Vakıf grubunda gitmeyen Vakıfbank ve vakıfgyo kaldı
Printable View
Vakıf grubunda gitmeyen Vakıfbank ve vakıfgyo kaldı
almayın çok pahalı öz sermayesinin çok üzerinde işlem görüyor öz sermayesi 350 milyar şuan 3.200 milyardan işlem görüyor tercih sizin
Nerden döner
Vay be bugün ne oldu böyle milletin yeter dediğinde çıkıyor işi biliyor lar yeni yatırımcılar aranıyor
Bulaşmayın arkadaşlar üzülürsünüz siz alırsınız düşer satarsınız çıkar yazık insanlara bir sürü yüksekten alan arkadaşlar vardır her gün de baskılanmaya devam ediyor iyi akşamlar
Bunların yaptığı rezillik SPK görür ve sorumlularına gerekli işlemleri yapar.
Yazık insanlara ne diyelim milletin elindekini alıyor lar sonra kimse gelmeyince hissenin kaderi belli zor ne diyeyim ki almamakta yarar var bulaşmayın sizi üzerler
Dikkatli olun yükselir diye alırsınız elimizdekinde olma şansımız çok yüksek kaç haftadır baskılıydılar ama nereye kadar onu bilmiyorum sonu hüsran olabilir
Elinde yuksekten olana sabir iyi patlattilar.
Vakıf finansal kiralama'nın bddk için hazırlanmış mali tablolardaki 2021 yılı 6 aylık dönem net karı 45.551.000 tl
Tüm dostlarıma günaydın iyi hafta sonu diliyorum. Hayatımın hissesi vakfn ile bir yol ayrımına bir kere daha giriyoruz. Borsa yatırımcısı olduğum 32.senemde vakfn hissesi ile en az 10 operasyona girmisimdir ve bu operasyonlarda güzel kazançlar elde ettim ALLAH bereket versin en son girdiğim operasyonda maliyet 0,85 krs. idi maliyet fiat rahatlığından her gün film izler gibi seyrettim.Simdiki planlarimda biraz tribünde kalmak ve yeni denizlere açılmak var
Bu arada vakifbank ve operasyoncu arkadaşlara teşekkür ediyorum
Bilançoyu şimdi fiyatlarmı acaba?
Başladı:)))
bu vakfn rüchan hakkı için sadece hesapta para olması yetrli mi başka birşey yapmaya gerek var mı...
Şirketimiz Yönetim Kurulu almış olduğu kararla, esas sözleşmesinin "Sermaye" başlıklı 6'ncı maddesinin ekteki şekliyle tadiline, mevcut 1.000.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanının 2.000.000.000 TL' ye çıkarılmasına,karar vermiştir.:bravo::bravo::bravo:
Tursg 24.950.000 Lot satmış vakiffinans hissesi, alanda vakıf yatırım
Vâkıf yatırım son 15 gün-de yaklaşık 25 milyon lot almış, citibank ta 3 milyon lot
Hisse 4-5 ay önce 15 TL.li.fiyatlardan 3 TL.li fiyatlara geldi, hala debeleniyor 3 te, gedik vakıf yatırım birşeyler yapıyorlar kendi aralarında, %20 bedelsiz verecek ti ne oldu?
Hisse buraları taban yapmaya başladı, kademeli şekilde toplayarak sabredenler sonunda güzel kar eder diye düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sattım çıktım, yeter ulan ya, 1 yildir süründürüyor, ne fırsatlar kaçtı, polho alsaydım 3.15 TL.den geçen aylarda, bunu da 3 üstü fiyattan satsaydım şimdi polho oldu 4.80 TL., bu ipne 2.30 halen, aq ben böyle işin,
Niye kişi yok
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay topik boş millet bikmis
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu satış borsada yapilir mi ? Kagidin canına ot tikamak degilmi bu
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağlar bir şeyler yazın topiğe boş geçmeyin,buralar iyiçe dutluk olmuş
Kimse yok mu??????
İşfin koptu, vakfinin de sırası yaklaştı.
Sağol arkadaş
https://atayatirim.com.tr/robot-hiss...N-14112022.pdf
Günaydın arkadaşlar. Bugün ciddi bir yukarı bekliyorum.
Bol kazançlar
endeks müsaade etmicek anlaşılan.
yapı kredi bulduğu her fiyattan sattı bugün. üç beş lot demedi her şekilde verdi. bofa danda toplama gösteriyorlar ama tabi bofa kendilerine kiralanmamışsa. endeks düşüşüne oynadı zannederim yapı kredi. yarın bofada çıkmaya çalışırsa burada kızılca kıyamet kopar.
Son 4 ayın hacmi önceki ayların tam 3- 4 katı. Herhalde bişeyler ifade ediyordur kağıt için, bizim için olmasada
Uyumayın da
GARFA ya bir bakın