Viking kağıt çıkıyor Viking'i alma durumumu var tirenin
Printable View
Viking kağıt çıkıyor Viking'i alma durumumu var tirenin
Bunu bilmenin imkanı yok onun içindir ki borsada tüm birikimin bir kağıda yapılmaz. Bir kağıtta satış hedefi parçalara bölünerek yapılması öncelikle sermayenin alınması ve karla devam edilmesi ideal durumdur. Şükür ki bu durumu yaşıyorum. Bundan sonrası şan ve şöhret amaçlı benim için... :) :) :)
Yakında Entrika gene başka bir hissede haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı duracak...Tahtaya savaş açacak...''Siz karışmayın sadece izleyin''
...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
isteseler bir anda çıkarıyorlar demin artıya bile geçtiydi
Çok söylendi iki haneli rakam diye 10 tl psikolojik direnç şekline dönüştü sanki.Perşembe günü bütün kılıçlar çekilmeye başlanır, volatil heyecanlı seanslar bizi bekliyor.Entrika da adı gibi değil akıllı adam , izlemeye devam kendisini..
O hissede verilecek mucadelede omuz vermeye haziriz kardes...
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim o kadar kalmadı. Ne güzel benden alanların çoğu kazandı. Böylesi daha güzel değil mi?
Zaten 500 bin biraz abartılı idi... [emoji28][emoji28][emoji28]
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bugün sattım dostlar, çok şükür kurtuldum, bazı ek tedavi masraflarıma yetişecek param oldu sonunda. Çıkmak için bu zamanı bekliyormuş, kısmet, bir yerden gelen diğer yerden gidecek, olsun buna da şükür. Benden alan da kazansın ama benim gibi on yıllar tutmadan kazansın. Bundan sonra Tire'nin adını değil anmak önünden geçmem. Aslında bir gün çok bomba fiyatlara geleceğini düşünüyorum öyle 10tl filan komik kalacak bence ama bende bir on sene daha yok, yaşarken azıcık rahat edeyim yoruldum.
Benim borsa maceram da böylece son buldu. Artık buraya da yazmam.
Herkese bol kazançlar, ailesiyle sağlık ve mutluluklar dilerim.
Tabii ki herkes kazansın bencillik yok seni bilirim gönlü zenginsin abim benim...😉
Abartılı olur mu ne varsa sende var bütün kozlar senin elinde poker oyunu bu borsadır bu her türlüsü var ve olur..😉
Buradan çıktıktan sonra garanti yatırım ortaklığı aldım 1.20 maliyetle İki tavan gördüm bakalım yarın ne olacak bilançosu çok karlı değil bugün açıkladı ama kısmet işte at koşar baht kazanır Kısmetinde varsa her şey olur her şeyin ötesi sağlıktır herkese sağlıklı bol kazançlar diliyorum Allah kimseyi utandırmasın...🙏🙏🙏🙏
😉😊☺
brüt takastan çıkınca yarın nasıl olur acaba?
aşağı devre kesti biri mal verdi galiba
Teknosa gibi ağlama duvarına dönebilir burası
Yatırım tavsiyesi degildir
sermayeyi kediye yüklemek için iyi kağıt
bazılarıda ille de kediye yüklemek için bu tür kağıtlar seçer
6.69 dan 8,59 ne marj %28
Buradaki hedeflerimin 4/5 i gerçekleşti. Kendimize verdiğimiz bir söz var. Kısmet olursa 14 TL hedefi için ayırdığım lotlar bekliyor. Düzeltme sonrası çift hanelerde kalıcı olursa. Muhtemelen görürüz. Esasında en çok merak ettiğim bilanço nasıl gelecek? -16 Milyon kara dönerse ve 2018 yılı 4. çeyrek benzerine yakın olursa muhtemelen bu günkü seviyelerin 3 katını görmek mümkün olabilir.
Buradan hisseye girenler için bence 25 TL hedefi hiç de yanıltıcı olmaz. 2020 Yılı içinde sektörel fırsatlar. Kur ve faizlerin stabil olması...Yeni Hal yasası düzenlemeleri sıralanabilir...İhracatta konacak hedefler ve gerçekleşme oranları yönü tayin edecektir...
Şöyle de bakılabilir...Daha düne kadar ofise aldığımız A4 kağıdı 10 TL'den 35-40 TL civarına çıktı....Buna bir de yaz aylarında yaşanacak gıda enflasyonu için kaliteli ambalaj/mukavva en az %35 oranında fireyi önler...
Tire Mondi 2020 yılında 2 Milyar TL ciro hedefi ile 750 Milyon USD piyasa değerini hedefleyebilir. Buna ulaşmak için ihracat çok önemli...Jeopolitik risklerin azalması ile yakın coğrafyanın en önemli sektörel tesislerine sahip olan Mondi bunu gerçekleştirebilir.
Buradan da anlaşılabileceği gibi henüz oyun yeni başlıyor....Ben çok düşük seviyelerden maliyetlendiğim hisseyi 3TL'den başlayan çeşitli kademelerden sattım. 4/5 oranında oldukça başarılı gerçekleşen hedeflerim şimdi son halkasını bekliyor. Bunun için sanırım çok da beklemeyeceğim....Bence tabii ki...
Kalanlara, yeni hisseye girenlere inandıkları hedeflerine ulaşmalarını dilerim...Beni merak edenlere eski göz ağrımda olduğumu belirtmek isterim.
Orada verilecek savaşa ''Siz karışmayın sadece izleyin''
....Yatırım Tavsiyesi Değildir...
