Evet 3 milyon lot eksi
Printable View
Evet 3 milyon lot eksi
Bilançoyu fiyatlıyo herhalde. ama geçen bilançoyu.
viopandtrader bir analiz yapabilecek misin?
kim çatlattı zemini
anlık satışta bi anda 2 milyon sattılar sanırım
değil mi
işfinans **yazıyoruz çünkü çok kötü bir örnek..**
nasıl ve ne zaman borsa payları el değiştirmeye başlandı.operasyon borsa paylarının %v 75 beleşe bir kısmıda tamamen beleşe**şirket ödemesi temettüden **(sadece teşvik amaçlı.**yatırımcı kardeşimize.**kıyak*yarasın )))
sonra borsa tarihinde görülmemiş duurm ..
aynı zamanlarda başlayahn işgyo borsa payları el değşimi borsa paylarının yaklaşık % 10 unda falan haber kesilmiş ..cezada yemişdi.**organize sistemli loplayan.**
şimdi işbaşında herhalde ..işfinans iştak kabarrtı..kimse den ses yok..denetçi chp den tık yok...halkın emaneti bankanın iştirakleri borsa payları borsadan beleşe bir kısmıda tamamen beleşe şirket ödemesiş te emem tüü den...el değişim..
halk adına denetim yapan chp den ses yok mutlular belliki..
petrol ofisi gsm zeytincilik travmalarından sonra işfinan stravması ardından işgyo ..-***oh ohh muazzam işler..
spekimiz canımız herşeyimiz illa da illa diyo meydan boş diyo görmüyorlar diyo iştimiyorlar diyo..bu işler abidik gubudik işlewr diyo...
kelebek*etkisi*** başladığında bakalım nerelere gidecek*****???
Sayın İlgili,
Yatırımcıların Borsa’daki alım-satım işlemlerinde ilgili sermaye piyasası mevzuatına uygun hareket edip etmediği Sermaye Piyasası Kurulu tarafından gözetilmekte olup, Şirketimizin bu konuda alabileceği bir aksiyon bulunmamaktadır.
Saygılarımızla,
Yatırımcı İlişkileri Bölümü
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
20 aralık 2017'de İş bankası olarak ''Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin paylarının, ödenmiş sermayelerinin azami %3'ü ile sınırlı olmak kaydıyla, Alım Satım Amaçlı Finansal Varlıklar hesabında izlenmek üzere piyasadan satın alınması konusunda karar tarihinden itibaren 2018 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır.'' açıklaması gönderiyorsun. O tarihten itibaren 1 lot İŞGYO hissesi aldınız mı acaba? Şayet almadıysanız niye bu açıklamayı KAP'a bildirdiniz? Hisse geri alımı yapmak için İŞGYO'nun 1'in altına düşmesini mi bekliyorsunuz?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bana göre bu fiyatlar yatırım için oldukça uygun. Bu fiyatlardan hisseyi elden çıkarmak kadar yanlış bir şey düşünemiyorum.
Bugün 1,06 TL den aldım ama 1,05 e alamadım.
Ama bu fiyatlarda kalırsa diğer hisselerden satıp almaya devam edeceğim.
Doyçe, finansman, piramit ilişkili, doyçe alışta 1 milyon vvarsa, 800 önce o veriyor, piramite veya finansmanda mal gelince, geri kalana onlar basıyor, ne finansman, ne piramit malda yakalanmıyor,son zamanlarda vakıf ve marbaş da karşılıklı işlem yapıyor. Adamlarda saniyenin 1000 de birinde hızlı hareket ediyorlar, tabi küçüklerde mal kalıyor.
http://i.hizliresim.com/mo8LJP.png
ne teknik analiz nede temel analiz ..
olay büyük....
işfinans örnek ortada***oradaki el değişmi yeni işbank grup* ortağı...işbankın işfinansta bu yeni ortağın altında pay hissede kalması..komedisi...***herkesin diline düşmeye başladı..
izlenmekte vede**??
sırada işgyo var belli...sandık çalışanları ve halk adına denetim yapan chp ...talimat kimlerden tabiki çıkarılacaktır...
mayışlı sandık çalışanların direktifleriyle yönetilen chp atamalı siyasetçilerin yönettiğ ve denetlediği***işgrup iştiraklerinde başlayan bu travmatik durum işgyo yla beraber izlenme hızlanmakta..
