verecek zamanım yok. artı olarak haddim değil kimseye eğitim vermekle uğraşamam. sen git orada burada paylaşılan şeylerle uğraş. gerizekalımısın? küçükken kafana bişey mi düştü? anlayamıyormusun. kafan mı kıt?
300 lira olacakmış ulaş heh tamam mı?
doğal seleksiyon bu olsa gerek. senin gibileri olmalı ki bu çark dönsün. üslubunu bozarsan bende bozarım. bir daha konuşurken kelimelerine dikkat et.
Aynen iade takozun uslubun yoksa niye yazıyorsun elinde git sende diğer herif gibi snkron al ibiş. Sana sahtekar da denilmedi yani çanakcı
Ulan almayı da düşünmüyorsan bu fiyatlardan niye yaziyon dediğin fiyata gelirse ben demiş tim diye o zaman çık yaz
la noldu zafkankas atıyorsdun tuttarımıyorsun tuuuuuuu hani utopya batıktı ozsermaye erimisti ama ben utopya buna 10 basar derken boyle diyordun :kahkah: kaplamim sanfm den sonra utopya daki tavan da sana kapak olsun :kahkah: bos sallayanın bos kalkafası tam 10 aydır hisse 1.70 den beri toplanıyor zıplayacak fırlayacak kar ediyor sermayesi su ozsermayesi bu eeeeee sonuc endeks 97500 olmus bu hala 88 000 endeks fiyatında ...0.50 den alırım benim yazdıklarım beni baglar hadi byyyyeee:kahkah:
Sayin taven siZi iyiki dinlemisimde bu hisseye girmemisim.aldiginiz hisselerle hedefi 12 vuruyorsunuz biravo.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede yatırımı olmayanların burda da işi olmasın Hadii bi dağılın
Ulaşım ulaşamadım sana
Doyamadan gitme uzağa
Oturtma bizi kazığa
Ben gidiyorum yazlığa:yahoo::party:
Yani, hissenin düşmesi mi gerekiyor gerçekten anlamadım. Bu hissede yokum halen ama neden düşmesi gerekiyor? Grafiğe bakıyorum zaten. Teknik olarak ne durumda olduğunu yazdım. Ayrıca, tobo ihtimali var diyoruz. Teknikte birşey gerçekleşmeden kesinlikten bahsedilmez. Bu işin bir olasılık oyunu olduğunu hatırlatmak isterim. Diğer taraftan, 50 kuruşun dayanağı nedir? Hisse sahibi kötü ondan mı? :D Spek kötü ondan mı? :D Hisseyi alanlar satanlar mı kötü? :D Nedir yani dayanak? Aynı grafiğe bakıyoruz. Siz söyleyin biz anlarız. Ayrıca, insanların fiziki ve gerçekte bile olmayan kripto paralara para yatırıp kazanmayı beklediği ortamda karı olan bir şirketin neresi gerçekçi gelmiyor? Hisseyi alın tavsiyesi vermekle satın almayın tavsiyesi vermek arasındaki fark nedir? Yanlış anlaşılmasın. Ben 50 kuruş diyene de 5 lira diyene de saygılı ve aynı mesafedeyim. Çünkü biliyorumki ikisi de tahmin sonuçta. Ama kusura bakmayın Hayaller bunlar. Gerçekle ilgili olan fiyat grafiğidir. Hepimizin önünde açık. Bakın 50 kuruş nerede gösteriniz bize? 5 liracılar da göstersin lütfen. Ama yine de iyi temeller üzerine kurulan tahminler gerçekleşebilir. 5 liranınkini anladım tamam kasadaki para nereye gidecek sonuçta? Ki bence umarım buharlaştırılmaz. 50 kuruşun tahmini karın buharlaştırılması mı bu durumda?
Ayrıca, teknik olarak fevkalade boğa durumunda şuan hisse. İsterseniz bir satın bakalım 50 kuruşa düşüyor mu görelim. YTD.
50 kuruş olayını burada başka bir arkadaş yazıyor. benim ağzımdan normalde öyle bir şey çıkmadı. ben 93 kuruş dip değildi demek istedim (bu benim şahsi görüşüm benim çizdiğim grafiğe göre 93 kuruş dip değil) bunu ifade ettim şu hiç birşeyi anlamayan bilmeyen arkadaş sanki 50 kuruşu ben söylemişim gibi sen git 50 kuruş bekle demeye başladı. bende az ironi ile birlikte 50 de beklerim 20 de beklerim bu beni bağlar diyorum ama inatla benim 50 kuruşu beklediğimi zannediyor. normalde bende makul şartlar altında isterse 100 lira olacak desin isterse 10 kuruş olacak desin oturup konuşur tartışırız doğru yolu bulmaya çalışalım kendimizce bunun derdindeyim. ama bir hissede düşeceğini düşünüp ifade ettiğinde böyle saçma ithamlarda bulunuyorlar. hele de bunu hiç birşey bilmeyen sağda solda 20 lira olacakmış 30 lira olacakmış lafına inanıpta söyleyen olunca vede kullandığı dil böyle kötü olunca bir yerden sonra sende dayanamayıp o seviyeye iniyorsun maalesef. bende mevcut ulaş hisse si olduğunu da söyledim. ilave alım yapmak için kendimce çizdiğim grafiğe göre o dibi bekliyorum (bir kişi sattı sattığı gün %10 yaptı biraz da ona moral vermek amacıyla merak etmeyin sabrederseniz daha alttan alma şansınız var dedim günah keçisi ilan edildim) burada 1,90-2,00 lirada gezerken 10 lira olacakmış diyen adama her yaptığı çıkışta övgüler dizip her düşüşte küfür edip küstürdüler adamı. o adam en azından bir bilgi paylaşıyordu. buradaki arkadaş gelip hiç bişi bilmeden sağa sola laf atmaya çalışıyor sadece. ve demediğim şey üzerinden yaftalamaya çalışıyor. kusura bakmayın. benim asıl sözüm size değildi. herkese bol kazançlar dilerim.