Açığa satış ve kredili işlen tedbiri nedeni ile bu gün tahtada açık yapan olduysa Pazartesi ve Salı günü daha ilginç seanslar olabilir...
Tire Mondi pek şahit olmadığımız direk tavan açılışı ile ortalığı kan gölüne çevirebilir...Oymak beyinin kontrolü dışında olmuşsa geçerlidir...Bu gün sanki buna çok da olanak sağlandı...
Günaydın iyi sabahlar eski göz ağrınızı öğrenebilirmiyim
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yücel abim eski göz ağrını bana özelden at lütfen reysaş mı acaba ???
Benim şahsi fikrime göre 4. Çeyrek çok kar beklemek hayal olabilir..,bu sene ilk çeyrek çok iyi olabilir tahminim...ben düzeltme olmadığını düşünmekteyim 6 tl civarı fiyatlar görülebilir....tahtacı işini güzel yaptı tahtacılar malını sahiplerine malını verip aşşağıya düşürecekler....bakalım gidiş hatını düzeltmesini nereye getirip yeni hedefler neresi olacaktır....10.20 sonuçta görüldü bakalım sayın entirikanın dediği gibi kağat sektöründe fiyatlar yükseliyor hisse değer bakımından çok ucuzluk var hele tirede ise değer bazında çok düşük kaldıydı...umarım herkes gittiği hissede kazançlı çıkar bol şanslar herkese....🙏🙏🙏🙏
Asla ytd...!!!!
Sevgili Texas,
Önce bir bilançoyu görelim. Bence bilanço -16 Milyon zarar kara dönecek. Soru şu ne kadar kar? 25-50 Milyon lira arası olursa fevkalade güzel olur. Ben bu aralığı tahmin ediyorum.
İlk çeyrek bilanço Tire Mondi kötü getiriyor. Nedenlerini zaten biliyoruz. Tabii bunları görür müyüz? 14 TL hedefine ulaşırsa ben artık satışlarımı tamamlamış olurum. Şunun şurasında az bir hissem kaldı.
Selamlar...
Not : Prensip gereği kimseye özelden hisse önerisinde bulunmuyorum. Tüm paylaşımlarım zaten bu forumda yer alıyor.
rysas tavan buda tavan yapsa bari zararımızı kurtarsak
açıkçılar düşüremediler bir tavan yapsa
Prensibin gereğiyse sorun yok...14 TL de nikahın bitmiş oluyor demekki ama ben senin çok sattığını düşünmüyorum oda senin taktiğin olabilir....😉
Tahtacı bu hissede yapacağını çok iyi yapmıştır 2 aylık periyotta tabiki...daha gideri varmı sorusuna tabiki var....fakat bu yüksekten mallananlar için risk çok yüksek eskiler satmadıysa fiyat 9 tl 10 tl üstünde kaçırılmıyacak fırsatlardır....Bakalım bilanço gerçekten kara geçecekmi yoksa gene indera gandi yapıp olumsuzluk yapıp hisseyi aşşağı çekme planımı olacak göreceğiz....
Asla ytd...!!!!
14' e gelirmi acaba beklesekmi? duruyo duruyo bir atak yapıyor fazla göze çarpmadan sanki gelir gibi geliyor bana
rysaslar tavan hubvc'da toparladı buda bir 9'un üzerine atsaydı
burada hiç ağlayan falan yok hepsi kazanmış bir ben zarardayım
Ben grafik bakmam teknik hele hiç anlamam ama değer analizi yaparım. Bir şirket ne eder ona bakarım. Bilançosuna bakarım bir de bacası tütüyor mu? Ona bakarım...
Yücel abine selam olsun ama ben değilim. Valla değilim...Ben kimsesizlerin kimsesi ezilenlerin omzunu dayayacağı güvenilir bir kişiyim. Öyle olamaya da çalışıyorum...
Borsa tabii ki ciddi riskli bir yatırım aracıdır. Ben hep 1 koyup %300-500 kazanayım isterim ama bazen işler hiç de istediğin gibi gitmez. Ucuz ve kelepir hisse bakarım bir de hikayesi olmasına dikkat ederim. Burada şansımız yaver gitti ama benim ölçülerime göre süre biraz uzun sürdü...
Gerçekten çok az hissem kaldı...Bu tahta o kadar ilginç hale geldi ki...Twitter aracılığı ile neredeyse halka açık önemli kısmı genele yayıldı...Belki de 25 TL seviyesini görecektir. Bunu bilmek gerçekten imkansız ama bir TEKFEN'e bak 3 TL'den 27 TL'ye gitti...
Burada hisseyi götürenlerin maliyetleri bence 4,00-6,50 TL aralığındadır. Bu hareket bizim OYMAK beyinin hareketi olmayabilir. Bu maliyetle hisseyi taşıyanlar en az 15 TL üzerinde bir hikaye ile mal verebilirler. Bence aksi mümkün değil...
Yatırım Tavsiyesi Değildir...
syn Entrika,
bu şirket ne ediyor bu fiyatları hakediyormu?
Bunları geçmiş yazılarımızda sıkça dile getirdik. Bence en az 500 Milyon USD eder. Cirosunu 2 Milyar TL seviyesine ihracat destekli çıkarabilirse o zaman %20 kar hedefi ile minimum 750 Milyon USD piyasa değerine ulaşır.
Tabii ki bence siz kendinize göre hesap ederseniz daha güvenli olur.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
kuşlu sitede önümüzdeki günlerde şirket güzel bir açıklama yapacak diyor hadi İnşaallah ayrıca bugün merill almış