Dermansız hastalığa yakanırda yiyemezler inşAllah bu milletin rızkını...Çoluğundan çocuğundan çıksın patron ..
Printable View
Günler haftalar geçiyor cusan yerinde sayıyor BİST 150 bine dayandı hala kıpırdamıyor.. Size lot falan yok pul ettiniz hisseyi iyice
At hırsızları. Sanıyorki bu endekse rağmen elimizdeki malı vereceğiz...Bekleyin bekleyinde diğer kağıtlarda karını alanlarda buraya gelsin ebenizi görün beceriksiz mal herifler ...Bu tahtanın sahibine ben iki koyun emanet etmem beceriksiz çünkü....Liyakat önemli....
Ortak bizi dökeceklerini sanıyorlar hala sanırım.. Yazık günah aylardır yerinde sayıyor.. Dolar bazlı bakarsan fiyatı en düşük hisselerden.. Bilanço bi gelseydi ben onu çok merak ediyorum .. İyi bir bilanço gelirse tutamazlar hisseyi. Geçen güzelim ihale haberini hiç ettiler gerçi ama olsun. İyi bilanço işin rengini değiştirir...
Bilanço beklentiniz nedir acaba ?
[QUOTE=sontrader;5367871]Bilanço beklentiniz nedir acaba ?[/
İçimden bir ses çok güzel bir bilanço gelecek diyor ortak . Aklımdan 15 civarı geçiyor. Gönül ister ki bir o kadar daha fazla açıklasın😊
Aman bana uyup kimse gaza gelmesin sakın asla yatırım tavsiyesi değildir. Gerçi senden benden başka da kimse yok o da ayrı 😊
15 mly kar güzelse yandık demektir.
70 mly sermaye
15 mly kar
bence hiç bir etkisi olmaz.
Tabi bence
Ortak sen yaşıyormusun😊 ilk çeyrek için 15 milyonu neden bu kadar küçümsüyorsun anlamadım . 2020 yılının toplam karı 24 milyon iken... Gönül ister ki 70 milyon kar açıklasın ama nerde o günler... Zaten 50 milyon-100 milyon kar açıklasa kemerleri bile bağlamaya fırsatımız olmaz😊
Ortak bizim borsamız sene sonu bilançosu 1/1 gelenleri 10 tl olarak fiyatlamıştır ngenelde.
Sadece ralli dönemlerinde köpükler olmuştur.
Bu bizim huysuz o ralliyi bile hiç etmişken
15 mly karı takmaz bile.
Tabi bence
Dediğin doğru. 15 milyon karı takmayabilir ben sadece kar tahminin de bulundum. en son ki ihale haberini de takmadı sonuçta. Yani bu hissede ne yapmaya çalışıyorlar çözmek mümkün değil. Hisse hareketleri iyice sığlaşmaya başladı kademelerde lotlar daha bir az artık ama hisse de yaprak kıpırdamıyor aylardır. BİST 150 bin iken üç kuruşluk ihale alan şirketler 5-10 tavan çekerken bu lanetin buralarda sürünmesi yoruyor insanı ama ben kendi adıma bekleyeceğim... Tek korkum siyasi karmaşaların ve seçim söylentilerinin artmaya başlaması ama yapacak bir şey yok ona da ...
ihaleler buna ait değildiki buna etkisi olsun
ortakdan kaç para geleceği muamma.kar gösterip göstermeyeceği muamma.yaptığı işin parasını ne zaman alacağı muamma.
son iş ne zaman başlayacak ne zaman bitecek.bitiği işin parasını kaç taksitte kaç yılda alacağı belli değil yada bilmiyoruz
yüzde kaç karla çalışacak.
fazla bel bağlamamak lazım..
ancak aldığı iş miktarı artmalıki her dönem kasaya para girsin ve biriksin.
aldım bir kere bekliyorum yıllardır.
benim taktiğim çalışmadanda vermeyecem.
nedir o taktik
gördüğü dibin 10 katı olmalı..
tabi bence.
Hedeflerimiz seninle hemen hemen aynı sanırım ortak ama çok bekletti namussuz... Ben en azından çift haneleri görür diyordum şimdiye kadar ama 2021 yılının 6. Ayına giriyoruz daha 7.20 yiz. Çok yazık çoook
Ayrıyetten konut işyeri vs fiyatları bu kadar artmışken heralde bu da armut toplamıyordur para kazanıyordur. Gidipte 3 milyon -5 milyon kar açıklamaz heralde. Herşey ateş pahası olmuşken
önce 7.58 sonra 8.10 üzerine çıkabilmeliki rahat etsin..
7.58 yatay direnci geçmeye çalışıyor.şimdilik denemelere rağmen geçemedi.
yanlız hacim çok düşük.
dirençlerin hacimle kırılması gerekir.
yukarda verdiğim iki direnç arasına bir direnç daha ekleyeyim
oda günlükde düşen dirençdir.
oda bugün için 7.76 dır.
tabi bence.
https://www.tradingview.com/x/EVnQQKzS/
https://www.tradingview.com/x/uHcu3pSI/
hobaaaaa 7.86 görmüş ve hala orada
ama hacim hala düşük..
grafik 15 dk gecikmelidir.