işfinansın borsa payları %40** % 75 i d.d altı nominal altı ve bir kısmıda şirket parasından**te emem tüüü lü tamamne beleşe el değişimi..
dünyada örneği yok..**
kimler baskıladı**toplayan belli zaten zeytin muhtalsilcisi...balıkesir vergi durumu nedir acaba**?herhalde rekor kırmıştır**??
sırada işgyo kimler yol veriyor kimler baskılıyor nasıl organize oluyorlar..
tabi işsandıksal çalışanlarının haberi yok ..**??chp atamalı siyasetçilerinde hiç haberi yok.**??
olay tesadüf**tamamen tesadüf..
onun için teknik analiz temel analiz alan satan falan hikaye ..oyun büyük ve hisseler borsa payları organize el değştiriyor..***durumn bu...
sorun şu ..
halkın olan bir kuruluş..halk adına yönetmeye talip bir sendika .ve denetleyici parti chp..olan durum ortada sonuç**
tıkanma olduğu aşikar...bu tıkanmayıda herhalde Devletimiz aşacaktır...**
bu arada hisselerin borsa paylarının yaklaşık % 10 gibisini taaa 6-7 yıl evvel malum memleket zamanlarında başlayan i.t idi sanırız.cezada yedi..bildirim yapmadı diye..yeni ortak adayı o..
işbankın işfinans üzerinden yeni bir dolaylı ortağı oldu..işgyo dan da olacak gibi...talimat kimden önemli halkın emaneti bankanın iştirakleri çok önemli *ve çok ciddi**?işler yapıyorlar....chp bilmiyor sendika çalışanları görmüyor eminiz**kendi kendine oluyor.
birde başlangıç tarihleri ****zaman zaman o zaman**ne **zaman**
petro ofisi gsm zeytincilik travmaalrı falan derken şimdi işfinansal travması ardından işgyo.....birileri hızlandı .***zamanı yok galiba.***
Her büyük kağıtta işlemler böyle, adamlarda kolokasyon diye özel bir sistem var, bist büyük yatırımcılara binlerce dolar karşılığı kiralıyor, bistte şikayet edip kolokasyonu kaldırsalar, ben aksam 6.45 de emir giriyorum, adam sabah giriyor, önüme geçiyor, şimdi makineler idare ediyor çoğu hisseyi.
Teknik Temel bu hissede iflas etti.daha çok süründürürler alçaklar.
düşmek için fırsat kolluyor
ucuz mal var bekleşiyorlar
leş kargaları
kan emiciler
parazitler...
Karışmayayım diyorum ama dayanamadım, CHP iktidarı ile ne ilgisi var? CHP ne vadediyor? inşaat işlerine son verip teknolojik atılım yapmayı, asıl CHP iktidara geldiğinde emlak balonu patlayacaktır bu hisse duman olur. AKP gelirse mütahitlere teşvik ve rant yaratma stratejisi devam eder, emlak ve inşaat sektörü yüksek karlılıklara döner.
Serkan Bey merhaba, iyi düşünüyorsunuz, hoş düşünüyorsunuz da sizin umut bağladığınız politikanın da bir açmazı var. Bahsettiğniz politikalar ülkeyi ekonomik krizin göbeğine getirdi. Ekonomik kriz ortamında daha nasıl teşvik edilebilir gayrimenkul sektörü?
Bahsettiğiniz politikaların temelinde yurtdışı borçlanmalar yatıyor ki biz dış boçta limitlere dayandık. Hane harcaması gibi düşünün maaşımızdan fazlasını harcıyorduk, kredi kartı borcunu kredi kartı ile kapatıyorduk, şimdi kredi kartı limitleri doldu. Yani gerçekle yüzleşme zamanı geldi geçiyor...Zaman kemer sıkma zamanı artık.