1.19 ve üzeri kapatırsak, rsi güç endeksindeki üçgen formasyonu yukarı kırılmış olacak. Ayrıca, günlükte macd al tarafına döndü. İlgi çekicilik devam ediyor ulaşta. Böyle bir hissede bu olacak şu olacak dememek daha fazla lazım kanımca. Herşeyi yapabilir. Ama görünen birşey var o da trendin her an yukarı yönlü kırılabileceği ya da kırıldığı. Rsi'in 60 ve üzeri (şuanda 57'de) yani alıcılı bölgeye geçmesi momentumu artırabilir. Ayrıca, haftalıkta macd al konumunda devam. Aylıkta, macd'da histogram pozitife doğru dönme çabasında. Teknik iyi durmaya devam ediyor. Bazı şeyler göze batırılabiliyor böyle insanın inanası gelmiyor. Herkese bol şans. ytd.
Ayrıca, bir ilavede olası tobo için: 1.26'daki boyunu kırarsa tobo aktif olur. Şuanda sadece bir olasılık. Hadi bakalım.
Merhaba,lakin rsı 60 ve üzerini olduğunda hisse fiyatının ne olduğu önemli değil midir? Çünkü 70 üzerinde rsı tekrar düşecektir. Rsı yükselirken hissenin ne kadar yükseldiği asıl durum oluyor galiba. Saygılar
Rsi'ın 60 üzeri al demektir 40 altı da sat. 70 al ve 30 sat genelde kullanırlar. Bunların arasında düzeltme yapar. Ben 60 ve 40'ı tercih ettim özellikle. çoğu kez buraları destek ya da direnç yapmış geçmişte. Neyse sadece başka türlü bakmak için söyledim. Geçmişi gösteren bir indikatör sonuçta. Geleceğe gerçekten ışık tutabilir mi bilemiyorum. Bunlar hep tahmin. Fiyat grafiği daha önemli. Henüz beklediğim şeyler gerçekleşmedi. Hisse çok sığ ve hacimsiz. Yalnız başına takılmak istermiş gibi bir hali var. Uzatmayayım daha henüz bir şeyi haketmiyor. Sağlıcakla kalın. ytd.
İlave bir not daha: Bugünkü kapanışla rsi üçgenin içinde kalmış oldu. Ve üçgenler kararsızlık belirtisidir. Enteresan işler...
Merhaba arkadaşlar, bu şirketin yarıdan fazlası yaklaşık %64 civarı halka açık durumda. Eğerki işlerimde bir sıkıntı çıkmaz ve fikir anlaşmasına vardığımız insanlarda tamamen onaylarsa ondan sonra ulaşın sahipleri görsün bakayım. Şirketi kim yönetiyor. İmtiyazlı hak sahibi olmakla olmuyor bu işler.
Söylediklerim tamamen beni bağlar. Asla yatırım tavsiyesi içermez.
Bu ne demek anlamadım gerçekten.
Bir kere öyle birşey demedim. Demek istediğim şu; şirket sahipleri arsa sattı para aldı. Oteli kiraya verdiler düzenli dolar bazlı kira alıyorlar ama hisselerine sahip çıkmıyorlar. Gelen paraları ne yaptılar kimse bilmiyor. Belki özel ihtiyaçları için kullandılar ev, araba, tatil vb. Ama hisse kaçtan kaça düştü görmüyorlarmı biz nasıl hergün ekrandan izliyorsak onlarda izliyor. Arsa satışında hisse sadece bir kere tavan yaptı o kadar. Hisse b den c ye düşecek aşikar belli. (fiili dolaşım, hissenin fiyatı ortada) ama buna rağmen izlemeye devam ettiler nebi geri alım açıklaması nede başka birşey yok. Yani iyi niyet göstergesi yok. Düşüşünü izlediler sadece isteselerdi düşürmezlerdi.Yaklaşık %64 oranında pay dışarda ama bu kaç kişiye dağılmış bilmiyoruz belki 100 belki 400 belki 600. Dağılım bu kadar fazla olunca da adamların her dediği oluyor genel kuruldan onların dediği çıkıyor. Adamlarda bunu kullanıyor. Maddi durumu iyi olan bir çoğunluk hisseleri toplarsa yani kurulda söz sahibi olursa o zaman işler değişir demek istiyorum. Şöyle düşün şirketin var ortak alacaksın ama söz hakkı bende olsun istersen eğer 51 i elinde tutar gerisini verirsin. Bunlar ise yanlış olmasın 60-64 ünü vermişler. Ama bu oranda kaç kişiye dağılmış belli değil işte. Muhtemelen sürekli de izliyorlar yoksa bu kadar salak olamazlar. Farzet ki bu şirketin yüzde 20 sine ortak olacak kadar hisse aldım. O zaman o patronlardan birinden daha çok sözüm olur. Sende aldın seninde olur o da aldı onunda olur. Yani ben sen onun dediği olur artık. Neyse çook uzattım umarım anlatabildim. Ytd