dúşmeye ne kadar meyilli ve hevesli bir kagitmışın Hayret bişi
Printable View
dúşmeye ne kadar meyilli ve hevesli bir kagitmışın Hayret bişi
Konu Sahra Çölü gibi oldu artık Kimse uğramıyor demek hisse kendini unutturdu Her an her şey olabilir belki de olmaz bilemiyorum
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi bakalım başlıyoruz.
Ek 13536
Satıcılar zayıf alıcılar çok zayıf bir halde...
Pasta varmı
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hüzün senedi oldu bu kerata
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kadar ümitsiz olmayın
sat sat sat başka bir şey yok lanet olsun onun bunun çocukları taban bile olacak...
Bugün 2.23 den okadar malı veren kimdi merak ediyorum
nasıl piclik dönüyorsa lanetlikte boş beyin li
Merrill ile Galip defolmuşlar sanırım. Şirket KAP'a zorlu .suruktan mahkeme bilgisi gönderiyor. Yani bir süre alanın elinde kaldı kağıt. Rezillik. YTD.
bu alınan arsalar inşallah yarın hareketlendirir hisseyi.
milleti yıldırdı iyice. güvende kalmadı.
Bugun kimler aldi satti suraya atabilecek bi arkadas varmi
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne güzel haberler geliyor. adamların 20 yıl önce aldığı arsa gündeme geliyor yaptığı evleri satıyor daha ne gerekli gitmesi için? merrill neyin peşinde bilen varsa açıklasın lütfen. adamlar hergün zararına işlem yapıyor.
12 aylık karda açıkladı.daha durma artık.metroda geldi.
Normalde duseni kirdik onayimizida aldik yarin guzel olmasi lazim ama tabi konumuz ykgyo olunca insan tereddutle yaklasiyor
Aynı fikirdeyim bugün oyak 270 000 bin lot mal aldı ve alta 250 bin daha yazdı piyasa düşerken her geleni aldı ve süper bir miktar ile ve daha parasının çok olduğunu belli etti bence çok uzun zmandır yatıyor oyak bugün gedik meksa merill şebekesinide tahatanın dışına attı bilanço da süper ve bu belirsizlikde kalkdı bir de arsa girdi sisteme yarın ve sonraki günlerde sanki bir tavanın kokusu var gibi inaşallah diyelim
kobramısın engerekmi ne haltsın bıkmadınmı her yere aynı şeyleri yazmaktan? küfür hakaret. borsa sana göre değil bence git başka yatırım araçlarında değerlendir paranı.(25 yıllık tecrübemle yazıyorum)
https://i.hizliresim.com/jyXMnL.jpg
art arda ıkı tavanın ardından
Bende 2 tavan bekliyorum su aralar bundan
Ben dun bekliyordum bi hareket ama buyukler biraz daha yaylari gerip kucuklari dökmeyi tercih etti sanirim
Kağıt çok iyiyse lot artır kardeş sen bilançoyla araştırmışsın madem. Burada mağdur birçok insan var, yazan da yazmayan da. Temiz bir kağıt olduğunu düşünmüyorum ben de. Her gün yukarıdaki arkadaştan çok daha fazlasını sarfediyorum bu işte parmağı olanlara. 3 ay önce 3'ten geldiği yere bak kağıdın! Bilanço 2 aylık zaar. Y.T.D.
Oyak yatırım yeniden iş başında hani bir hafta önce 450 bin lot satan ********in önde gideni buyuk bir ihtimal galiptır... Ve onun aveneleri..
Hissedeki hareketler çok ilgi çekici oyak son 2 gündür 700 000 lot artıya geçti adam düşen piyasada deli gibi mal aldı korkmadan bugünde alıyor istese yukarda satıcı o kadar az ki basar götürür malları çakar geçen günde aynısını yaptı sonra verdi bence bu bilinçli did yine aynısını yapacak gibi görünsün millet malları versin diye yaptı bence şu an mal almaya deva ediyor inanılmaz bir daralan üçgen var zaten fiyat uygun seviyilerde bilanço belirsizligide yok ki bilanço gayet iyi di bence yukardaki yorumların yani hissenin yüzde 20 gibi hızlı bir prim yapma olasılığı çok yüksek çok güzel görünüyor
Kimse yokmu huhu
Dün ve bugünün takasını paylaşan olursa seviniriz..teşekkürler..
Bugünün takasi varmı..teşekkürler..
Derinlik paylaşabilecek varmı?
Bugünün takasi varmı..saygilar