798 görmüş..
neredeyse tavan olacakmış..
ama hacim hala 1.900 .000 civarında
Ve 3 aylık bilanço geldi; net kar 10 milyon 766 bin ( geçen sene 1.086 bin) ve 10 milyon karın 8.6 milyonu ana ortaklığın. Ben 15 milyon gelseydi sevinecektim ama olmadı. Üzülecek bir şey yok geçen sene ilk 3 aya göre karını 10 a katlamış sonuçta.. Borçlarını da 47 milyon dan 42 milyona çekmiş.. Herşey güzel olur umarım bundan sonra...
Bugünkü hareketten belliydi. Yarın devamı gelir umarım. 6 aylık daha iyi olur insallah.
Turquaz sence nasıl ortak. En eski sensin burada.
Turkuaz a geçen gün 15 milyon kar olsa iyi olur dediğimde 15 milyon u beğenmemişti. 10 milyonu hiç beğenmez. O biraz farklı bakıyor. Sermeye 78 milyon olunca 30-40 milyon kar bekliyor ama öyle olmuyor işte maalesef . İlerleyen süreçte neler olur kim bilir. İleriye dönük büyüme potansiyeli Yüksek güzel bir hisse aslında cusan ama buralarda çok süründürdü bizi. Hakkı değil 7 -8 liralar
evet hacimsiz hareketin nedeni buymuş.yarın devamı gelmez bence
iyi değil.geçen yıla bakınca göreceli iyi ama genel bakınca bi değeri yok.
Zarar etme4diğine şükür..
tek umudum hisseyi 7.00 altına getirmemekdeki inatları
yoksa bu fiyat bu kara göre bence çok
4 yıl kadar olunca girişim.şimdi çıkasım gelmiyor
o geçen furyada patronun bunu uçurmaması çok garip
yazık etti hem kendine hemde bize
tabi bence
Patronun roket furyasına bunu da katıp uçurması gerektiği fikrine katılıyorum ama bu kara bu fiyat çok fikrine katılmıyorum. Bu fiyatlara banka hisseleri hariç para kazanıp kendi çapında kar açıklayan çok hisse kalmadı artık. Ayrıca bunun enflasyonu var döviz fiyatları var .
Az önce bir hesap yaptım. 2016 da bu şirket arz olduğunda 2 liradan dolar 2,91 miş.Arz olduğunda ki değeri 49 milyon dolar ediyor. Şu an ki değeri de 66 milyon dolar . Dolar bazlı bakarsak aman aman da bir fiyatlarda değil.
Artık şu makus tarihini kırıp çift hanelere çıkmalı. Yarın umarım abuk sabuk iniş çıkışlar yapıp kırmızı kapatmaz.
Yukarıda yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir diye belirtelim nolur nolmaz vebal almayalım😊
Şunuda kabul etmek lazım ki herşey bilançoda değil
Biz konuya temel açıdan yaklaşınca yukarıdak fikirlerimde ısrarcıyım
Uyduruk bir haber beklentiyle
50 TL olsa kim ne diyebilr
Tabi bence
ne oldu paşinyan
dünkü çıkış başınımı döndürdü..
:) :) :)
ne olmuş ya..sabit duruyor
devremi kesmiş
7.60
Yazıklar olsun diyorum bunlara ortak . Ayıp yani
https://www.tradingview.com/x/PHlSMAih/
7.74 üzerinde kapanış düşenin kırılımı demek olacak..
ama hacim yetersiz.
7.58 üzerinde kalabilmesi düşeni kırması için umut vermeye devam edeer.
tabi bence.
https://www.tradingview.com/x/7B0IRCfA/
7.58 kırırlırsa altan gelen yükselen tirende kadar gerileyebilir.
saatlik grafiğe göre tabi
ve tabi bence.
vay emenuke 7.43 görmüş
taban olaydın..ayıp etmişsin..
Ortak çok al satlık bir hisse değil. Yapılacak sa da az bi miktarla denenebilir belki ama hakikaten yazık ediyorlar böyle yaparak hisseye.. Mal mı topluyorlar mal mı kaptırıyorlar belli değil... Yani bugün kü harekete hiç gerek yoktu. Mide bulandırdı. Bakalım son bir saat utandırır belki bizi...
Mal toplama falan yok. Takaslardan az buçuk belli oluyor. Bu zamana kadar toplamadıysa vah ki vah. Patron temelli bir hisse. Biraz hareket etti mi. Hemen İş Yat satar. Çok düştü mü aynı iş yat tabandan döndürür. O dikkatimi çekmişti. En büyük pay İş yatırımda. İş yatırımdaki mal kimin bilmiyorum. Eskiden beri buna benzer. Eskiden em ve yat fonları vardı. Onlar sattı yabancı aldı. Yabancı sattı baskaları aldı. Yani patron ne derse o olur gibi. Hacim düşüyor. Zaten borsaya olan yabancı talebi iyice düştü. Ytd.
Normal seansı 69 kapadı
şimdi karanlıkdan 74 çıkarmı...
Ne den olmasın ..çıkar
tabi bence
Geçen ki ihale haberini hiç etti. Ondan öncekini de.
Bugün kü bilanço belki müthiş değil ama geçen yıla göre 8,5 kat arttığı halde Eksi 3 kapattı. 7,65 kapatacak ne vardı sanki Ne zaman bi haber gelse arkası hüsran oluyor.
Neyse sabır...