Saadet partisi gelirse işgyo 3 lira olurmuş
Manyaklığa vurduk iyice
Umut bağlamıyorum, tercih de etmiyorum. Benim bahsim sadece inşaat sektörü hakkında. İyi olur mu? Olur. Daha bu ay KDV indirimi ve devlet bankalarından zararına kredi imkanı verilmedi mi? Finans, sanayi, hizmet vb hiç birisi icin yorum yapmadım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne biçim senet bu
destek direnç teknik hiçbir şey yok
paraşütsüz düşüyor....ytd
1 TL yi göstermeden rahat etmeyecekler gibi.
İktidara yakın hisseler her seçimden sonra pirim yapar.tarih tekerrür eder.gayrimenkul son 15 yılda altın çağını yaşadı.bizim hisse biraz daha zorlarsa dolar bazında 2002 yılı fiyatında.hadi iktidar ile alakası yok de.sen şehir ortasında bir arsa alırsın yola gider park olur.iktidara yakın isen dağ başında bedava tarla alırsın orda yeniden bir şehir kurulur.
Defter değeri 0,2x lere düşmek üzere.genelde batık hisseler bu değerde işlem görür.gayrimenkul kriz de diyenler sorması ayıp borsada tek GYO bu mu? diğer GYO lar niye krize girmiyor da bu giriyor açık açık hisse satış baskısı ile düşürülüyor. düşürülebilir ama 0,2x li defter değeri kalıcı olmaz.
Defter değeri 0.31 isbankasina ve yönetimine armağan olsun.yakisir
başka senetler evvelki yükselişlerinden yiyor
bu nereden yiyor
senin benim anaparamızı yiyor
aç kurtlar ....ytd
halk nadına sendika sandığına bağlı çalışanların yönetiminde olan işbank grup halk adınada denetleyen**chp sayesinde yol almaya dsevam ediyor...
şimdilik işfinans borsa payları borsada % 75v el değiştirildi.*baskılı beleş fiyat modunda organize sistemli****
sırada işgyo kulislere düşmeye başladı...
da talimat **kimden herkes merak ediyor.***
bu arada işfinans talihlisi yeni ortak büyük pay hissedar ortak oldu hemde yüzlervce milyon hisse kazancı .
ohhhh misler gibi sistem.*****görme duyma*
sonra baskıla yeter.***??gerisi bende**?
Bu hissede daha once bahsettiğim dusus trendi sonlanmadi. Grafikten dusus trendine girdiğini gore gore sirf ucuz diye. Hisseyi tutmaya devam ettim. Buda benim hatam dı. Bu saatten sonra kol kesmem. Bakalim daha ne kadar dusebilecek..Nerden donecek bu kagit. Bekleyip gorelim.
Not: y.t.d.
Manzara adalarda ne kadar k9nut satilmis. Manzara adalarin numarasindan arayip soran oldumu? Manzara adalar satilirsa elinde cok bir konut stogu kalmiyor.
Affınıza sığınarak ısrar edeceğim görüşümde.
Hükümet KDV indirimi yaptı, ucuz kredinin yolunu açtı, tamam, peki kalıcı bir fayda yarattı mı? hayır. Benim demek istediğim de bu, hükümetin iradesi destek verme olsa da verdiği desteğin genel olumsuz gidişattan dolayı faydası olmuyor.
Bir düşünür Türk aydınını "Doğuya giden gemide Batı'ya koşanlar" olarak tarif etmişti. Bizim gemi (TR) de krize doğru giderken bir sektörün ters yönde hareket etmesinin sektöre faydası olmuyor, geminin öbür ucuna koşsa da nafile, geminin istikameti nihayetinde belirleyici oluyor. Sizin cevabınızda bahsettiğiniz önlemler de işte bu yüzden bir fayda getirmedi.
Sözün bittiği yer 1.01
işfinanstada k.y yı bıktırdılar yıllarca...organize ***sistemli bi baktık bi gece yattık sabah kalktık hisseler el değiştirmiş..***beleşe..bi kısmıda tam beleşe gerçek beleşe yani te eemmmemtüüüü den...şirketin büyük ortağı işbank değil artık tam komedi**dramatik ..chp bakalım ne diyecek buna zamanı geldiğinde**
sırada işgyo ****
diyoruz olay teknik temeli aştı organize işler sistemli kimler **biz bilmiyoruz<??mu**)):
kelebek etkisi başlatıldığında bakalım ne yapacakalr.****
işsendikasandığı mayışlı çalışanlarının yönettiği chp nin denetlediği (bunlar halk adına )): iştiraklerde dramatik travma..**önemli **
işdoğanın petrolofisi**iştimin area sı *** izdemir zeytin falann filan bakalı m en son işgyo nun kelebekj etkisi nerelere götürecek..
Ne ara 1.00 oldu da 10milyon lot çaktılar?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi